Disse lekre paljettputene har tatt internett med storm.
Disse lekre paljettputene har tatt internett med storm. Bilde: avivastanoff.com

Paljettputa hele internett snakker om

Interiør inspirasjon

Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av den stilige puten på Facebook. 

Videoen av den stilige paljettputen som den amerikanske journalisten, Steve Noviello, la ut på sin Facebookside, har gått som en farsott på internett de siste dagene. 

Med 31 millioner visninger, over 480 000 delinger og 238 000 likerklikk, har videoen av disse putene fasinert en hel verden.

Flere puter i en

Det som gjør puten annerledes enn alle andre, er at du selv kan velge hvordan den skal se ut. Puten er laget av paljetter i to forskjellige farger, som du kan vende og snu på som du vil. På denne måten kan du lage et helt unikt og personlig design. 

Skulle du bli lei av paljettene over lengre tid, er det bare å snu puten. På den andre siden har den nemlig et helt nøytralt design. 

Interiørdesignerne hos 124m2 har ikke latt seg forføre av puten, men mener den er helt riktig med tanke på trend, fashion, materiale og fargekombinasjoner. 

Denne puten er jo også mye mer enn noe du bare pynter opp sofaen med. Den er også underholdene. Flere som nå har kjøpt seg en Mermaid Pillow, sier de kan holde på med den i evigheter. Det er nok også dette så mange har latt seg fasinere sånn av.  

Came across these changing "mermaid" pillows at Nebraska Furniture Mart. Amazing or horrifying? UPDATE: Nebraska...

Posted by Steve Noviello on 10. januar 2016

Stiv pris

Puten er designet av Aviva Stanoff, som holder til i USA, men er også å få kjøpt på designerens hjemmeside. Selv om putene har blitt super populære, synes flere at prisen er i det meste laget. Puten kommer i 13 forskjellige versjoner, og prisene ligger på 570-1300 kroner.

– Prisen kan jo forsvares med at denne puten lever lenge, kan enkelt fornyes og har et personlig preg med en og samme pute. Med så mange paljetter tenker jeg at prisen er innafor, sier interiørdesigner i 124m2, Camilla Gjerset. 

Om du ønsker deg denne puten, men ikke ønsker å betale den stive summen, er det også flere nettsider som selger putene for en billigere penge.

Hva synes du om puten?

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

15 januar 2016

"Jeg bygde en hyllvegg"

Noen hyller og en gipsplate var alt som var nødvending for at Hans kunne lage en fin skillevegg med oppbevaringsmuligheter.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

Det lille huset ble helt nytt

Gine Svendsen og John Eirik Edvardsen falt pladask for det vesle huset på femti kvadrat – trass i den grelle 70-tallslooken. Med pågangsmot og dugnadsån...

Jeg og mitt hus: Elisabeth Andreassen

Elisabeth (Bettan) Andreassen, kommer vinter/vår 2011 ut med en ny cd. Arbeidsnavnet er «SpellemannII».

Dette interiøret vil vi ha nå

Gikk du glipp av den store interiørmessen Oslo Design Fair? Vi tok turen dit for å se på de kommende trendene.

10 gode kjøp under 400 kr

La hjemmet ditt få en dose deilig fargeenergi til en overkommelig pris.

6 supre DIY-ideer fra Instagram

Vi har saumfart Instagram - og funnet de fineste DIY-ideene til deg. 

Høstens interiørtrender

Etter mange år med duse og nedtonede fargeskalaer går vi en fargerik høst i møte.

Denne "hytta" må du få med deg!

Dette stusselige kjellerrommet ble i løpet av seks uker forvandlet til en "hytte". Kostnad: $107!

Se hva mor gjorde da barnet tegnet på veggen

Dersom du har små barn har du kanskje opplevd at de har tegnet på veggen med tusj. Se hvordan denne moren løste problemet på kreativt vis!

Ti ting som gjør livet enklere

Ti smarte triks du bør få med deg.

Moteriktig interiør for våren 2011

Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design...

Gratis print fra Pinterest som vi elsker

Nå kan du selv laste ned og printe ut kunst og kalendere til hjemmet ditt. Hurtig, trendy og billig!

Lag din egen vase

Tenk hvis du kunne lage din egen vase, som du elsker enda mer enn Kähler-vasen din. Her er guiden til hvordan ønsket blir til virkelighet.

Ragnhild har et tre i stua

Ragnild Teigene er så glad i skogen at hun bestemte seg for å ta den med seg inn.