Sorter etter:
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Er du besatt av å ha det rent og pent? Eller er du helt avslappet der du ligger i sofaen, knapt synlig bak alt rotet? Finn svaret i vår store vasketes...
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Å vaske vinduer på vinteren er ofte kaldt og kronglete. Men her får du 4 tips som jobben lettere.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Tørke blomster? Fjerne røyklukt? Kjøre ut bilen? Kattesand kan brukes til så mangt!
Tekstiler
Tekstiler Mange tror at man ikke kan tørke klær utendørs på vinteren. Men stemmer det? Finn ut her!
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Desember er høytid for tette sluk. Disse tipsene hjelper deg å pne avløpsrørene før eller etter uhellet er ute.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Det er viktig med godt feste på skitur, men du vil ikke ha samme feste på klærne dine. Slik fjerner du flekkene!
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Har du fått stearinflekker på duken eller et klesplagg? Fortvil ikke! Her er tipsene som hjelper deg med å fjerne dem.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Dropp storvasken med god samvittighet - med disse smarte tipsene shiner du huset i rekordfart!
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Det kan være tøft å få stekeovnen skikkelig ren, men med disse smarte triksene får du ovnen ren på kort tid.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Du trenger nødvendigvis ikke bruke penger på dyre rengjøringsmidler - du kan komme langt med ting du allerede har på kjøkkenet!
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Hvite klesplagg som har gulnet er ikke særlig fint. Men med disse tipsene blir alt skinnende hvitt igjen.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima I vinterkulda bør du gi boligen to raske utluftinger om dagen for å bli kvitt helseskadelig støv.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no