Med fasade i kebony krever huset svært lite vedlikehold.
Med fasade i kebony krever huset svært lite vedlikehold. Bilde: Lena Knutli

Drømmehus med lite vedlikehold

Interiør inspirasjon

Therese og Gisle Keiseraas' kebony-hus i Trondheim har blitt deres drømmebolig. Bli med inn og se flere bilder fra det flotte huset!

 • Rått i betong

   

  I underetasjen har Gisle og Therese et kombinert hobbyrom og medierom. Den røffe betongveggen er malt med støvbindende betongolje. Sofaen er fra Møbelform, mens konglelampen er fra Silvia Vita. (Foto: Lena Knutli)

 • Lekkert soverom

  Gule interiørdetaljer frisker opp i et ellers nøytralt interiør. Therese liker å forandre dekor og farger ofte, og synes det er en hyggelig syssel. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om huset i Trondheim

 • Kjøkkenkos

  Gisle og Therese trives maks på sitt lyse, luftige kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra JKE, spisebordet DT20 er fra Bolia, og det samme er spisebordsstolene, som heter Espalier. (Foto: Lena Knutli)

 • Blikkfang i stua

  Mange vinduer sørger for at det er rikelig med lys i stua. Den sølvfargede kommoden er fra Rom for alle. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om lavenergihuset i Trondheim

 • Lyse nyanser

  Parketten er enstavs og heter Boen Eik Alamo. - Med et godt inneklima kan det ta mange år før det må gjøres noe med gulvet, sier Therese. Sofen er fra Møbelform. (Foto: Lena Knutli)

 • Lur lyssetting

  Bak den innflisede kassa til ventilasjon ligger det en skjult lyslist som sørger for stemningsfullt lys over badekaret fra Hafa. Servantskapet er fra JKE Design. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om lys og strømstyring i huset

   

 • Innbydende soverom

  Fra kjøkkenet er det inngang til Gisle og Thereses soverom. Innenfor soverommet er det stor garderobe samt hovedbad. (Foto: Lena Knutli)

 • Holdbar pynt

  Mer vedlikeholdfri plante enn dekorative, nakne greiner finnes vel ikke? De gule lysene tar opp fargen so går igjen i mange av rommene i huset. (Foto: Therese Keiseraas)

 • Uterom med lite jobb

  Med vedlikeholdsfri terrasse, trær i krukker og dekorative elvesteiner i stedet for gress, kan Gisle og Therese slappe av i stedet for å jobbe i hagen. (Foto: Therese Keiseraas)

 • Eldes med stil

  Kebonyfasaden blir gråere etter hvert som den blir utsatt for vær og vind - her ser man enn så lenge tydelig forskjell på de stående og liggende bordene. Det brunbeisede utseende blir mer og mer sølvgrått med tiden. (Foto: Therese Keiseraas)

  Les mer om parets materialvalg og uterom

Vis alt innhold
03 mars 2015
Mer om Interiør inspirasjon

"Jeg bygde en hyllvegg"

Interiør inspirasjon Noen hyller og en gipsplate var alt som var nødvending for at Hans kunne lage en fin skillevegg med oppbevaringsmuligheter.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

Det lille huset ble helt nytt

Interiør inspirasjon Gine Svendsen og John Eirik Edvardsen falt pladask for det vesle huset på femti kvadrat – trass i den grelle 70-tallslooken. Med pågangsmot og dugnadsån...

Jeg og mitt hus: Elisabeth Andreassen

Interiør inspirasjon Elisabeth (Bettan) Andreassen, kommer vinter/vår 2011 ut med en ny cd. Arbeidsnavnet er «SpellemannII».

Dette interiøret vil vi ha nå

Interiør inspirasjon Gikk du glipp av den store interiørmessen Oslo Design Fair? Vi tok turen dit for å se på de kommende trendene.

10 gode kjøp under 400 kr

Interiør inspirasjon La hjemmet ditt få en dose deilig fargeenergi til en overkommelig pris.

Paljettputa hele internett snakker om

Interiør inspirasjon Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av den stilige puten på Facebook. 

6 supre DIY-ideer fra Instagram

Interiør inspirasjon Vi har saumfart Instagram - og funnet de fineste DIY-ideene til deg. 

Høstens interiørtrender

Interiør inspirasjon Etter mange år med duse og nedtonede fargeskalaer går vi en fargerik høst i møte.

Se hva mor gjorde da barnet tegnet på veggen

Interiør inspirasjon Dersom du har små barn har du kanskje opplevd at de har tegnet på veggen med tusj. Se hvordan denne moren løste problemet på kreativt vis!

Ti ting som gjør livet enklere

Interiør inspirasjon Ti smarte triks du bør få med deg.

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Gratis print fra Pinterest som vi elsker

Interiør inspirasjon Nå kan du selv laste ned og printe ut kunst og kalendere til hjemmet ditt. Hurtig, trendy og billig!

Lag din egen vase

Interiør inspirasjon Tenk hvis du kunne lage din egen vase, som du elsker enda mer enn Kähler-vasen din. Her er guiden til hvordan ønsket blir til virkelighet.