Bilde: Hemmefixarna

Bli handy sammen med hjemmefikserne Carro og Karin

Interiør inspirasjon

Bygg en kjøkkenøy, blomsterkasse og andre morsomme ting sammen med de svenske hjemmefikserne Carro og Karin. De byr også på spennende matoppskrifter som er verdt å prøve!

Hjemmefikserne Karin Almström, svensk hageentusiast og programleder, og Caroline Ahlkvist, vinneren av Hele Sverie baker 2013, har nylig startet en egen Youtube-serie med morsomme hjemmeprosjekter og guider for fine ting man kan bygge, og hvor de også viser herlige matoppskrifter!

Både oppskriftene og guidene finner du på både norske Viivilla.no og svenske Viivilla.se. Først ut er en instruksjon om hvordan du bygger din egen kjøkkenøy, samt en oppskrift på hvordan du lager ditt eget glutenfrie mel.

Hva lærer vi i videoene deres?

– Alt mellom himmel og jord! Vi bygger, baker, pusler og viser alt på pedagogisk vis gjennom både film og bilder. Det skal være enkelt, kult og godt! Vi viser også små helsetips, som hvordan man kvitt den vonde datanakken.

Hvilke flere prosjekter kommer vi til å få ta del i?

– Snart er sommeren her, så vi kommer til å flytte ut i hagen. Det blir gode paier og kaker med sommerens frukter og bær. Vi skal bygge espalje, blomsterkasser, og selvfølgelig følger vi frø fram til de blir store planter. Kanskje hilser vi på noen som vil ha hjelp med et prosjekt, akkurat som i episode 4 av Carro og Karin Hjemmefikserne, der vi besøker Hele Sverige Baker-Fredrik og bygger kjøkkenøy.

Hvem er dere utenom "Hjemmefikserne"?

– Vi traff hverandre bak kulissene på TV4 i 2013 og det sa direkte klikk. Vi er begge ordentlige hjemmefiksere og Gunde Svans sitat "Ingenting er umulig" er vårt motto, så dere kan forstå at det både går unna og at vi har det veldig gøy sammen! Carro vant hele Sverige baker 2013 og uten hennes bakeferdigheter jobber hun også som massør og trener på Sats. Karin jobber som programleder for Lotto på TV4, men er også fotograf, redigerer og prosjektleder. Så filmene våre spiller vi inn og redigerer selv. Karin er også en skikkelig hagenerd!

Nevn tre instagramkontoer som dere inspireres av:

Karin:

@slottstradgarden_ulriksdal

@villasmedsbo

@covergirl_chalkpaint

 

Carro:

@fredriksfika 

@linda_lomelino

@naprapatjonas

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

5 april 2016

"Jeg bygde en hyllvegg"

Noen hyller og en gipsplate var alt som var nødvending for at Hans kunne lage en fin skillevegg med oppbevaringsmuligheter.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

Det lille huset ble helt nytt

Gine Svendsen og John Eirik Edvardsen falt pladask for det vesle huset på femti kvadrat – trass i den grelle 70-tallslooken. Med pågangsmot og dugnadsån...

Jeg og mitt hus: Elisabeth Andreassen

Elisabeth (Bettan) Andreassen, kommer vinter/vår 2011 ut med en ny cd. Arbeidsnavnet er «SpellemannII».

Dette interiøret vil vi ha nå

Gikk du glipp av den store interiørmessen Oslo Design Fair? Vi tok turen dit for å se på de kommende trendene.

10 gode kjøp under 400 kr

La hjemmet ditt få en dose deilig fargeenergi til en overkommelig pris.

Paljettputa hele internett snakker om

Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av...

6 supre DIY-ideer fra Instagram

Vi har saumfart Instagram - og funnet de fineste DIY-ideene til deg. 

Høstens interiørtrender

Etter mange år med duse og nedtonede fargeskalaer går vi en fargerik høst i møte.

Denne "hytta" må du få med deg!

Dette stusselige kjellerrommet ble i løpet av seks uker forvandlet til en "hytte". Kostnad: $107!

Se hva mor gjorde da barnet tegnet på veggen

Dersom du har små barn har du kanskje opplevd at de har tegnet på veggen med tusj. Se hvordan denne moren løste problemet på kreativt vis!

Ti ting som gjør livet enklere

Ti smarte triks du bør få med deg.

Moteriktig interiør for våren 2011

Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design...

Gratis print fra Pinterest som vi elsker

Nå kan du selv laste ned og printe ut kunst og kalendere til hjemmet ditt. Hurtig, trendy og billig!

Lag din egen vase

Tenk hvis du kunne lage din egen vase, som du elsker enda mer enn Kähler-vasen din. Her er guiden til hvordan ønsket blir til virkelighet.