Finn skatter på nettet

Møbler

Gjennom rubrikkannonser på nettet, kan du finne små skatter til hjemmet.


Let etter skatter til boligen i fred og ro foran datamaskinen.
Har du tid og tålmodighet, kan du lete frem unike gjenstander som passer nettopp i din bolig. Det kan være ei tidsriktig lampe eller ei spisestue fra en bestemt epoke.

Men det behøver ikke begrense seg til møbler. Trenger du varme til vinteren, kan kanskje en kakkelovn eller antikk smijernsovn være saken? For musikkelskeren med sterke venner finnes det utallige piano som gies bort mot henting. Eller hva med et par lysestaker i sølv, et vakkert maleri eller en slitt gyngestol som glir rett inn i shabby chic stilen? Du finner alt i rubrikkannonsene på nettet!

Finn - www.finn.no
På Finn kan du velge mellom elleve ulike kategorier, fra Møteplassen til Stilling ledig. For saker og ting til hjemmet, sjekk kategorien Torget, hvor du finner mer enn 90 000 annonser om alt fra samlerobjekter til musikkinstrumenter.

Rubrikk - www.rubrikk.no
Rubrikk er en søkemotor som gir deg anledning til å søke i rubrikkannonser fra 463 nettsteder. Du kan velge mellom sju kategorier: Eiendom, Bil, Båt, MC, Diverse, Jobber og Charter. En åttende, tjenester, kommer snart. Skal du lete etter skatter til bolig, klikk deg inn på Diverse, hvor du kan velge mellom 220 000 annonser.

Tinde - www.tinde.no
Tinde har fem kategorier: Eiendom, Jobb, Motor, Reise og Stort og smått. Det ligger nesten 100 000 annonser under sistnevnte. I tillegg til å være en vanlig markedsplass, har Tinde også auksjoner i samarbeid med QXL.no . Auksjonene utgjør desidert den største andelen av annonser under kategorien stort og smått.

Zett – www.zett.no
Også Zett har fem hovedkategorier for annonser: Eiendom, Stilling, Motor, Båt og Smått og stort. I tillegg har de tjenesten Kart. Klikker du deg inn på Smått og stort, kan du velge over tjue underkategorier, fra Bøker og tegneserier til Garasjesalg og dødsbo. Zett samarbeider med rundt femti lokalaviser over hele landet og gir dermed folk anledning til å annonser både i aviser og på nett.
23 oktober 2008

TIPS: Fjern riper i treverk med valnøtter

Har de fine tremøblene dine fått fått og sår? Kjøp deg et par valnøtter, da vel!

10 IKEA-prosjekter som gikk fryktelig galt

Hvem har ikke montert IKEA-møbler og irritert seg grønn over at monteringsanvisningen er vanskelig å forstå? For disse personene har det virkelig gått...

Slik lykkes du med bruktmøbelhandel

På denne tiden av året er det mulig å gjøre gode bruktkjøp, særlig hvis du er ute etter møbler. På loppemarked, hos bruktselgere og på nettet kan du...

Ikea lanserer møbler med ladestasjoner

Lei av kabelkaos eller konstant leting etter en mobillader?

Huset der tiden har stått stille i 109 år

Et unikt hus er til salgs i Ludvika i Dalarna i Sverige. Huset har aldri vært pusset opp på innsiden siden det ble bygget i 1905.

Høstens sofatrender 2013

Sofa i knallfarger, stram sittekomfort i skinn, eller en lun sofa i ull…..? Det meste er «lov» hos de store produsentene denne høsten , så da gjelder...

Interiørtrendene i høst

Interiørtrendene i høst preges av naturen - mer enn noen gang.

De fikk ikke sofaen ut døra, men de fant en løsning...

Hva gjør du når du skal flytte og oppdager at du ikke får sofaen ut døra? Jo, du gjør som disse amerikanerne.

10 møbler som er PURRFEKTE for katten din!

Er du en katteelsker? Da bør du få med deg disse kattemøblene!

Resirkulert møbeltrend

Interiørtrendene er stadig i endring. Det sies at en manns søppel kan være en annen manns skatt. Og lite er vel mer i tiden nå, enn gjenbruk av gammel...

Nyt tilværelsen i en sjeselong

Sjeselonger og hvilestoler skal ha den egenskapen at du kan sitte både godt og riktig.

Hvor skal pianoet stå?

Det er fire faktorer som er viktig å ta i betraktning når husets piano skal plasseres.

Her er vårens interiørtrender

Trendanalytiker Jakob Søndergaard fra PEJ gruppen har igjen satt retningslinjene for vårens trender. Nå er det tid for positivitet, optimisme og friske...

Riktig utstyr til hjemmekontoret

Et velfungerende hjemmekontor trenger riktig utstyr. Vi viser deg hva du trenger.

Ta testen: Klarer du å gjette hvilket møbel som er dyrest?

Kan du skille vanlige møbler fra designmøbler uten å vite prisen? Det er ikke så lett som man skulle tro!

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no