Annonsørinnhold

Lundbergs Produkter

Lundbergs Produkter har et av markedets beste sortiment som gjør det mulig for deg å skape et vakrere hjem med produkter som trapperenovering, radiatorskjulere, vinduskarmer, garderober, skyvedører, oppbevaring. Bli inspirert av våre unike design kombinert med høy funksjonalitet som skaper ubegrensede muligheter for deg og hjemmet ditt.

Lundbergs Produkter

For mer inspirasjon, tips og råd kan du følge Lundbergs Produkter her:

Lundbergs Produkter
Adresse:
Telefon: 33 01 51 00
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Vi har et stort utvalg av klassiske og moderne håndløpere og ledestenger som fornyer trappemiljøet.

  • Lundbergs sortiment av trapperekkverk er fleksibelt og gjennomtenkt i minste detalj. Velg en av våre ferdige løsninger Helsinki, Stockholm eller Oslo, eller lag en egen kombinasjon.

  • En gang i tiden laget dyktige stukkatører dekorasjoner i gips og mørtel. I dag lever de mønsterene videre i våre lister og rosetter, som er produsert i lettvektsmateriale. De klassiske modellene har blitt komplettert med nye moderne mønstre.

  • Gulvlistene er tilpasset dagens gulv, for en moderne, myk og pen overgang. Alle forborede profiler leveres med fargetilpassede skruer, spesialfargede og i riktig lengde for å oppnå beste ytelse.

  • Mange ønsker å gjøre noe med den gamle trappen hjemme, men de vet ikke riktig hvordan de skal gjøre det. Vårt sortiment Trappefornyer gjør det mulig å fornye trappen på en enkel måte.

    Les mer på Lundbergs.com

  • Små dekorative pynteklosser i ubehandlet eller hvitlakkert furu for montering innendørs ved tak, gulv, dør eller vindu. Forskjellige typer for å passe til ulike miljøer. Gjør det svært enkelt å sette opp listverk.

  • Våre nyeste produkter for metallinnredning skaper helt nye muligheter i hjemmet. Vi vil skape plass til tingene dine. Ved å maksimere flatene får du utnyttet plassen best mulig.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no