Maten blir bedre og lages lettere med damp

Hvitevarer
Dampteknologien som brukes i profesjonelle kjøkken fås nå også til hjemmekokken. Whirlpools nye innbyggingsovn med damp gir saftigere mat og tilberedningstiden kan reduseres med inntil 35 prosent.
Stekeovner med damp får jevnere temperatur fordi væsken som tilføres leder varme. Teknologien sørger for at ingrediensene ikke tørker ut og er lenge blitt benyttet av profesjonelle kokker. Sett maten i ovnen, velg dampfunksjon, angi matkategori og fyll vanntanken. Resultatet blir saftigere, bedre og delikat gyllenbrun mat. Maten kan også varmes opp på nytt eller holdes varm, uten å miste verken konsistens eller smak.

– Teknologien i 6TH SENSE Steam Assisted ovn gjør det både morsommere og lettere å lage god mat, sier Boye Ragner, Commercial manager Whirlpool Norge. På grunn av dampens presisjon kan matlagingstiden dessuten reduseres med inntil 35 prosent og denne tiden kan i stedet benyttes til andre ting.

Ovnen har et flatt og stilrent panel med antifingerprint overflate, noe som gjør den enkel å holde ren for fett, støv etc. Den er utstyrt med en ergonomisk plassert vannbeholder, som er lett å fylle med vann. Ved hjelp av teksten på displayet, ”Jet Menu” med berøringsbetjening, får man informasjon om maten under hele tilberedningsprosessen.

Hovedfunksjoner

* Max-tilberedning: Store steker – gir saftig innside og sprø overflate

*Hurtig oppvarming: Ovnen når raskt optimal temperatur

* Tradisjonell over- og undervarme

* Bakefunksjon: Perfekt til brød- og kakebaking

*Grill/Turbogrill: Gir matretten en grillet overflate

* Varmluftsfunksjon: Fordeler varmen jevnt i hele ovnen. Gjør det mulig å lage flere matretter samtidig på samme eller forskjellige nivåer, uten at de tar smak av hverandre

* Spesialfunksjoner: Holder maten varm, heving, opptining

* Ekstra bruning: Gir ønsket bruning i slutten av et matlagingsprogram

* Rengjøring med damp: Letter rengjøring av ovnen, spesielt innsiden av ovnsdøren

For mer informasjon se www.whirlpool.no
23 oktober 2008

Ikea tilbakekaller «Frostfri» kjøleskap og...

Ikea tilbakekaller nå et begrenset antall kjøleskap og frysere av typen «Frostfri».

Unngå bråk fra kjøleskapet

Er du plaget av rumling og andre ulyder fra kjøleskapet? Noen lyder er helt naturlige, andre er et signal om at noe er galt.

Ny komfyr – gass, keramisk eller induksjon?

Bør du velge gass, induksjon eller keramisk topp når du kjøper ny komfyr? Vi har spurt mesterkokk Geir Skeie om råd.

Komfyren er kjøkkenets hjerte

Glasskeramisk topp, induksjon, gass eller støpejernsplater. Frittstående eller innbyggingsmodell? Utvalget av kokesystemer har skutt i været.

Bygg ditt eget kjølerom

Bygg kjølerom i huset og du trenger aldri mer slite med oppbevaringsplassen når du har kalas.

Frysere til høstens grøde

Ta vare på høstens grøde med en skikkelig fryser.

Komfyrtips

Her er Kari-Lises komfyrtips:

Kjølige fornøyelser

Å tappe iskaldt vann med isbiter i, rett fra kjøleskapet, er ikke lenger en science-fiction drøm, men en realitet for stadig flere. Her får du servert...

Før du velger kjøkkenvifte

Kjøkkenvifter har blitt et designelement i kjøkkenet, men det er viktig å tenke funksjon så vel som form.

Kalde skuffer

Skuffer er ikke lenger bare en oppbevaringsplass. Nå har de fått kjølefunksjon også.

Siste nytt om oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskinen har utviklet seg, og redusert forbruket av både vann og strøm. I dag finnes oppvaskmaskiner som bruker bare én bøtte vann og 75 øre i...

Er bruk av gass farlig?

På film eksploderer hus på grunn av gasslekkasjer både titt og ofte. Heldigvis er ikke det tilfelle i virkeligheten. Gass er faktisk veldig trygt!

Slik blir du kvitt støvet

En effektiv støvsuger ”spiser” raskt vekk støvet ditt. Her får du dagens beste utvalg av støvsugere på markedet.

Kjøkkenvifter til besvær

Oslo (NW): Feil vifte på kjøkkenet kan føre matlukten på ville veier. – Mange kjøkkenvifter bråker også for mye, mener Byggforsk.

Siste nytt om kjøleteknologi

Skal du kjøpe nytt kjøleskap? Da bør du se på størrelse, funksjon, energiforbruk og støy. Her har det skjedd en rivende utvikling de siste årene. En...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no