Bilde: Maria Svanevik

Her er Karianne og Jon Ivars vinnerhjem

Interiør inspirasjon

BOLIGPLUSS: Vant Norges vakreste hjem - bli med inn til dem! 

- Da vi skulle på visning, fikk jeg beskjed av Jon Ivar om ikke å virke for interessert, smiler vinneren av Norges vakreste hjem, Karianne Christensen.

Norges vakreste hjem kåres av Boligpluss - Les alt om Norges vakreste hjem her

Foto: Maria Svanevik

27-åringen var nemlig fra seg av begeistring over det nesten 100 år gamle huset, og eiendomsmeglerkjæresten var redd det ville påvirke prosessen.

Foto: Maria Svanevik

– Smilet gikk rundt ansiktet mitt, jeg klarte ikke å la være! Jeg falt for hele sjarmen med huset og alt som er originalt. Her er det gamle tregulv, høyt under taket og brede lister, forteller Karianne.

Beliggenheten var også et viktig moment for paret. Huset ligger nær der de bodde før, og begge har vokst opp i området. At boligen i tillegg har en artig historie, er et ekstra pluss.

Foto: Mint Agency

Det idylliske huset fra 1920 ble nemlig bygget som skomakerbolig i datidens norske skoby, Halden.

Totalt ble det bygd fem slike funksjonærboliger her, og øverst i gata troner direktørboligen Skomakerslottet fra 1911, forteller Jon Ivar.

Foto: Maria Svanevik

I sofaen fra Bolia ligger puter fra Oyoy, Hay, Søstrene Grene, H&M home og Society6. Bordet er fra Ikea, gulvlampen og kurven er fra Muuto og taklampen er fra Bohus.

Foto: Maria Svanevik

Lyset i vinterhagen er fantastisk og Karianne elsker å være her. Kurvstolen, krakken og bordet er kjøpt brukt, og den gule puten er fra Bungalow. Lampen er fra Normann Copenhagen.

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Spisestuen er innredet med slagbenk fra Finn og arvet bord. Lampen er fra Muuto, og putene er fra Ferm Living, Oyoy og H&M home. Den ene stolen er fra Hay og resten er arvet. Bildet på veggen er fra Lagerhaus.

Foto: Maria Svanevik

Kjøkkenet har innredning fra HTH og String-hylle på veggen. I det lille glasskapet viser Karianne frem fint servise fra Tilbords, Hay, Marimekko, Ferm Living, Lagerhaus og Kremmerhuset.

Foto: Maria Svanevik

Lysestaken fra Menu er et lite smykke på veggen i trappen.

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Karianne og Jon Ivar har hagen alle drømmer om! Og med førstepremien i Norges vakreste hjem kan de gjøre den fullkommen med en koselig utestue.

Foto: Mint Agency

Kontoret fungerer også som en stor walk-in-garderobe med klesstativ og speil fra Ikea. Stolen og arkivmappen er fra Hay.

Foto: Mint Agency

Karianne er ikke redd for å bruke farger, og har gitt hvert rom sin egen palett. Den dype grønnfargen Laurbær fra Jotun gjør kontor- og garderoberommet lunt og unikt. 

Les flere inspirerende interiørsaker på Boligpluss.no

Foto: Maria Svanevik

Utnytt plassen i gangen med en innebygd bokhylle!

Foto: Mint Agency

Karianne har malt speilet og satt det på en kommode, begge fra Ikea. Kurven er fra Ferm Living og knaggene er fra Hay.

Saken ble opprinnelig publisert på Boligpluss.no

20. oktober 2015

Mer om Interiør inspirasjon
Egne bilder på selvvalgte materialer gir interiøret et vakkert og personlig preg.
Annonsørinnhold

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Interiør inspirasjon Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

12 praktiske ting bygget av LEGO

Interiør inspirasjon LEGO er ikke bare for barn. Det ser man tydelig av disse kule og praktiske hverdagsgjenstandene bygget av danske plastklosser.

Porno for de ryddegale

Interiør inspirasjon Liker du ryddige rom og velorganiserte hyller? Da vil du få vann i munnen av disse bildene.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

6 gode grunner til å ha gardiner

Interiør inspirasjon Usikker på om du vil ha gardiner eller ikke? På stua eller på barnerommet? Her er 6 grunner til å drapere vinduene dine.

6 supre DIY-ideer fra Instagram

Interiør inspirasjon Vi har saumfart Instagram - og funnet de fineste DIY-ideene til deg. 

Villabloggerens beste tips

Interiør inspirasjon Blogger Linda Gil Billdal deler sine beste interiørtips.

Boligplanlegger

Interiør inspirasjon Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus. Du kan blant annet: Designe ett enkelt rom eller lage...

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Stilguide til shopping

Interiør inspirasjon Har du falt for den landlige stilen eller er du mer moderne i uttrykket? Her er en stilguide til interiørshoppingen din.

Inspirasjon til vårens trender 2010

Interiør inspirasjon Her er noen produkter som illustrerer vårens interiørtrender.

Her er vårens interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens interiørtrender er delt inn i fire ulike kategorier, der stikkordet ”ny begynnelse” er et overordnet tema som gjennomsyrer alle trendene, og hvitt blir den viktigste fargen.

Vårens fire interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens farger og interiørtrender er satt. Fire spennende hovedretninger skal lyse opp foråret i 2009.

Pusset opp huset - vant byggepris

Interiør inspirasjon Etter 10 år med hardt arbeid og ofring av mye fritid, fikk Tove og Tom Johansen fra Drøbak endelig lønn for strevet.