Bilde: Radamshome/Imgur

Denne faren tryllet barnerommet om til en magisk skog

Interiør inspirasjon

Da datteren til denne faren ønsket seg et eventyrtre på rommet sitt, satte han av 18 måneder for å oppfylle drømmen hennes. Vi er stumme av beundring!

Det er alltid gøy å pynte opp litt på barnerommet. Noen nøyer seg med å male veggene i en spenstig farge mens andre går kanskje for en morsomt tapet.

Denne faren derimot nøyde seg ikke med det. Som de fleste barn ønsket datteren han seg så inderlig et trehus der hun kunne forsvinne inn i sitt lille magiske rike. Og det ønsket ville faren gjerne oppfylle:

«Datteren min ønsket seg et eventyrtre på rommet sitt som hun kunne sitte inni og lese bøker i, klatre i greinene og sitte på dem», skriver han.

Til vanlig jobber faren i dataspillindustrien og har over gjennomsnittet god kreativitet. Likevel hadde han ingen anelse om hva han hadde i vente da han satte igang.

Fra start til slutt tok prosessen 350 arbeidstimer gjennom 18 måneder siden han arbeidet i hverdagene og måtte gjøre det på kveldstid og i helger. 

Og prislappen? Hele 40 000 kroner.

Etterpå innrømmer han at prosjektet var vel krevende:

«Jeg var ganske uforberedt på de fysiske utfordringene i dette prosjektet. Jeg brukte Disney som inspirasjon. Selv om det var vanskelig, lærte jeg utrolig mye hele veien. Det endte bra, og hun er så lykkelig over det nye rommet sitt».

Se den magiske forvandlingen fra rotete barnerom til magisk skog:

Slik så jenterommet ut før han begynte.

Først begynte han med en skisse av rommet. Det tok han mange skisser før han endte på det endelige resultatet. «Mesteparten av de tidligere tegningene så for skumle ut, og det siste jeg ville gjøre var å gi henne mareritt», skriver han.

Etter skissen laget han en modell av rommet.

Deretter tegnet han opp hjelpelinjer og hvor ting skulle være.

Så var det skjelettet av jernstenger! Dette var den vanskeligste delen, og faren brukte nærmere 120 timer på dette. For å gjøre treet mulig å klatre i og samtidig trygt, deltok han på et kurs i sveising.

Deretter la han netting rundt hele treet.

For å kle treet brukte han betong. Han endte på dette materialet fordi han ikke ønsket å bruke noe som kunne ta fyr.

Da var det klart til å males!

Nesten ferdig!

Endelig etter 350 timer og 40 000 kroner ble treet endelig ferdig. Og datteren? Hun ble selvfølgelig overlykkelig!

Se de nydelige detaljene faren har lagt inn i treet!

Og slik ser det ut på andre siden av rommet.

En lykkelig jente sitter trygt og godt i toppen av eventyrtreet sitt!

Kilde: Imgur

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

11. februar 2016
Mer om Interiør inspirasjon
Egne bilder på selvvalgte materialer gir interiøret et vakkert og personlig preg.
Annonsørinnhold

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Interiør inspirasjon Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

12 praktiske ting bygget av LEGO

Interiør inspirasjon LEGO er ikke bare for barn. Det ser man tydelig av disse kule og praktiske hverdagsgjenstandene bygget av danske plastklosser.

Porno for de ryddegale

Interiør inspirasjon Liker du ryddige rom og velorganiserte hyller? Da vil du få vann i munnen av disse bildene.

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Interiør inspirasjon Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

6 gode grunner til å ha gardiner

Interiør inspirasjon Usikker på om du vil ha gardiner eller ikke? På stua eller på barnerommet? Her er 6 grunner til å drapere vinduene dine.

Slik pynter du bordet til fest

Interiør inspirasjon Vi går inn i sesongen for de store begivenheter og bordene skal pyntes til fest.

Villabloggerens beste tips

Interiør inspirasjon Blogger Linda Gil Billdal deler sine beste interiørtips.

Boligplanlegger

Interiør inspirasjon Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus. Du kan blant annet: Designe ett enkelt rom eller lage...

Moteriktig interiør for våren 2011

Interiør inspirasjon Endelig har trendene snudd, krisen er over og positive tanker er i fokus. Her er fem interiørprodukter som symboliserer vårens glade og fargerike design.

Stilguide til shopping

Interiør inspirasjon Har du falt for den landlige stilen eller er du mer moderne i uttrykket? Her er en stilguide til interiørshoppingen din.

Inspirasjon til vårens trender 2010

Interiør inspirasjon Her er noen produkter som illustrerer vårens interiørtrender.

Her er vårens interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens interiørtrender er delt inn i fire ulike kategorier, der stikkordet ”ny begynnelse” er et overordnet tema som gjennomsyrer alle trendene, og hvitt blir den viktigste fargen.

Vårens fire interiørtrender

Interiør inspirasjon Vårens farger og interiørtrender er satt. Fire spennende hovedretninger skal lyse opp foråret i 2009.

Pusset opp huset - vant byggepris

Interiør inspirasjon Etter 10 år med hardt arbeid og ofring av mye fritid, fikk Tove og Tom Johansen fra Drøbak endelig lønn for strevet.