Getty Images, produsentene
Getty Images, produsentene

Våre beste oppbevaringstips

Oppbevaring

Rydd opp ved å oppbevare annerledes; vi gir deg våre beste tips!

Vi saumfarer nettet hver eneste dag på jakt etter de beste tipsene og triksene for å gjør livet enklere. På veien har vi funnet en hel haug gode idéer når det kommer til oppbevaring.

Noen av idéene er små og enkle, mens andre krever litt mer jobb. Inspirasjon finner du uansett, og får nye idéer til hvordan du kan rydde og oppbevare tingene dine på en helt ny måte.

Organiser rotet i gangen

Frigjør gulvet, ha god plass til vinterjakkene og utnytt veggene var tipsene vi fikk fra Trude Pleyum, assisterende kommunikasjonssjef i Ikea. Få flere tips til hvordan du kan organisere gangen HER!

Foto: Ikea

Få orden på sengetøyet

Pute- og dynetrekk tar ofte litt plass. For de late av oss, er det kjedelig å lete frem matchende sengetøy når man er skikkelig trøtt og bare vil sove. Legg derfor dynetrekket inne i putetrekket for å holde de samlet.

Foto: Martha Stewart

Les også:

Unngå rot med smart oppbevaring

Interiørarkitekt Kaja Hanevold kan kunsten å skjule rot i rom med skreddersydde hyller og skap. Se hennes smarte løsninger for oppbevaring.

Få en ryddig garasje

Med riktig innredning er det ikke nødvendig med én stor ryddedag i året lengre. I garasjen kan du bruke plassen langs vegger og tak til oppbevaring, men det er også lurt å ha en egen bod til ski, sykler og gressklipper. Les flere tips til garasjen HER!

Foto: Getty Images

Bruk sengen!

Under sengen finnes det ubrukt gulvplass hvor du kan oppbevare vinterklær, leker eller julepynt, for den saks skyld. Barna kan ha senger med ekstraseng under, som man kan rulle ut når venner skal overnatte.

Foto: Ikea

Spar plass med skyvedører

Skyvedører kan gi et inntrykk av et ekstra rom, og vil ikke ta like mye gulvplass som et skap og skapdører. I tillegg kan blanke skyvedører pynte opp, og gi et polert uttrykk. Se flere bilder og få mer inspirasjon HER!

Foto: Elfa

Les også:

Festbordet som garantert vil bli en snakkis

Dette bordet er perfekt til grillfester!

Bruk veggene!

På kjøkkenet kan du fint bruke veggene til oppbevaring av kasseroller fordi de både pynter opp og blir lett tilgjengelige. Mal en trefiberplate i en deilig kontrastfarge for en sprek kjøkkenvegg.

Foto: Apartmenttherapy

18. desember 2015
Mer om Oppbevaring

7 tips til smartere oppbevaring

Oppbevaring Nordmenn er rare. Vi bor større enn de fleste andre, men føler likevel at vi ikke har nok oppbevaringsplass. Men disse tipsene hjelper deg. 

7 smarte oppbevaringsløsninger som du garantert vil ha hjemme

Oppbevaring Sliter du med gode oppbevaringssystemer? Disse personene har tatt det hele ett steg lenger, og løsningene er geniale.

4 apper som gjør huset ryddig

Oppbevaring Tjen penger på ting du ønsker å bli kvitt. Her er 4 apper som du ikke klarer deg uten når du skal selge brukte ting på nett.

Bli kvitt smårotet en gang for alle

Oppbevaring Bruk januar til å rydde i huset ved å oppbevare tingene dine annerledes. Vi har fått interiørdesigner og blogger Elisabeth Heiers beste tips til hvor du bør begynne.

Organiser gangen på 1-2-3

Oppbevaring Gangen renner over av sko, jakker og nøkler. Les de gode tipsene for å få orden i rotet.

Orden på rotet med smart oppbevaring

Oppbevaring Interiørarkitekt Kaja Hanevold kan kunsten å skjule rot i rom med skreddersydde hyller og skap. Se hennes smarte løsninger!

Badstuen ble til en sportsbod

Oppbevaring Den store, sporty familien i det lille huset hadde behov for mer oppbevaring. Derfor røyk badstuen ut og inn kom hyller og bokser.

Utnytt plassen under trappa

Oppbevaring Mange har en trapp fra gangen og opp i andre etasje, noen har trapp fra stue eller kjøkken. Her er tipsene til hva du kan gjøre med dødplassen under...

Oppbevaring som gjør livet enklere

Oppbevaring Lei av å leve å kaos? Velg oppbevaringsløsninger som gjør hverdagen oversiktlig og grei.

Nå skal jula ryddes ut

Oppbevaring Har du ikke ryddet vekk julepynten, er det bare å sette igang. Trettende dag jul skal julen ut av huset.

Innred hobbyrommet

Oppbevaring For gode, velfungerende hobbyrom er det store stikkordet oppbevaring. Masse oppbevaring.

Få orden på rotet!

Oppbevaring Strever du med å holde orden på rotet? Hyller, esker, kommoder, skap og knagger hjelper deg til å få et mer ryddig hjem.

Rot i virkeligheten?

Oppbevaring Er det rot i virkeligheten hos deg? Truer kaoset med å ta over hjemme? Slapp av, det finnes råd.

Utnytt plassen med kreative løsninger

Oppbevaring Tenk kreative løsninger, og du kan både utnytte plassen i boligen og holde orden på ting.

Orden i bøttekottet

Oppbevaring Er du lei av å lete etter rengjøringsredskapene i et trangt bøttekott kan vi gi deg et enkelt tips: rydd! Skaff deg nye oppbevaringsbokser, og det blir...