Nytt & Nyttig

Annet om kjøkken

Vi har tatt en kikk på den siste tids produktnyheter.

 

Styr induksjonstoppen med fingrene
Med de nye discControl-skivene fra Siemens styrer du induksjonstoppen på en helt ny måte, der den klassiske vribryterens ergonomiske fordeler forenes med moderne sensorteknikk. discControl-skivene er magnetiske og kan enkelt manøvreres med fingertuppen. Den nye styremåten frigjør mer overflate på platetoppen samtidig som den gjør den mer barnesikker og lettere å rengjøre – ettersom skivene enkelt kan fjernes. Dessuten gir de, sammenlignet med vanlige vribrytere, platetoppen et design som skiller seg ut.


 

flexInduction
Siemens nye flexInduction er en ny løsning for fleksibel matlaging. Gjennom en stor induksjonssone der panner og kasseroller kan plasseres fritt, kan flere små eller en veldig stor kasserolle brukes uten problem. Du har ikke lenger begrensningen med kun runde kokesoner, du har i stedet hele overflaten til din disposisjon.

Les mer på www.siemens-home.no


Postkasser med dreneringsløsning
En postkasse kan brukes til så mye mer hvis man ser på oppbevaringsmulighetene. Norske Jenny Lane har designet en dreneringsløsning i bunn uten store hull, og åpner dermed opp for å gi postkassene andre bruksområder.

- I utgangspunktet designet jeg denne løsningen for å gjøre det vanskeligere for saksedyr og gjemme seg i postkassen, forteller Jenny Lane.

Les også:

Slik oppbevarer du kjøkkenknivene

Slik oppbevarer du kjøkkenknivene dine slik at de ikke skjemmes.

Det største markedet for postkasser er selvfølgelig utendørs, og postkassene fra Jenny Lane Design er laget for utendørs bruk. De finnes i metall, lakk og print. Størrelsen på postkassene er designet for å passe inn i de fleste postkassestativ, samtidig som den er romsligere enn de minste.

Les mer på www.jennylanedesign.no


Induksjonstopp med LCD-display
Når du lager mat til vanlig må du som regel henge over komfyren for å passe på at ingenting koker over eller svir seg. Bosch har gjort et forsøk på å gjøre livet litt enklere, og har derfor laget en ny induksjonstopp med 36 automatiske tilberedningsprogram. Ved å velge for eksempel "fisk" tilpasses varmen til retten som tilberedes og når pannen har riktig temperatur gir den deg beskjed om at det er på tide å legge i fisken. Deretter tar StekeSensoren over, og sørger for at temperaturen holder seg på akkurat rett nivå gjennom hele prosessen.


Håndstøvsuger med vaskbar beholder
Black & Decker har lansert en ny trådløs håndstøvsuger som har fått navnet Pivot Nose. Den lille håndstøvsugeren er fin å bruke når du skal gjøre rent på steder som er vanskelig å komme til, eller når du bare skal få vekk noen smuler fra gulvet. Støvsugerens beholder kan vaskes i oppvaskmaskinen og filteret er selvrensende.

Pivot Nose kommer i tre farger og koster fra 839 kr.

Les også:

Smarte triks for å bli kvitt bananfluer

Her har vi samlet de beste tips for hvordan du én gang for alle kan bli kvitt bananfluene.

27. august 2010
Mer om Annet om kjøkken

Slik kan du kaste mindre mat - og spare tusenvis av kroner

Annet om kjøkken Du kaster over 42 kilo mat hvert år. Men med enkle grep kan du redusere matsvinnet. 

Ny sopp-app ute nå

Annet om kjøkken Nå kan du sjekke om soppfangsten er spiselig eller ikke, rett fra lomma!

Slik pusser du sølvbestikket til jul

Annet om kjøkken Vakre sølvbestikk på festdekkede bord hører jula til. En runde med pussekluten får frem den nydelige glansen – men pass på så du ikke ødelegger arvesølv...

Derfor bør du ikke kaste kaffegrut

Annet om kjøkken Kaffegrut kan løse hverdagsproblemene dine. Så neste gang du har brygget kaffe, ikke kast det i søpla – men bruk det heller til dette:

Slik rengjør du en karaffel

Annet om kjøkken Det kan være en skikkelig utfordring å vaske en karaffel, men med disse smarte triksene blir karaffelen ren og pen.

Slik blir stekepannen av jern god som ny

Annet om kjøkken Har din elskede jernpanne blitt rusten og stygg? Ikke noe problem - slik fikser du det!

Hvordan velge kjøkkenkniv?

Annet om kjøkken Er du lei av gamle og sløve kniver som gjør matlagingen til et ork? Da kan det være lurt å investere i noen gode kniver for å lykkes bedre på kjøkkenet.

Slik oppbevarer du kjøkkenknivene

Annet om kjøkken Slik oppbevarer du kjøkkenknivene dine slik at de ikke skjemmes.

Nye kjøkkengardiner

Annet om kjøkken Ønsk våren velkommen med nye gardiner på kjøkkenet.

Gå for gode panner og kjeler

Annet om kjøkken Gode panner og kjeler kan være avgjørende for matlagingsgleden. Her gir mesterkokk Geir Skeie råd om hva du bør se etter.

Hvordan velge vinglass?

Annet om kjøkken Nordmenn bruker stadig mer tid på å nyte god og kostbar vin, og har med årene blitt svært kvalitetsbevisste. De fleste velger vinglass ut i fra det...

Sjekk drikkevannet ditt

Annet om kjøkken Fire av ti nordmenn har ennå ikke garantert rent vann i springen, viser en rapport fra Vannverksregisteret.

Smart kildesortering

Annet om kjøkken Den første tanken som slår mange som skal begynne å kildesortere er kanskje ikke «får jeg det til?», men «er det plass på kjøkkenet?».

Smarte kjøkkengulv

Annet om kjøkken Et kjøkkengulv skal tåle søl, slitasje og samtidig ta seg godt ut. Da gjelder det å finne et gulv som dekker alle behov.

Spennende kokebøker

Annet om kjøkken Uansett hvilken retning innenfor matlaging du foretrekker finnes det en bok du kan hente inspirasjon i. Her er et lite knippe med kulinariske opplevelse...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no