Nytt & Nyttig

Annet om kjøkken

Vi har tatt en kikk på den siste tids produktnyheter.

 

Styr induksjonstoppen med fingrene
Med de nye discControl-skivene fra Siemens styrer du induksjonstoppen på en helt ny måte, der den klassiske vribryterens ergonomiske fordeler forenes med moderne sensorteknikk. discControl-skivene er magnetiske og kan enkelt manøvreres med fingertuppen. Den nye styremåten frigjør mer overflate på platetoppen samtidig som den gjør den mer barnesikker og lettere å rengjøre – ettersom skivene enkelt kan fjernes. Dessuten gir de, sammenlignet med vanlige vribrytere, platetoppen et design som skiller seg ut.


 

flexInduction
Siemens nye flexInduction er en ny løsning for fleksibel matlaging. Gjennom en stor induksjonssone der panner og kasseroller kan plasseres fritt, kan flere små eller en veldig stor kasserolle brukes uten problem. Du har ikke lenger begrensningen med kun runde kokesoner, du har i stedet hele overflaten til din disposisjon.

Les mer på www.siemens-home.no


Postkasser med dreneringsløsning
En postkasse kan brukes til så mye mer hvis man ser på oppbevaringsmulighetene. Norske Jenny Lane har designet en dreneringsløsning i bunn uten store hull, og åpner dermed opp for å gi postkassene andre bruksområder.

- I utgangspunktet designet jeg denne løsningen for å gjøre det vanskeligere for saksedyr og gjemme seg i postkassen, forteller Jenny Lane.

Det største markedet for postkasser er selvfølgelig utendørs, og postkassene fra Jenny Lane Design er laget for utendørs bruk. De finnes i metall, lakk og print. Størrelsen på postkassene er designet for å passe inn i de fleste postkassestativ, samtidig som den er romsligere enn de minste.

Les mer på www.jennylanedesign.no


Induksjonstopp med LCD-display
Når du lager mat til vanlig må du som regel henge over komfyren for å passe på at ingenting koker over eller svir seg. Bosch har gjort et forsøk på å gjøre livet litt enklere, og har derfor laget en ny induksjonstopp med 36 automatiske tilberedningsprogram. Ved å velge for eksempel "fisk" tilpasses varmen til retten som tilberedes og når pannen har riktig temperatur gir den deg beskjed om at det er på tide å legge i fisken. Deretter tar StekeSensoren over, og sørger for at temperaturen holder seg på akkurat rett nivå gjennom hele prosessen.


Håndstøvsuger med vaskbar beholder
Black & Decker har lansert en ny trådløs håndstøvsuger som har fått navnet Pivot Nose. Den lille håndstøvsugeren er fin å bruke når du skal gjøre rent på steder som er vanskelig å komme til, eller når du bare skal få vekk noen smuler fra gulvet. Støvsugerens beholder kan vaskes i oppvaskmaskinen og filteret er selvrensende.

Pivot Nose kommer i tre farger og koster fra 839 kr.

27 august 2010
Annonsørinnhold

Derfor bør du spise salsa

Taco er både kjempegodt og et fantastisk middagsalternativ når du vil ha full kontroll over hva du spiser - men visste du at det finnes flere gode...

6 smarte ting du kan bruke sugerør til

Her er 6 små triks som gjør hverdagen litt enklere - og det eneste du trenger er sugerør.

20 smarte ting du kan bruke kaffefilter til

Et kaffefilter er genialt! Bruk det til å pusse sko, som skål til snacks eller fjerne kork fra vin.

Her er hvordan du koker det perfekte egget

Det finnes et titalls meninger om hvor lenge et egg skal koke. Vi spurte heller hva manageren for kokkelandslaget pleier å gjøre.

Slik skjærer du grønnsaker som en ekte kokk

Noen skjæremåter fungerer bedre enn andre. Vi lærer deg hvordan du lett kan skjære grønnsakene slik kokkene gjør det.

TA TESTEN: Er du kokk eller cocky?

Hvor mye matkunnskap kan du skryte på deg?

Slik åpner du vinflasken uten vinåpner

Står du klarer med vinen, men finner ikke åpneren? Disse metodene kan du bruke hvor enn du befinner deg.

Oppskrift: Verdens beste fastelavnsboller

Med fastelavn om hjørnet er det et must med fastelavnsboller på bordet. Få oppskriften på de beste bollene!

Lag iskrem med blenderen din - raskt og enkelt

Med én basisoppskrift kan du lage 12 forskjellige iskremvarianter. Alt du trenger, er en blender.

Test av pepperkverner

Vi har testet 7 pepperkverner og fant to perfekte.

Tips mot vanskelig skitt

En forfettet ovnsdør, svarte merker på tregulvet eller et toalett med rustfargede kanter, kan ta motet fra de fleste. Men det trenger ikke være tidkreve...

Hvordan velge kjøkkenkniv?

Er du lei av gamle og sløve kniver som gjør matlagingen til et ork? Da kan det være lurt å investere i noen gode kniver for å lykkes bedre på kjøkkenet.

Nye kjøkkengardiner

Ønsk våren velkommen med nye gardiner på kjøkkenet.

Sjekk drikkevannet ditt

Fire av ti nordmenn har ennå ikke garantert rent vann i springen, viser en rapport fra Vannverksregisteret.

Renser drikke-vannet med kullfilter

Med rensesystemet CW42® montert under kjøkkenbenken, får familien Aasen på Grefsen renere og klarere drikkevann. De fem familie- medlemmene er dermed...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no