Getty Images, produsentene
Getty Images, produsentene

Våre beste oppbevaringstips

Oppbevaring

Rydd opp ved å oppbevare annerledes; vi gir deg våre beste tips!

Vi saumfarer nettet hver eneste dag på jakt etter de beste tipsene og triksene for å gjør livet enklere. På veien har vi funnet en hel haug gode idéer når det kommer til oppbevaring.

Noen av idéene er små og enkle, mens andre krever litt mer jobb. Inspirasjon finner du uansett, og får nye idéer til hvordan du kan rydde og oppbevare tingene dine på en helt ny måte.

Organiser rotet i gangen

Frigjør gulvet, ha god plass til vinterjakkene og utnytt veggene var tipsene vi fikk fra Trude Pleyum, assisterende kommunikasjonssjef i Ikea. Få flere tips til hvordan du kan organisere gangen HER!

Foto: Ikea

Få orden på sengetøyet

Pute- og dynetrekk tar ofte litt plass. For de late av oss, er det kjedelig å lete frem matchende sengetøy når man er skikkelig trøtt og bare vil sove. Legg derfor dynetrekket inne i putetrekket for å holde de samlet.

Foto: Martha Stewart

Få en ryddig garasje

Med riktig innredning er det ikke nødvendig med én stor ryddedag i året lengre. I garasjen kan du bruke plassen langs vegger og tak til oppbevaring, men det er også lurt å ha en egen bod til ski, sykler og gressklipper. Les flere tips til garasjen HER!

Foto: Getty Images

Bruk sengen!

Under sengen finnes det ubrukt gulvplass hvor du kan oppbevare vinterklær, leker eller julepynt, for den saks skyld. Barna kan ha senger med ekstraseng under, som man kan rulle ut når venner skal overnatte.

Foto: Ikea

Spar plass med skyvedører

Skyvedører kan gi et inntrykk av et ekstra rom, og vil ikke ta like mye gulvplass som et skap og skapdører. I tillegg kan blanke skyvedører pynte opp, og gi et polert uttrykk. Se flere bilder og få mer inspirasjon HER!

Foto: Elfa

Bruk veggene!

På kjøkkenet kan du fint bruke veggene til oppbevaring av kasseroller fordi de både pynter opp og blir lett tilgjengelige. Mal en trefiberplate i en deilig kontrastfarge for en sprek kjøkkenvegg.

Foto: Apartmenttherapy

18 desember 2015
Mer om Oppbevaring

7 tips til smartere oppbevaring

Oppbevaring Nordmenn er rare. Vi bor større enn de fleste andre, men føler likevel at vi ikke har nok oppbevaringsplass. Men disse tipsene hjelper deg. 

Nå skal jula ryddes ut

Oppbevaring Har du ikke ryddet vekk julepynten, er det bare å sette igang. Trettende dag jul skal julen ut av huset.

Organiser gangen på 1-2-3

Oppbevaring Gangen renner over av sko, jakker og nøkler. Les de gode tipsene for å få orden i rotet.

Bokhyller som er kreative og morsomme

Oppbevaring Bokhyller behøver ikke være firkantet og vannrette. Det er lov å leke seg med form og uttrykk.

Himmelhøye rom med fantastisk utsikt

Oppbevaring Rekkehuset i Tromsø med himmelhøye rom, smekre innrednings-detaljer og rå materialmiks skaper en perfekt ramme for panorama-utsikten til den nordnorske...

Riktig oppbevaring av vin

Oppbevaring Riktig oppbevaring av vin avgjør om vinen når sitt fulle potensial eller ei.

Badstuen ble til en sportsbod

Oppbevaring Den store, sporty familien i det lille huset hadde behov for mer oppbevaring. Derfor røyk badstuen ut og inn kom hyller og bokser.

Få smartere rom med skyvedører

Oppbevaring Skyvedører er godt for mer enn garderoben på soverommet eller i gangen – de kan også brukes til lure løsninger for mer plass, flere rom eller rett og...

Proff vinkjeller i hus og hytte

Oppbevaring Du trenger ingen kjeller for å lage en proff vinkjeller. Et kott kan være nok.

13 ting du kan bruke Ikea-posen til

Oppbevaring Den velkjente blå Ikea-posen kan brukes til mange andre ting enn å frakte varene hjem fra Ikea. 

Ryddemetoden som faktisk funker

Oppbevaring Ryddeguru Marie Kondo er på alles lepper, og det med god grunn. Lær metoden hennes og bli kvitt rotet én gang for alle.

Synnøve Skarbø med ny bok: Slik blir hun kvitt rotet

Oppbevaring Da Synnøve Skarbø møtte veggen begynte hun å rydde. Gjennom fire år utviklet hun det «perfekte» ryddesystemet. Nå deler hun sine personlige triks til...

Orden på rotet med smart oppbevaring

Oppbevaring Interiørarkitekt Kaja Hanevold kan kunsten å skjule rot i rom med skreddersydde hyller og skap. Se hennes smarte løsninger!

Unngå rot med smart oppbevaring

Oppbevaring Interiørarkitekt Kaja Hanevold kan kunsten å skjule rot i rom med skreddersydde hyller og skap. Se hennes smarte løsninger for oppbevaring.

Fem gode oppbevaringsløsninger

Oppbevaring God plass til oppbevaring kan man aldri få for mye av. Å bruke innredningsdetaljer på en annen måte, skaper nye, spennende og personlige oppbevaringsløs...