Disse lekre paljettputene har tatt internett med storm.
Disse lekre paljettputene har tatt internett med storm. Bilde: avivastanoff.com

Paljettputa hele internett snakker om

Interiør inspirasjon

Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av den stilige puten på Facebook. 

Videoen av den stilige paljettputen som den amerikanske journalisten, Steve Noviello, la ut på sin Facebookside, har gått som en farsott på internett de siste dagene. 

Med 31 millioner visninger, over 480 000 delinger og 238 000 likerklikk, har videoen av disse putene fasinert en hel verden.

Flere puter i en

Det som gjør puten annerledes enn alle andre, er at du selv kan velge hvordan den skal se ut. Puten er laget av paljetter i to forskjellige farger, som du kan vende og snu på som du vil. På denne måten kan du lage et helt unikt og personlig design. 

Skulle du bli lei av paljettene over lengre tid, er det bare å snu puten. På den andre siden har den nemlig et helt nøytralt design. 

Interiørdesignerne hos 124m2 har ikke latt seg forføre av puten, men mener den er helt riktig med tanke på trend, fashion, materiale og fargekombinasjoner. 

Denne puten er jo også mye mer enn noe du bare pynter opp sofaen med. Den er også underholdene. Flere som nå har kjøpt seg en Mermaid Pillow, sier de kan holde på med den i evigheter. Det er nok også dette så mange har latt seg fasinere sånn av.  

Came across these changing "mermaid" pillows at Nebraska Furniture Mart. Amazing or horrifying? UPDATE: Nebraska...

Posted by Steve Noviello on 10. januar 2016

Stiv pris

Puten er designet av Aviva Stanoff, som holder til i USA, men er også å få kjøpt på designerens hjemmeside. Selv om putene har blitt super populære, synes flere at prisen er i det meste laget. Puten kommer i 13 forskjellige versjoner, og prisene ligger på 570-1300 kroner.

– Prisen kan jo forsvares med at denne puten lever lenge, kan enkelt fornyes og har et personlig preg med en og samme pute. Med så mange paljetter tenker jeg at prisen er innafor, sier interiørdesigner i 124m2, Camilla Gjerset. 

Om du ønsker deg denne puten, men ikke ønsker å betale den stive summen, er det også flere nettsider som selger putene for en billigere penge.

Hva synes du om puten?

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

15 januar 2016

Ser du hva denne vasen er laget av?

Pynt opp i høstmørket med en hjemmelaget vase med helt spesiell pynt.

6 interiørtrender vi elsker

Fra sennepsgult til smarte utemøbler: Vi i Villa-redaksjonen har besøkt møbel-messen Salone del Mobile i Milano og sett på kommende interiørtrender.

8 IKEA-nyheter vi MÅ ha!

Den nye IKEA-katalogen er her! Vi har plukket ut våre 8 favoritter av høstnyhetene – alt fra en bærbar induksjonstopp til et lekkert uteteppe!

Denne familien har Mummihuset i hagen

I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.

Dette er Norges vakreste hjem

Interiørmagasinet BoligPluss har kåret Norges vakreste hjem. Se de fantastiske bildene av vinnerhjemmet!

Puss opp postkassen med maling

Er postkassen din lik som alle andre sin? Gi den et lite løft med litt maling.

Disse pallene må du IKKE bygge møbler av

Det er populært å innrede med paller i hjemmet. Men én type paller må du styre unna. De kan nemlig være skadelig for helsen din.

Slik lager du kule marmorbrikker

Ved hjelp av leire og litt kreativitet, kan du enkelt lage stilige brikker som beskytter bordet ditt. Se hvordan her!

Sara bygget et hus av ispinner

Med 3 måneder til hjelp bygget Sara sitt eget minihus av 800 ispinner. Dukkehuset er en tro kopi av svigerinnens hus.

Peter bor i en boks på 2,4 kvm

Med et vanskelig leiemarked i San Francisco måtte Peter Berkowitz tenke utenfor boksen. Det resulterte i en boks i stua til en kompis.

7 hjemmefiksere som virkelig har løst problemet

De fleste kaster ting når de har gått i stykker. Disse hjemmefikserne derimot, har tatt saken i egne hender. Og løsningene? Vent og se...

17 interiørfunn som vil få deg til å måpe

Interiøreksperter tipser ofte om at du bør krydre hjemmet ditt med såkalte «conversation pieces». Her er funnene folk aldri vil slutte å prate om.

Bli handy sammen med hjemmefikserne Carro og Karin

Bygg en kjøkkenøy, blomsterkasse og andre morsomme ting sammen med de svenske hjemmefikserne Carro og Karin. De byr også på spennende matoppskrifter...

Slik ga de den tradisjonelle hytta nytt liv

Med en lidenskap for interiør og flere gode ideer, forvandlet Annette og Christian den tradisjonelle hytta til sin egen drømmehytte.

Denne faren tryllet barnerommet om til en magisk skog

Da datteren til denne faren ønsket seg et eventyrtre på rommet sitt, satte han av 18 måneder for å oppfylle drømmen hennes. Vi er stumme av beundring!