Bilde: Maria Svanevik

Her er Karianne og Jon Ivars vinnerhjem

Interiør inspirasjon

BOLIGPLUSS: Vant Norges vakreste hjem - bli med inn til dem! 

- Da vi skulle på visning, fikk jeg beskjed av Jon Ivar om ikke å virke for interessert, smiler vinneren av Norges vakreste hjem, Karianne Christensen.

Norges vakreste hjem kåres av Boligpluss - Les alt om Norges vakreste hjem her

Foto: Maria Svanevik

27-åringen var nemlig fra seg av begeistring over det nesten 100 år gamle huset, og eiendomsmeglerkjæresten var redd det ville påvirke prosessen.

Foto: Maria Svanevik

– Smilet gikk rundt ansiktet mitt, jeg klarte ikke å la være! Jeg falt for hele sjarmen med huset og alt som er originalt. Her er det gamle tregulv, høyt under taket og brede lister, forteller Karianne.

Beliggenheten var også et viktig moment for paret. Huset ligger nær der de bodde før, og begge har vokst opp i området. At boligen i tillegg har en artig historie, er et ekstra pluss.

Foto: Mint Agency

Det idylliske huset fra 1920 ble nemlig bygget som skomakerbolig i datidens norske skoby, Halden.

Totalt ble det bygd fem slike funksjonærboliger her, og øverst i gata troner direktørboligen Skomakerslottet fra 1911, forteller Jon Ivar.

Foto: Maria Svanevik

I sofaen fra Bolia ligger puter fra Oyoy, Hay, Søstrene Grene, H&M home og Society6. Bordet er fra Ikea, gulvlampen og kurven er fra Muuto og taklampen er fra Bohus.

Foto: Maria Svanevik

Lyset i vinterhagen er fantastisk og Karianne elsker å være her. Kurvstolen, krakken og bordet er kjøpt brukt, og den gule puten er fra Bungalow. Lampen er fra Normann Copenhagen.

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Spisestuen er innredet med slagbenk fra Finn og arvet bord. Lampen er fra Muuto, og putene er fra Ferm Living, Oyoy og H&M home. Den ene stolen er fra Hay og resten er arvet. Bildet på veggen er fra Lagerhaus.

Foto: Maria Svanevik

Kjøkkenet har innredning fra HTH og String-hylle på veggen. I det lille glasskapet viser Karianne frem fint servise fra Tilbords, Hay, Marimekko, Ferm Living, Lagerhaus og Kremmerhuset.

Foto: Maria Svanevik

Lysestaken fra Menu er et lite smykke på veggen i trappen.

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Karianne og Jon Ivar har hagen alle drømmer om! Og med førstepremien i Norges vakreste hjem kan de gjøre den fullkommen med en koselig utestue.

Foto: Mint Agency

Kontoret fungerer også som en stor walk-in-garderobe med klesstativ og speil fra Ikea. Stolen og arkivmappen er fra Hay.

Foto: Mint Agency

Karianne er ikke redd for å bruke farger, og har gitt hvert rom sin egen palett. Den dype grønnfargen Laurbær fra Jotun gjør kontor- og garderoberommet lunt og unikt. 

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Utnytt plassen i gangen med en innebygd bokhylle!

Foto: Mint Agency

Karianne har malt speilet og satt det på en kommode, begge fra Ikea. Kurven er fra Ferm Living og knaggene er fra Hay.

Saken ble opprinnelig publisert på Boligpluss.no

20. oktober 2015
Mer om Interiør inspirasjon

"Jeg bygde en hyllvegg"

Interiør inspirasjon Noen hyller og en gipsplate var alt som var nødvending for at Hans kunne lage en fin skillevegg med oppbevaringsmuligheter.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

Det lille huset ble helt nytt

Interiør inspirasjon Gine Svendsen og John Eirik Edvardsen falt pladask for det vesle huset på femti kvadrat – trass i den grelle 70-tallslooken. Med pågangsmot og dugnadsån...

Jeg og mitt hus: Elisabeth Andreassen

Interiør inspirasjon Elisabeth (Bettan) Andreassen, kommer vinter/vår 2011 ut med en ny cd. Arbeidsnavnet er «SpellemannII».

Dette interiøret vil vi ha nå

Interiør inspirasjon Gikk du glipp av den store interiørmessen Oslo Design Fair? Vi tok turen dit for å se på de kommende trendene.

10 gode kjøp under 400 kr

Interiør inspirasjon La hjemmet ditt få en dose deilig fargeenergi til en overkommelig pris.

Paljettputa hele internett snakker om

Interiør inspirasjon Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av den stilige puten på Facebook. 

6 supre DIY-ideer fra Instagram

Interiør inspirasjon Vi har saumfart Instagram - og funnet de fineste DIY-ideene til deg. 

Høstens interiørtrender

Interiør inspirasjon Etter mange år med duse og nedtonede fargeskalaer går vi en fargerik høst i møte.

Denne "hytta" må du få med deg!

Interiør inspirasjon

Se hva mor gjorde da barnet tegnet på veggen

Interiør inspirasjon Dersom du har små barn har du kanskje opplevd at de har tegnet på veggen med tusj. Se hvordan denne moren løste problemet på kreativt vis!

Ti ting som gjør livet enklere

Interiør inspirasjon Ti smarte triks du bør få med deg.

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Gratis print fra Pinterest som vi elsker

Interiør inspirasjon Nå kan du selv laste ned og printe ut kunst og kalendere til hjemmet ditt. Hurtig, trendy og billig!

Lag din egen vase

Interiør inspirasjon Tenk hvis du kunne lage din egen vase, som du elsker enda mer enn Kähler-vasen din. Her er guiden til hvordan ønsket blir til virkelighet.