Disse lekre paljettputene har tatt internett med storm.
Disse lekre paljettputene har tatt internett med storm. Bilde: avivastanoff.com

Paljettputa hele internett snakker om

Interiør inspirasjon

Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av den stilige puten på Facebook. 

Videoen av den stilige paljettputen som den amerikanske journalisten, Steve Noviello, la ut på sin Facebookside, har gått som en farsott på internett de siste dagene. 

Med 31 millioner visninger, over 480 000 delinger og 238 000 likerklikk, har videoen av disse putene fasinert en hel verden.

Flere puter i en

Det som gjør puten annerledes enn alle andre, er at du selv kan velge hvordan den skal se ut. Puten er laget av paljetter i to forskjellige farger, som du kan vende og snu på som du vil. På denne måten kan du lage et helt unikt og personlig design. 

Skulle du bli lei av paljettene over lengre tid, er det bare å snu puten. På den andre siden har den nemlig et helt nøytralt design. 

Interiørdesignerne hos 124m2 har ikke latt seg forføre av puten, men mener den er helt riktig med tanke på trend, fashion, materiale og fargekombinasjoner. 

Denne puten er jo også mye mer enn noe du bare pynter opp sofaen med. Den er også underholdene. Flere som nå har kjøpt seg en Mermaid Pillow, sier de kan holde på med den i evigheter. Det er nok også dette så mange har latt seg fasinere sånn av.  

Les også:

12 raske og enkle gjør-det-selv-prosjekter

Disse prosjektene kan du utføre på 1-2-3!

Came across these changing "mermaid" pillows at Nebraska Furniture Mart. Amazing or horrifying? UPDATE: Nebraska...

Posted by Steve Noviello on 10. januar 2016

Stiv pris

Puten er designet av Aviva Stanoff, som holder til i USA, men er også å få kjøpt på designerens hjemmeside. Selv om putene har blitt super populære, synes flere at prisen er i det meste laget. Puten kommer i 13 forskjellige versjoner, og prisene ligger på 570-1300 kroner.

– Prisen kan jo forsvares med at denne puten lever lenge, kan enkelt fornyes og har et personlig preg med en og samme pute. Med så mange paljetter tenker jeg at prisen er innafor, sier interiørdesigner i 124m2, Camilla Gjerset. 

Om du ønsker deg denne puten, men ikke ønsker å betale den stive summen, er det også flere nettsider som selger putene for en billigere penge.

Hva synes du om puten?

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

15. januar 2016

Mer om Interiør inspirasjon
Egne bilder på selvvalgte materialer gir interiøret et vakkert og personlig preg.
Annonsørinnhold

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Interiør inspirasjon Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

12 praktiske ting bygget av LEGO

Interiør inspirasjon LEGO er ikke bare for barn. Det ser man tydelig av disse kule og praktiske hverdagsgjenstandene bygget av danske plastklosser.

Porno for de ryddegale

Interiør inspirasjon Liker du ryddige rom og velorganiserte hyller? Da vil du få vann i munnen av disse bildene.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

6 gode grunner til å ha gardiner

Interiør inspirasjon Usikker på om du vil ha gardiner eller ikke? På stua eller på barnerommet? Her er 6 grunner til å drapere vinduene dine.

6 supre DIY-ideer fra Instagram

Interiør inspirasjon Vi har saumfart Instagram - og funnet de fineste DIY-ideene til deg. 

Villabloggerens beste tips

Interiør inspirasjon Blogger Linda Gil Billdal deler sine beste interiørtips.

Boligplanlegger

Interiør inspirasjon Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus. Du kan blant annet: Designe ett enkelt rom eller lage...

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Stilguide til shopping

Interiør inspirasjon Har du falt for den landlige stilen eller er du mer moderne i uttrykket? Her er en stilguide til interiørshoppingen din.

Inspirasjon til vårens trender 2010

Interiør inspirasjon Her er noen produkter som illustrerer vårens interiørtrender.

Her er vårens interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens interiørtrender er delt inn i fire ulike kategorier, der stikkordet ”ny begynnelse” er et overordnet tema som gjennomsyrer alle trendene, og hvitt blir den viktigste fargen.

Vårens fire interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens farger og interiørtrender er satt. Fire spennende hovedretninger skal lyse opp foråret i 2009.

Pusset opp huset - vant byggepris

Interiør inspirasjon Etter 10 år med hardt arbeid og ofring av mye fritid, fikk Tove og Tom Johansen fra Drøbak endelig lønn for strevet.