Nytt & Nyttig

Annet om kjøkken

Vi har tatt en kikk på den siste tids produktnyheter.

 

Styr induksjonstoppen med fingrene
Med de nye discControl-skivene fra Siemens styrer du induksjonstoppen på en helt ny måte, der den klassiske vribryterens ergonomiske fordeler forenes med moderne sensorteknikk. discControl-skivene er magnetiske og kan enkelt manøvreres med fingertuppen. Den nye styremåten frigjør mer overflate på platetoppen samtidig som den gjør den mer barnesikker og lettere å rengjøre – ettersom skivene enkelt kan fjernes. Dessuten gir de, sammenlignet med vanlige vribrytere, platetoppen et design som skiller seg ut.


 

flexInduction
Siemens nye flexInduction er en ny løsning for fleksibel matlaging. Gjennom en stor induksjonssone der panner og kasseroller kan plasseres fritt, kan flere små eller en veldig stor kasserolle brukes uten problem. Du har ikke lenger begrensningen med kun runde kokesoner, du har i stedet hele overflaten til din disposisjon.

Les mer på www.siemens-home.no


Postkasser med dreneringsløsning
En postkasse kan brukes til så mye mer hvis man ser på oppbevaringsmulighetene. Norske Jenny Lane har designet en dreneringsløsning i bunn uten store hull, og åpner dermed opp for å gi postkassene andre bruksområder.

- I utgangspunktet designet jeg denne løsningen for å gjøre det vanskeligere for saksedyr og gjemme seg i postkassen, forteller Jenny Lane.

Det største markedet for postkasser er selvfølgelig utendørs, og postkassene fra Jenny Lane Design er laget for utendørs bruk. De finnes i metall, lakk og print. Størrelsen på postkassene er designet for å passe inn i de fleste postkassestativ, samtidig som den er romsligere enn de minste.

Les mer på www.jennylanedesign.no


Induksjonstopp med LCD-display
Når du lager mat til vanlig må du som regel henge over komfyren for å passe på at ingenting koker over eller svir seg. Bosch har gjort et forsøk på å gjøre livet litt enklere, og har derfor laget en ny induksjonstopp med 36 automatiske tilberedningsprogram. Ved å velge for eksempel "fisk" tilpasses varmen til retten som tilberedes og når pannen har riktig temperatur gir den deg beskjed om at det er på tide å legge i fisken. Deretter tar StekeSensoren over, og sørger for at temperaturen holder seg på akkurat rett nivå gjennom hele prosessen.


Håndstøvsuger med vaskbar beholder
Black & Decker har lansert en ny trådløs håndstøvsuger som har fått navnet Pivot Nose. Den lille håndstøvsugeren er fin å bruke når du skal gjøre rent på steder som er vanskelig å komme til, eller når du bare skal få vekk noen smuler fra gulvet. Støvsugerens beholder kan vaskes i oppvaskmaskinen og filteret er selvrensende.

Pivot Nose kommer i tre farger og koster fra 839 kr.

27. august 2010
Mer om Annet om kjøkken

Ny sopp-app ute nå

Annet om kjøkken Nå kan du sjekke om soppfangsten er spiselig eller ikke, rett fra lomma!

Slik finner du kantareller

Annet om kjøkken Kantarellsesongen er like rundt hjørnet. Øk dine fangstsjanser med våre gode kantarelltips.

Annonsørinnhold

Derfor bør du spise salsa

Annet om kjøkken Taco er både kjempegodt og et fantastisk middagsalternativ når du vil ha full kontroll over hva du spiser - men visste du at det finnes flere gode...

Skrell poteter på sekunder

Annet om kjøkken Lei av å skrelle poteter til til søndagsmiddagen? Da må du lære deg dette geniale trikset!

Slik presser du lime

Annet om kjøkken Vi viser deg hvordan du får ut mest mulig av saften når du skal presse lime.

Slik skiller du eggeplommer fra eggehviter

Annet om kjøkken Alt du trenger for å skille eggeplommer fra eggehviter er en plastflaske.

Bryn kniven

Annet om kjøkken Verktøyet er halve jobben, blir det hevdet. Det gjelder også når du skal kutte og tilberede matvarer.

Velg rett kjøkkenkniv

Annet om kjøkken Det gjelder å velge rett kjøkkenkniv og å behandle den riktig. En god kniv er skarp, har god balanse og et håndtak som ligger godt i hånden, for å...

Start grillsesongen med nyslipte kjøkkenkniver

Annet om kjøkken Sløve kjøkkenkniver, som knapt kommer gjennom et kneipbrød, gjør arbeidet på kjøkkenet til en slitsom affære. – Bruk nyslipte kniver, da slipper du å...

Slik fyller du oppvaskmaskinen

Annet om kjøkken Bør du skylle oppvasken før du setter den i maskinen? Hvilken vei skal bestikket stå? Her får du svaret!

Her bør maten stå i kjøleskapet

Annet om kjøkken Visste du at det faktisk har noe å si om melken står i kjøleskapsdøren eller ikke? Vi har sjekket med to matrådgivere hvor maten bør stå i kjøleskapet...

Smarte kjøkkengulv

Annet om kjøkken Et kjøkkengulv skal tåle søl, slitasje og samtidig ta seg godt ut. Da gjelder det å finne et gulv som dekker alle behov.

Hvordan velge kjøkkenkniv?

Annet om kjøkken Er du lei av gamle og sløve kniver som gjør matlagingen til et ork? Da kan det være lurt å investere i noen gode kniver for å lykkes bedre på kjøkkenet.

Smarte triks for å bli kvitt bananfluer

Annet om kjøkken Her har vi samlet de beste tips for hvordan du én gang for alle kan bli kvitt bananfluene.

11 geniale ting du kan fryse ned

Annet om kjøkken Er du lei av å kaste krydderurter, gammelt mel, råtne bananer og brød som er i ferd med å mugne? Legg det heller i fryseren!

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no