Sorter etter:
Gulv
Gulv Laminatgulv er populære og enkle å holde rene. Men hva enn du gjør: Du må ALDRI vaske laminatgulvet med grønnsåpe eller natursåpe.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Det høres kanskje rart ut å krydre tøyet med pepper, men det kan faktisk løse problemet med klær som mister fargen i vask.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Hvite klesplagg som har gulnet er ikke særlig fint. Men med disse tipsene blir alt skinnende hvitt igjen.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Det er faktisk ikke risikofritt å bruke et håndkle som andre har brukt.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Du trenger ikke nødvendigvis mer enn ett rengjøringsprodukt når du skal vedlikeholde, vaske og skrubbe utemøbler, utearealer, båt og bil.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Vi har samlet 8 feil som mange gjør når de vasker klær. Finn ut om du er en av dem, eller om du allerede har kontroll på klesvasken.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Men tannbørsten vasker du jo i munnen hver eneste dag, tenker du kanskje. Tro om igjen.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Når du skrubber og skurer på badet for å få det til å skinne, er det fort å gjøre feil. Unngå de typiske tabbene ved å følge denne lille guiden.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Du trenger bare tre ting når du skal vaske vinduene.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Såpe er jo såpe? Nei, så enkelt er det visst ikke likevel. Det er nemlig ikke alle typer håndsåpe som gjør hendene dine skikkelig rene. Tvert imot.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Cola er først og fremst en leskedrikk, men visste du at cola også er et effektivt rengjøringsmiddel? Her er 4 tips til hva du kan rengjøre med cola.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Oppvasktabletter kan brukes til mer enn bare oppvaskmaskinen. Den lille klumpen kan gjøre underverker for både toalett og søppelbøtte.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no