God planløsning = en enklere hverdag

Kjøkkeninnredning
Detaljer og små forandringer kan skape system og oversikt på kjøkkenet.

Store stettglass er flotte og dekorative oppbevaringsplasser for småtomatene.

Utnytt plassen, og tenk praktisk og funksjonelt. Det er familien Dahls råd til alle som ønsker seg en «knirkefri» hverdag på kjøkkenet!

Vi ønsker stort sett å bruke minst mulig tid på rydding, leting, husstell og rengjøring. For de fleste av oss er hverdagene preget av et relativt stramt tidsskjema med jobb og fritidsaktiviteter. Og helgene ønsker vi helst å fylle med helt andre sysler enn å få huset i orden etter en travel uke.

Løsningen er å skape et praktisk og funksjonelt «system» som holder orden.

Et system som ikke tar plass, men gir plass! Et system som gir tid!
Intensjonen er at «systemet» skal være så funksjonelt og praktisk at alt går som på skinner og at vi finner det vi trenger nærmest i blinde.

Spesiallagde løsninger
- Trivielle hverdagssysler som rydding og rengjøring, er ikke favorittene mine, sier Linn Dahl. Hun har derfor innredet den nybygde boligen i Drøbak etter «alt i orden- prinsippet». Linns mann, Terje Dahl, er byggmester og boligutvikler, og er også langt over middels interessert i gode og funksjonelle boløsninger.

Ekteparet Dahl er begge svært løsningsorienterte av natur, og når den ene er både kreativ og ryddig og den andre er snekkerkyndig, blir løsningene gjerne smarte og selvlagde!

Vinn over rotet.
Tenk nøye gjennom følgende sjekkliste: Behov, god plassutnyttelse, god planløsning, funksjonelle løsninger og fleksibilitet.

Tenk også på at du bør skape et system hvor det er enkelt å få oversikten. Det er ofte bare små forandringer som skal til for at hverdagen skal gli litt lettere. La deg inspirere til en ryddig og knirkefri hverdag.

23 oktober 2008
Mer om Kjøkkeninnredning

Merethes Hus - kjøkkenet

Kjøkkeninnredning Slik ble kjøkkenet i Merethes hus.

Kokkens kjøkken

Kjøkkeninnredning I den gamle drengestuen på Røer gård på Nesodden har kokken Anna Røer skapt personlig atmosfære på kjøkkenet. Norske bondeantikviteter og fargerike...

Tidløst og trendy

Kjøkkeninnredning Kombinasjonen av moderne komfort og klassisk form preger det nye kjøkkenet til et ektepar på Nordstrand.

Storstue med åpent kjøkken

Kjøkkeninnredning Rett bak Frognerparken i Oslo har et par i 30-årene pusset opp en kjedet enebolig fra 1960. Annen etasje består nå kun av ett stort rom etter at to vegger er revet ned, og fungerer som husets storstue med åpen kjøkkenløsning.

Håndsnekret designkjøkken

Kjøkkeninnredning Etter mange år med trangt furukjøkken drømte familien om en mer praktisk og åpen kjøkkentilværelse. Ved hjelp av tømrermester Erik Aarsbog har eierne...

Herregårdskjøkken til minipris

Kjøkkeninnredning På smalt budsjett har tusenkunstneren Pia Dann skapt et herskapelig kjøkken med Ikea-moduler, noen liter med maling, enkle tekstildraperier og rikelig...

Smarte finesser

Kjøkkeninnredning Elegant kjøkken med smarte løsninger.

Italiensk kjøkkenglede

Kjøkkeninnredning Italiensk kjøkkenglede i 70-tallshus. Hvit høyglans og oljet mahogni, brede skuffer og lange arbeidsbenker. Mariann Wessel Fevang visste hva hun ville...

Flott i blått - kjøkken

Kjøkkeninnredning Det er ikke alltid like lett å sette farge på et kjøkken, men for denne familien gikk det greit. Fargen på de blå stolene fikk bestemme.

Hyttekjøkken på lavbudsjett

Kjøkkeninnredning Det er fullt mulig å skape god atmosfære på fritidseiendommens kjøkken til trossfor få kvadratmeter og stramt budsjett. Mobile skapløsninger med integrert benkeplate og åpne hyller er et smart valg.

Puss opp kjøkkenet - mellom

Kjøkkeninnredning Vil du satse litt til? Legg inn et nytt kjøkkengulv eller skap mere rom med åpne hyller. I mellomklassen mangler det heller ikke på nye, spreke kjøkken.

Proffens kjøkken

Kjøkkeninnredning Med fire barn og en brennende interesse for matlaging både profesjonelt og privat vet Helena Lidfeldt hvor viktig det er å ha et praktisk og lettstelt...

Kjøkken – bland nytt og gammelt

Kjøkkeninnredning I en villa nær Moss har et ungt par bygget på et gammelt hus. I nybygget er det blitt plass til nytt kjøkken som er utformet i harmoni til husets opprinnelige uttrykk. Spenstige detaljer i stål strammer opp interiøret uten at rommet mister sin landlige sjarm.

Kjøpeguide: Høstens nye kjøkken

Kjøkkeninnredning Kjøkkenet er den nye stua, og vi nordmenn elsker å pusse opp rommet hvor vi lager mat, spiser og sosialiserer. Drømmer du om nytt kjøkken? Vi gir deg...

Hvor høy bør kjøkkenbenken være?

Kjøkkeninnredning Kjøkkeninnredninger kommer ofte i faste høyder, men det er ikke gitt at de passer for alle og enhver.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no