Bilde: Hemmefixarna

Bli handy sammen med hjemmefikserne Carro og Karin

Interiør inspirasjon

Bygg en kjøkkenøy, blomsterkasse og andre morsomme ting sammen med de svenske hjemmefikserne Carro og Karin. De byr også på spennende matoppskrifter som er verdt å prøve!

Hjemmefikserne Karin Almström, svensk hageentusiast og programleder, og Caroline Ahlkvist, vinneren av Hele Sverie baker 2013, har nylig startet en egen Youtube-serie med morsomme hjemmeprosjekter og guider for fine ting man kan bygge, og hvor de også viser herlige matoppskrifter!

Både oppskriftene og guidene finner du på både norske Viivilla.no og svenske Viivilla.se. Først ut er en instruksjon om hvordan du bygger din egen kjøkkenøy, samt en oppskrift på hvordan du lager ditt eget glutenfrie mel.

Hva lærer vi i videoene deres?

– Alt mellom himmel og jord! Vi bygger, baker, pusler og viser alt på pedagogisk vis gjennom både film og bilder. Det skal være enkelt, kult og godt! Vi viser også små helsetips, som hvordan man kvitt den vonde datanakken.

Hvilke flere prosjekter kommer vi til å få ta del i?

– Snart er sommeren her, så vi kommer til å flytte ut i hagen. Det blir gode paier og kaker med sommerens frukter og bær. Vi skal bygge espalje, blomsterkasser, og selvfølgelig følger vi frø fram til de blir store planter. Kanskje hilser vi på noen som vil ha hjelp med et prosjekt, akkurat som i episode 4 av Carro og Karin Hjemmefikserne, der vi besøker Hele Sverige Baker-Fredrik og bygger kjøkkenøy.

Hvem er dere utenom "Hjemmefikserne"?

– Vi traff hverandre bak kulissene på TV4 i 2013 og det sa direkte klikk. Vi er begge ordentlige hjemmefiksere og Gunde Svans sitat "Ingenting er umulig" er vårt motto, så dere kan forstå at det både går unna og at vi har det veldig gøy sammen! Carro vant hele Sverige baker 2013 og uten hennes bakeferdigheter jobber hun også som massør og trener på Sats. Karin jobber som programleder for Lotto på TV4, men er også fotograf, redigerer og prosjektleder. Så filmene våre spiller vi inn og redigerer selv. Karin er også en skikkelig hagenerd!

Nevn tre instagramkontoer som dere inspireres av:

Karin:

@slottstradgarden_ulriksdal

@villasmedsbo

@covergirl_chalkpaint

 

Carro:

@fredriksfika 

@linda_lomelino

@naprapatjonas

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

5. april 2016

Mer om Interiør inspirasjon
Egne bilder på selvvalgte materialer gir interiøret et vakkert og personlig preg.
Annonsørinnhold

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Interiør inspirasjon Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

12 praktiske ting bygget av LEGO

Interiør inspirasjon LEGO er ikke bare for barn. Det ser man tydelig av disse kule og praktiske hverdagsgjenstandene bygget av danske plastklosser.

Porno for de ryddegale

Interiør inspirasjon Liker du ryddige rom og velorganiserte hyller? Da vil du få vann i munnen av disse bildene.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

6 gode grunner til å ha gardiner

Interiør inspirasjon Usikker på om du vil ha gardiner eller ikke? På stua eller på barnerommet? Her er 6 grunner til å drapere vinduene dine.

6 supre DIY-ideer fra Instagram

Interiør inspirasjon Vi har saumfart Instagram - og funnet de fineste DIY-ideene til deg. 

Villabloggerens beste tips

Interiør inspirasjon Blogger Linda Gil Billdal deler sine beste interiørtips.

Boligplanlegger

Interiør inspirasjon Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus. Du kan blant annet: Designe ett enkelt rom eller lage...

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Stilguide til shopping

Interiør inspirasjon Har du falt for den landlige stilen eller er du mer moderne i uttrykket? Her er en stilguide til interiørshoppingen din.

Inspirasjon til vårens trender 2010

Interiør inspirasjon Her er noen produkter som illustrerer vårens interiørtrender.

Her er vårens interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens interiørtrender er delt inn i fire ulike kategorier, der stikkordet ”ny begynnelse” er et overordnet tema som gjennomsyrer alle trendene, og hvitt blir den viktigste fargen.

Vårens fire interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens farger og interiørtrender er satt. Fire spennende hovedretninger skal lyse opp foråret i 2009.

Pusset opp huset - vant byggepris

Interiør inspirasjon Etter 10 år med hardt arbeid og ofring av mye fritid, fikk Tove og Tom Johansen fra Drøbak endelig lønn for strevet.