Med fasade i kebony krever huset svært lite vedlikehold.
Med fasade i kebony krever huset svært lite vedlikehold. Bilde: Lena Knutli

Drømmehus med lite vedlikehold

Interiør inspirasjon

Therese og Gisle Keiseraas' kebony-hus i Trondheim har blitt deres drømmebolig. Bli med inn og se flere bilder fra det flotte huset!

 • Rått i betong

   

  I underetasjen har Gisle og Therese et kombinert hobbyrom og medierom. Den røffe betongveggen er malt med støvbindende betongolje. Sofaen er fra Møbelform, mens konglelampen er fra Silvia Vita. (Foto: Lena Knutli)

 • Lekkert soverom

  Gule interiørdetaljer frisker opp i et ellers nøytralt interiør. Therese liker å forandre dekor og farger ofte, og synes det er en hyggelig syssel. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om huset i Trondheim

 • Kjøkkenkos

  Gisle og Therese trives maks på sitt lyse, luftige kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra JKE, spisebordet DT20 er fra Bolia, og det samme er spisebordsstolene, som heter Espalier. (Foto: Lena Knutli)

 • Blikkfang i stua

  Mange vinduer sørger for at det er rikelig med lys i stua. Den sølvfargede kommoden er fra Rom for alle. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om lavenergihuset i Trondheim

 • Lyse nyanser

  Parketten er enstavs og heter Boen Eik Alamo. - Med et godt inneklima kan det ta mange år før det må gjøres noe med gulvet, sier Therese. Sofen er fra Møbelform. (Foto: Lena Knutli)

 • Lur lyssetting

  Bak den innflisede kassa til ventilasjon ligger det en skjult lyslist som sørger for stemningsfullt lys over badekaret fra Hafa. Servantskapet er fra JKE Design. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om lys og strømstyring i huset

   

 • Innbydende soverom

  Fra kjøkkenet er det inngang til Gisle og Thereses soverom. Innenfor soverommet er det stor garderobe samt hovedbad. (Foto: Lena Knutli)

 • Holdbar pynt

  Mer vedlikeholdfri plante enn dekorative, nakne greiner finnes vel ikke? De gule lysene tar opp fargen so går igjen i mange av rommene i huset. (Foto: Therese Keiseraas)

 • Uterom med lite jobb

  Med vedlikeholdsfri terrasse, trær i krukker og dekorative elvesteiner i stedet for gress, kan Gisle og Therese slappe av i stedet for å jobbe i hagen. (Foto: Therese Keiseraas)

 • Eldes med stil

  Kebonyfasaden blir gråere etter hvert som den blir utsatt for vær og vind - her ser man enn så lenge tydelig forskjell på de stående og liggende bordene. Det brunbeisede utseende blir mer og mer sølvgrått med tiden. (Foto: Therese Keiseraas)

  Les mer om parets materialvalg og uterom

Vis alt innhold
3. mars 2015
Mer om Interiør inspirasjon
Egne bilder på selvvalgte materialer gir interiøret et vakkert og personlig preg.
Annonsørinnhold

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Interiør inspirasjon Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

12 praktiske ting bygget av LEGO

Interiør inspirasjon LEGO er ikke bare for barn. Det ser man tydelig av disse kule og praktiske hverdagsgjenstandene bygget av danske plastklosser.

Porno for de ryddegale

Interiør inspirasjon Liker du ryddige rom og velorganiserte hyller? Da vil du få vann i munnen av disse bildene.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

6 gode grunner til å ha gardiner

Interiør inspirasjon Usikker på om du vil ha gardiner eller ikke? På stua eller på barnerommet? Her er 6 grunner til å drapere vinduene dine.

Slik pynter du bordet til fest

Interiør inspirasjon Vi går inn i sesongen for de store begivenheter og bordene skal pyntes til fest.

Villabloggerens beste tips

Interiør inspirasjon Blogger Linda Gil Billdal deler sine beste interiørtips.

Boligplanlegger

Interiør inspirasjon Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus. Du kan blant annet: Designe ett enkelt rom eller lage...

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Stilguide til shopping

Interiør inspirasjon Har du falt for den landlige stilen eller er du mer moderne i uttrykket? Her er en stilguide til interiørshoppingen din.

Inspirasjon til vårens trender 2010

Interiør inspirasjon Her er noen produkter som illustrerer vårens interiørtrender.

Her er vårens interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens interiørtrender er delt inn i fire ulike kategorier, der stikkordet ”ny begynnelse” er et overordnet tema som gjennomsyrer alle trendene, og hvitt blir den viktigste fargen.

Vårens fire interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens farger og interiørtrender er satt. Fire spennende hovedretninger skal lyse opp foråret i 2009.

Pusset opp huset - vant byggepris

Interiør inspirasjon Etter 10 år med hardt arbeid og ofring av mye fritid, fikk Tove og Tom Johansen fra Drøbak endelig lønn for strevet.