Det fleksible kjøkken

Kjøkkeninnredning
Gallery Collection - nytt innbyggingskonsept. Whirlpools nye konsept med innbyggings¬moduler gjør kjøkkenet funksjonelt og personlig.

Romslige varmeskuffer holder tallerkener, kopper og fat varme, til maten skal serveres.
Gallery Collection er navnet på Whirlpools nye innbyggingssortiment, som kan varieres og kombineres etter forskjellige behov og krav til funksjon. Ønsker man å kunne velge sin morgenkaffe, cappuccino, latte eller espresso, er den helautomatiske kaffemaskinen en selvfølge på kjøkkenet. For den som er i tvil om hvordan kyllingen skal tilberedes for å bli gjennomstekt, har de nye kombiovnene et innbygd, forhåndsprogrammert display, som letter tilberedningen.

Modulkonseptet består av forskjellige ovnsmodeller, mikrobølgeovner, kaffemaskin og varmskuffer. Følgende moduler kan man ”møblere” med: innbyggingsovn, kombinert mikrobølgeovn og stekeovn, Speed Oven, fullautomatisk kaffemaskin, to forskjellige mikrobølgeovner med ulike funksjoner for tilberedning og varmeskuff.

Fleksibel møblering
Størrelsen og målene på de forskjellige modulene er de samme, noe som gjør det mulig å bygge inn hvitevarene i bredden, høyden eller på separate steder i kjøkkenet, avhengig av plassen. Nytt er de små yttermålene: ovnene og kaffemaskinen er 46 cm høye, mens varmeskuffen har en høyde på 14 cm. Kombinerer man disse to, blir dette totalt 60 cm, som er standardmålet til en vanlig stekeovn for innbygging. Velger man for eksempel å beholde en stekeovn av standardformat, kan man likevel kombinere den med de nye modulene.

Enkel og stilig kjøkkenvegg
Samtlige moduler i konseptet er av rustfritt stål. Dette gir ”en sømløs design” og et enkelt og stilig inntrykk. Produktene er dessuten fingermerkebehandlet og er derfor ikke så følsomme for fettflekker.

Mikrobølgeovn og stekeovn i ett
Whirlpools Speed Oven kombinerer to funksjoner i en og samme ovn, tradisjonell over/undervarme og mikrobølgefunksjon, som sparer både tid og plass. Det lille formatet på 46 x 59,5 cm gjør den lett å plassere selv i det minste kjøkken. Speed Oven har tre nivåer og flere forhåndsprogrammerte oppskriftsfunksjoner, som vises i et tekstdisplay. Ovnen velger selv riktig temperatur og ideell tilberedningstid, avhengig av hva som skal lages.

Mikrobølger med spesialfunksjoner
Konseptets ovner med mikrobølger har mange praktiske funksjoner, f.eks. ”Jet Defrost” som tiner maten jevnt på kort tid. En annen spesialfunksjon er Crisp, som gir en sprø stekeflate på få minutter, også i mikrobølgeovnen.

Kaffe til alle anledninger
Frokostkaffen, cappuccinoen, latten, eller espressoen etter maten. Den helautomatiske kaffemaskinen i serien gir høykvalitetskaffe etter italiensk modell. Hemmeligheten ligger i et optimalt vanntrykk og et ”thermoblock”-system som garanterer riktig temperatur på kaffen.

Varmt service
Romslige varmeskuffer holder tallerkener, kopper og fat varme, til maten skal serveres. Temperaturen kan reguleres fra 40 til 85 grader.
23 oktober 2008

Slik vedlikeholder du benkeplater i stein

Bord- eller benkeplater i marmor, granitt eller skifer tåler mye, men trenger litt pleie. Følg disse rådene, så holder de (nesten) evig!

Har du brukt skuffen under stekeovnen feil?

Mange bruker den til å oppbevare plater, rister og bakepapir, men visste du at skuffen under komfyren egentlig har et helt annet formål?

Nytt kjøkken med små midler

Klart det går an å få et flott og velfungerende kjøkken med små midler. Følg med på besøk i et kjøkken som ble nytt med helt egne løsninger.

Nytt kjøkken på 1-2-3

Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å få et nytt kjøkken. Med enkle grep kan du friske opp og fornye mye.

Høstens kjøkkentrender

Høstens kjøkkentrender er preget av smarte løsninger og elegant design.

Kjøkken - Total forandring

For ett år siden var dette et ordinært kjøkkenrom med knallblå vegger. Taket var senket, på gulvet lå det linoleum og kjøkkenskapene i plast var fra...

Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer

For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på utstillingsmodellene.

Tidløs eleganse på kjøkkenet

Etter omfattende ombygging har et ekteparet på Ullern byttet ut sitt gamle 1970-talls kjøkken med et nytt tidløst landkjøkken, preget av høy kvalitet...

Stramme linjer på kjøkkenet

Stramme linjer og skarpe vinkler er høstens nyheter på kjøkkenet.

Sluttfasen for fast interiør

Nå begynner det å nærme seg bestemmelsestid for alt av fast interiør inne.

God planløsning = en enklere hverdag

Detaljer og små forandringer kan skape system og oversikt på kjøkkenet.

Kjøkkendrøm på Senja

Ti år har det tatt å bygge drømmehuset i sveitserstil. Kjøkkenet har nostalgisk kirsebærinnredning og glassdekor på skap og vinduer.

Klassisk og funksjonelt kjøkken

Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Kjøkkenet skulle passe inn i en gård fra 1800-tallet, men ha moderne løsninger slik at det også ble...

Slitesterkt kjøkken for aktiv familie

Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt...

Rommelig på Risløkka

På dette kjøkkenet er trivselsfaktoren høy. Her foregår alt fra matlaging til lekselesing.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no