Bilde: Maria Svanevik

Her er Karianne og Jon Ivars vinnerhjem

Interiør inspirasjon

BOLIGPLUSS: Vant Norges vakreste hjem - bli med inn til dem! 

- Da vi skulle på visning, fikk jeg beskjed av Jon Ivar om ikke å virke for interessert, smiler vinneren av Norges vakreste hjem, Karianne Christensen.

Norges vakreste hjem kåres av Boligpluss - Les alt om Norges vakreste hjem her

Foto: Maria Svanevik

27-åringen var nemlig fra seg av begeistring over det nesten 100 år gamle huset, og eiendomsmeglerkjæresten var redd det ville påvirke prosessen.

Foto: Maria Svanevik

– Smilet gikk rundt ansiktet mitt, jeg klarte ikke å la være! Jeg falt for hele sjarmen med huset og alt som er originalt. Her er det gamle tregulv, høyt under taket og brede lister, forteller Karianne.

Beliggenheten var også et viktig moment for paret. Huset ligger nær der de bodde før, og begge har vokst opp i området. At boligen i tillegg har en artig historie, er et ekstra pluss.

Foto: Mint Agency

Det idylliske huset fra 1920 ble nemlig bygget som skomakerbolig i datidens norske skoby, Halden.

Totalt ble det bygd fem slike funksjonærboliger her, og øverst i gata troner direktørboligen Skomakerslottet fra 1911, forteller Jon Ivar.

Foto: Maria Svanevik

I sofaen fra Bolia ligger puter fra Oyoy, Hay, Søstrene Grene, H&M home og Society6. Bordet er fra Ikea, gulvlampen og kurven er fra Muuto og taklampen er fra Bohus.

Foto: Maria Svanevik

Lyset i vinterhagen er fantastisk og Karianne elsker å være her. Kurvstolen, krakken og bordet er kjøpt brukt, og den gule puten er fra Bungalow. Lampen er fra Normann Copenhagen.

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Spisestuen er innredet med slagbenk fra Finn og arvet bord. Lampen er fra Muuto, og putene er fra Ferm Living, Oyoy og H&M home. Den ene stolen er fra Hay og resten er arvet. Bildet på veggen er fra Lagerhaus.

Foto: Maria Svanevik

Kjøkkenet har innredning fra HTH og String-hylle på veggen. I det lille glasskapet viser Karianne frem fint servise fra Tilbords, Hay, Marimekko, Ferm Living, Lagerhaus og Kremmerhuset.

Foto: Maria Svanevik

Lysestaken fra Menu er et lite smykke på veggen i trappen.

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Karianne og Jon Ivar har hagen alle drømmer om! Og med førstepremien i Norges vakreste hjem kan de gjøre den fullkommen med en koselig utestue.

Foto: Mint Agency

Kontoret fungerer også som en stor walk-in-garderobe med klesstativ og speil fra Ikea. Stolen og arkivmappen er fra Hay.

Foto: Mint Agency

Karianne er ikke redd for å bruke farger, og har gitt hvert rom sin egen palett. Den dype grønnfargen Laurbær fra Jotun gjør kontor- og garderoberommet lunt og unikt. 

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Utnytt plassen i gangen med en innebygd bokhylle!

Foto: Mint Agency

Karianne har malt speilet og satt det på en kommode, begge fra Ikea. Kurven er fra Ferm Living og knaggene er fra Hay.

Saken ble opprinnelig publisert på Boligpluss.no

20 oktober 2015

Ser du hva denne vasen er laget av?

Pynt opp i høstmørket med en hjemmelaget vase med helt spesiell pynt.

6 interiørtrender vi elsker

Fra sennepsgult til smarte utemøbler: Vi i Villa-redaksjonen har besøkt møbel-messen Salone del Mobile i Milano og sett på kommende interiørtrender.

8 IKEA-nyheter vi MÅ ha!

Den nye IKEA-katalogen er her! Vi har plukket ut våre 8 favoritter av høstnyhetene – alt fra en bærbar induksjonstopp til et lekkert uteteppe!

Denne familien har Mummihuset i hagen

I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.

Dette er Norges vakreste hjem

Interiørmagasinet BoligPluss har kåret Norges vakreste hjem. Se de fantastiske bildene av vinnerhjemmet!

Puss opp postkassen med maling

Er postkassen din lik som alle andre sin? Gi den et lite løft med litt maling.

Disse pallene må du IKKE bygge møbler av

Det er populært å innrede med paller i hjemmet. Men én type paller må du styre unna. De kan nemlig være skadelig for helsen din.

Slik lager du kule marmorbrikker

Ved hjelp av leire og litt kreativitet, kan du enkelt lage stilige brikker som beskytter bordet ditt. Se hvordan her!

Sara bygget et hus av ispinner

Med 3 måneder til hjelp bygget Sara sitt eget minihus av 800 ispinner. Dukkehuset er en tro kopi av svigerinnens hus.

Peter bor i en boks på 2,4 kvm

Med et vanskelig leiemarked i San Francisco måtte Peter Berkowitz tenke utenfor boksen. Det resulterte i en boks i stua til en kompis.

7 hjemmefiksere som virkelig har løst problemet

De fleste kaster ting når de har gått i stykker. Disse hjemmefikserne derimot, har tatt saken i egne hender. Og løsningene? Vent og se...

17 interiørfunn som vil få deg til å måpe

Interiøreksperter tipser ofte om at du bør krydre hjemmet ditt med såkalte «conversation pieces». Her er funnene folk aldri vil slutte å prate om.

Bli handy sammen med hjemmefikserne Carro og Karin

Bygg en kjøkkenøy, blomsterkasse og andre morsomme ting sammen med de svenske hjemmefikserne Carro og Karin. De byr også på spennende matoppskrifter...

Slik ga de den tradisjonelle hytta nytt liv

Med en lidenskap for interiør og flere gode ideer, forvandlet Annette og Christian den tradisjonelle hytta til sin egen drømmehytte.

Denne faren tryllet barnerommet om til en magisk skog

Da datteren til denne faren ønsket seg et eventyrtre på rommet sitt, satte han av 18 måneder for å oppfylle drømmen hennes. Vi er stumme av beundring!