Spennende kokebøker

Annet om kjøkken

Uansett hvilken retning innenfor matlaging du foretrekker finnes det en bok du kan hente inspirasjon i. Her er et lite knippe med kulinariske opplevelser.

Asia - en kokebok av Anna Røer

Asia - en kokebok av Anna Røer

 

Har du sansen for asiatisk mat, er Asia – en kokebok av Anna Røer et funn. Forfatteren har holdt kurs i asiatisk matlaging gjennom en årrekke og presenterer i denne boken de lekreste retter fra alle hjørner av Asia.
Gyldendal, kr 349.

 


Les også:

Hvordan velge vinglass?

Nordmenn bruker stadig mer tid på å nyte god og kostbar vin, og har med årene blitt svært kvalitetsbevisste. De fleste velger vinglass ut i fra det...

Fisk og vin fra Bølgen og Moi i samarbeid med Øyvind Hånæs.
Fisk og vin fra Bølgen og Moi

Fisk og vin er et produkt fra parhestene Bølgen & Moi i samarbeid med Øivind Hånes. Boken er en ABC i sjømatens hemmeligheter. Om du har kjøpt eller fisket selv, skal du kunne slå opp på fiskeslaget og finne en oppskrift som også er ledsaget av vintips.
Gyldendal, kr 449.

 GB-dietten
GB-dietten fra Cappelen forlag.

For dem som er på jakt etter et mest mulig sunt kosthold er GB-dietten et alternativ. Med den får du mulighet til å spise de sunne karbohydratene som finnes i for eksempel melon, gulrøtter og poteter. Boken har over 100 oppskrifter og mye annet nyttig stoff.
Cappelen, kr 299.

 

Les også:

Legg grunnlaget for sommerprakten nå

Det er på tide å starte sesongens arbeid i hagen. Det arbeidet du gjør nå, legger grunnlaget for blomsterprakten senere på året.


Småkaker og kakefest fra Gyldendal
Småkaker -kakefest fra Gyldendal

Søtmomser vil nok finne glede i Gyldendals nye serie om kaker. De fire bøkene omhandler: småkaker, porsjonskaker, festkaker og muffins. Her finner du alt du trenger av tips om baking, samt råd om basisutstyr og ingredienser, i tillegg får du forslag til pynt.
Kr 149.

 


Les også:

Hvilken tapet skal du velge?

Når du sitter med tapetprøvebøkene i handa er du utsatt for en overveldende følelse av uendelige valgmuligheter og en rekke dilemma knyttet til farge-...

Grill fra Gyldendal
Grill hva du vil

Grill hva du vil er drømmeboken for alle som har tenkt å tilbringe sommerkveldene bak grillen.Boken er skrevet i samarbeid med grillprodusenten Weber, og har i tillegg til en lang rekke flotte oppskrifter mange gode råd og tips for grilling.
Gyldendal, kr 299.

 


 
Terjes kjøkken fra kokkeverdensmester fra Terje Næss.
Terjes kjøkken fra Terje Ness

Ønsker du å diske opp med verdensmestermat, er boken Terjes kjøkken fra kokkeverdensmester Terje Næss et ”must”. Her gis det grundig innføring i hvordan man skal imponere venner og kjente med gourmetmat innefor alle sjangre.
Gyldendal, kr 199.

 


Middelhavet fra Damm forlag
Middelhavet

Middelhavet tar for seg Italia, Sør-Frankrike, Spania, Nord-Afrika fra Marokko til Tunisia, Tyrkia, Hellas og Balkan. Ialt 300 oppskrifter, fra forretter til pastaretter, hovedretter med kjøtt eller fisk og skalldyr, og herlige desserter.
Damm, kr 389.

 


Båtmat
Båtmat

Båtmat er kokeboken for dem som skal feriere i båt, hytte eller campingvogn og vil ha mest mulig ut av det, Uansett trenger du ikke mer enn enkle kjøkkenredskaper, gassbluss og den maten du finner, fanger eller bunkrer for å skape ferieminner.
Cappelen, kr 349.

 
23. oktober 2008

Mer om Annet om kjøkken

Slik kan du kaste mindre mat - og spare tusenvis av kroner

Annet om kjøkken Du kaster over 42 kilo mat hvert år. Men med enkle grep kan du redusere matsvinnet. 

Ny sopp-app ute nå

Annet om kjøkken Nå kan du sjekke om soppfangsten er spiselig eller ikke, rett fra lomma!

Smarte triks for å bli kvitt bananfluer

Annet om kjøkken Her har vi samlet de beste tips for hvordan du én gang for alle kan bli kvitt bananfluene.

Derfor bør du ikke kaste kaffegrut

Annet om kjøkken Kaffegrut kan løse hverdagsproblemene dine. Så neste gang du har brygget kaffe, ikke kast det i søpla – men bruk det heller til dette:

Slik rengjør du en karaffel

Annet om kjøkken Det kan være en skikkelig utfordring å vaske en karaffel, men med disse smarte triksene blir karaffelen ren og pen.

Slik blir stekepannen av jern god som ny

Annet om kjøkken Har din elskede jernpanne blitt rusten og stygg? Ikke noe problem - slik fikser du det!

Hvordan velge kjøkkenkniv?

Annet om kjøkken Er du lei av gamle og sløve kniver som gjør matlagingen til et ork? Da kan det være lurt å investere i noen gode kniver for å lykkes bedre på kjøkkenet.

Slik oppbevarer du kjøkkenknivene

Annet om kjøkken Slik oppbevarer du kjøkkenknivene dine slik at de ikke skjemmes.

Nye kjøkkengardiner

Annet om kjøkken Ønsk våren velkommen med nye gardiner på kjøkkenet.

Gå for gode panner og kjeler

Annet om kjøkken Gode panner og kjeler kan være avgjørende for matlagingsgleden. Her gir mesterkokk Geir Skeie råd om hva du bør se etter.

Nytt & Nyttig

Annet om kjøkken Vi har tatt en kikk på den siste tids produktnyheter.

Hvordan velge vinglass?

Annet om kjøkken Nordmenn bruker stadig mer tid på å nyte god og kostbar vin, og har med årene blitt svært kvalitetsbevisste. De fleste velger vinglass ut i fra det...

Sjekk drikkevannet ditt

Annet om kjøkken Fire av ti nordmenn har ennå ikke garantert rent vann i springen, viser en rapport fra Vannverksregisteret.

Smart kildesortering

Annet om kjøkken Den første tanken som slår mange som skal begynne å kildesortere er kanskje ikke «får jeg det til?», men «er det plass på kjøkkenet?».

Smarte kjøkkengulv

Annet om kjøkken Et kjøkkengulv skal tåle søl, slitasje og samtidig ta seg godt ut. Da gjelder det å finne et gulv som dekker alle behov.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no