Getty Images, produsentene
Getty Images, produsentene

Våre beste oppbevaringstips

Oppbevaring

Rydd opp ved å oppbevare annerledes; vi gir deg våre beste tips!

Vi saumfarer nettet hver eneste dag på jakt etter de beste tipsene og triksene for å gjør livet enklere. På veien har vi funnet en hel haug gode idéer når det kommer til oppbevaring.

Noen av idéene er små og enkle, mens andre krever litt mer jobb. Inspirasjon finner du uansett, og får nye idéer til hvordan du kan rydde og oppbevare tingene dine på en helt ny måte.

Organiser rotet i gangen

Frigjør gulvet, ha god plass til vinterjakkene og utnytt veggene var tipsene vi fikk fra Trude Pleyum, assisterende kommunikasjonssjef i Ikea. Få flere tips til hvordan du kan organisere gangen HER!

Foto: Ikea

Få orden på sengetøyet

Pute- og dynetrekk tar ofte litt plass. For de late av oss, er det kjedelig å lete frem matchende sengetøy når man er skikkelig trøtt og bare vil sove. Legg derfor dynetrekket inne i putetrekket for å holde de samlet.

Foto: Martha Stewart

Få en ryddig garasje

Med riktig innredning er det ikke nødvendig med én stor ryddedag i året lengre. I garasjen kan du bruke plassen langs vegger og tak til oppbevaring, men det er også lurt å ha en egen bod til ski, sykler og gressklipper. Les flere tips til garasjen HER!

Foto: Getty Images

Bruk sengen!

Under sengen finnes det ubrukt gulvplass hvor du kan oppbevare vinterklær, leker eller julepynt, for den saks skyld. Barna kan ha senger med ekstraseng under, som man kan rulle ut når venner skal overnatte.

Foto: Ikea

Spar plass med skyvedører

Skyvedører kan gi et inntrykk av et ekstra rom, og vil ikke ta like mye gulvplass som et skap og skapdører. I tillegg kan blanke skyvedører pynte opp, og gi et polert uttrykk. Se flere bilder og få mer inspirasjon HER!

Foto: Elfa

Bruk veggene!

På kjøkkenet kan du fint bruke veggene til oppbevaring av kasseroller fordi de både pynter opp og blir lett tilgjengelige. Mal en trefiberplate i en deilig kontrastfarge for en sprek kjøkkenvegg.

Foto: Apartmenttherapy

18 desember 2015

4 apper som gjør huset ryddig

Tjen penger på ting du ønsker å bli kvitt. Her er 4 apper som du ikke klarer deg uten når du skal selge brukte ting på nett.

Skap full orden - rom for rom

Lei av kaoset i gangen, garderobeskapet og på kjøkkenet? Oppbevaringsdronningen Paulina Draganja gir sine beste tips for å skape system av rotet.

8 ting du ikke må oppbevare på badet

Det fuktige miljølet på badet gjør at det er flere ting som ikke burde oppbevares her. Likevel kan vi garantere at du oppbevarer minst én av tingene...

7 smarte måter å bruke magnetlister på

Vi får ikke nok av smart oppbevaring – denne gangen med magnetlister. Visste du egentlig hvor mye du kan bruke en magnetlist til?

Ikea-trikset alle småbarnsforeldre vil elske

Et enklere og smartere Ikea-triks skal du lete lenge etter.

Synnøve Skarbø med ny bok: Slik blir hun kvitt rotet

Da Synnøve Skarbø møtte veggen begynte hun å rydde. Gjennom fire år utviklet hun det «perfekte» ryddesystemet. Nå deler hun sine personlige triks til...

7 smarte oppbevaringsløsninger som du garantert vil ha hjemme

Sliter du med gode oppbevaringssystemer? Disse personene har tatt det hele ett steg lenger, og løsningene er geniale.

Ikea-møblet som passer i alle rom

Trones er en skikkelig skoskapklassiker. Bare fantasien setter grenser for hvor du kan bruke dette superfunksjonelle oppbevaringsmøblet.

10 ryddetips som gjør deg lykkeligere

La deg inspirere av hvordan japanske Fumio Sasaki gikk fra rotekopp til fullblods minimalist. Se hans beste tips!

Oppbevaring i gangen - få orden på skoene

Her er noen smarte oppbevaringsløsninger for sko i gangen.

Badstuen ble til en sportsbod

Den store, sporty familien i det lille huset hadde behov for mer oppbevaring. Derfor røyk badstuen ut og inn kom hyller og bokser.

Oppbevaring som gjør livet enklere

Lei av å leve å kaos? Velg oppbevaringsløsninger som gjør hverdagen oversiktlig og grei.

Nå skal jula ryddes ut

Har du ikke ryddet vekk julepynten, er det bare å sette igang. Trettende dag jul skal julen ut av huset.

Innred hobbyrommet

For gode, velfungerende hobbyrom er det store stikkordet oppbevaring. Masse oppbevaring.