Bilde: Hemmefixarna

Bli handy sammen med hjemmefikserne Carro og Karin

Interiør inspirasjon

Bygg en kjøkkenøy, blomsterkasse og andre morsomme ting sammen med de svenske hjemmefikserne Carro og Karin. De byr også på spennende matoppskrifter som er verdt å prøve!

Hjemmefikserne Karin Almström, svensk hageentusiast og programleder, og Caroline Ahlkvist, vinneren av Hele Sverie baker 2013, har nylig startet en egen Youtube-serie med morsomme hjemmeprosjekter og guider for fine ting man kan bygge, og hvor de også viser herlige matoppskrifter!

Både oppskriftene og guidene finner du på både norske Viivilla.no og svenske Viivilla.se. Først ut er en instruksjon om hvordan du bygger din egen kjøkkenøy, samt en oppskrift på hvordan du lager ditt eget glutenfrie mel.

Hva lærer vi i videoene deres?

– Alt mellom himmel og jord! Vi bygger, baker, pusler og viser alt på pedagogisk vis gjennom både film og bilder. Det skal være enkelt, kult og godt! Vi viser også små helsetips, som hvordan man kvitt den vonde datanakken.

Hvilke flere prosjekter kommer vi til å få ta del i?

– Snart er sommeren her, så vi kommer til å flytte ut i hagen. Det blir gode paier og kaker med sommerens frukter og bær. Vi skal bygge espalje, blomsterkasser, og selvfølgelig følger vi frø fram til de blir store planter. Kanskje hilser vi på noen som vil ha hjelp med et prosjekt, akkurat som i episode 4 av Carro og Karin Hjemmefikserne, der vi besøker Hele Sverige Baker-Fredrik og bygger kjøkkenøy.

Hvem er dere utenom "Hjemmefikserne"?

– Vi traff hverandre bak kulissene på TV4 i 2013 og det sa direkte klikk. Vi er begge ordentlige hjemmefiksere og Gunde Svans sitat "Ingenting er umulig" er vårt motto, så dere kan forstå at det både går unna og at vi har det veldig gøy sammen! Carro vant hele Sverige baker 2013 og uten hennes bakeferdigheter jobber hun også som massør og trener på Sats. Karin jobber som programleder for Lotto på TV4, men er også fotograf, redigerer og prosjektleder. Så filmene våre spiller vi inn og redigerer selv. Karin er også en skikkelig hagenerd!

Nevn tre instagramkontoer som dere inspireres av:

Karin:

@slottstradgarden_ulriksdal

@villasmedsbo

@covergirl_chalkpaint

 

Carro:

@fredriksfika 

@linda_lomelino

@naprapatjonas

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

5 april 2016

Ser du hva denne vasen er laget av?

Pynt opp i høstmørket med en hjemmelaget vase med helt spesiell pynt.

6 interiørtrender vi elsker

Fra sennepsgult til smarte utemøbler: Vi i Villa-redaksjonen har besøkt møbel-messen Salone del Mobile i Milano og sett på kommende interiørtrender.

8 IKEA-nyheter vi MÅ ha!

Den nye IKEA-katalogen er her! Vi har plukket ut våre 8 favoritter av høstnyhetene – alt fra en bærbar induksjonstopp til et lekkert uteteppe!

Denne familien har Mummihuset i hagen

I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.

Dette er Norges vakreste hjem

Interiørmagasinet BoligPluss har kåret Norges vakreste hjem. Se de fantastiske bildene av vinnerhjemmet!

Puss opp postkassen med maling

Er postkassen din lik som alle andre sin? Gi den et lite løft med litt maling.

Disse pallene må du IKKE bygge møbler av

Det er populært å innrede med paller i hjemmet. Men én type paller må du styre unna. De kan nemlig være skadelig for helsen din.

Slik lager du kule marmorbrikker

Ved hjelp av leire og litt kreativitet, kan du enkelt lage stilige brikker som beskytter bordet ditt. Se hvordan her!

Sara bygget et hus av ispinner

Med 3 måneder til hjelp bygget Sara sitt eget minihus av 800 ispinner. Dukkehuset er en tro kopi av svigerinnens hus.

Peter bor i en boks på 2,4 kvm

Med et vanskelig leiemarked i San Francisco måtte Peter Berkowitz tenke utenfor boksen. Det resulterte i en boks i stua til en kompis.

7 hjemmefiksere som virkelig har løst problemet

De fleste kaster ting når de har gått i stykker. Disse hjemmefikserne derimot, har tatt saken i egne hender. Og løsningene? Vent og se...

17 interiørfunn som vil få deg til å måpe

Interiøreksperter tipser ofte om at du bør krydre hjemmet ditt med såkalte «conversation pieces». Her er funnene folk aldri vil slutte å prate om.

Slik ga de den tradisjonelle hytta nytt liv

Med en lidenskap for interiør og flere gode ideer, forvandlet Annette og Christian den tradisjonelle hytta til sin egen drømmehytte.

Denne faren tryllet barnerommet om til en magisk skog

Da datteren til denne faren ønsket seg et eventyrtre på rommet sitt, satte han av 18 måneder for å oppfylle drømmen hennes. Vi er stumme av beundring!