Interiørhjelp langt fra folk?

Kjøkkeninnredning

Trenger du interiørhjelp til feriehuset? Fjerninnredning kan være løsningen.Et sommerhus i den trangeste fjord eller ei hytte midt på vidda kan være en utfordring om behovet for interiørhjelp melder seg. Og ikke alle bor slik til at de har en interiørdesigner de trives med i nærheten. Alternativet kan være fjerninnredning.

- Jeg drar gjerne dit kunden er, men jeg må ikke. Det er godt mulig å utarbeide interiørdesignet ut fra bilder, foto og tegninger, forteller interiørdesigner Tove Meldgaard.

Fra Tromsø til Italia
Selv har hun flere ganger jobbet med interiøroppgaver i boliger flere hundre kilometer unna.
- Jeg har blant annet gjort et kjøkken i Sykkylven på Sunnmøre og et barnerom i Åsane utenfor Bergen uten at å ha satt mine ben der. Nå sitter jeg her i Oslo og jobber med et prosjekt i Tromsø, sier Meldgaard.

De fleste private som oppsøker interiørdesignere, ønsker hjelp med hjemmet. Men det behøver ikke begrense seg til boligen.
- Også fritidseiendommer blir mer og mer aktuelt. Og for noen betyr det sommerhuset i Italia. Jeg arbeider da ut i fra en befaring, dersom nødvendig, samt tegninger og bilder.

Direkte levering
Fjerninnredning uten befaring krever litt ekstra av deg som kunde. Skal interiørkonsulenten kunne utarbeide skikkelige løsninger, trengs det bl.a. nøyaktige målinger av rommet eller boligen som skal innredes.

I følge Meldgaard er det ikke bare interiørplanene som kan ordnes fra avstand.
- Det aller meste kan like gjerne ordnes herfra som på stedet. Det er f.eks. helt kurant å bestille møbler direkte til kundens adresse i utlandet. Og i og med at jeg har kontakt med en norsk eiendomsmegler som er bosatt i Italia, kan det også ordnes med håndverkere der om det er behov for det, forteller hun.
23. oktober 2008
Mer om Kjøkkeninnredning

Merethes Hus - kjøkkenet

Kjøkkeninnredning Slik ble kjøkkenet i Merethes hus.

Kokkens kjøkken

Kjøkkeninnredning I den gamle drengestuen på Røer gård på Nesodden har kokken Anna Røer skapt personlig atmosfære på kjøkkenet. Norske bondeantikviteter og fargerike...

Tidløst og trendy

Kjøkkeninnredning Kombinasjonen av moderne komfort og klassisk form preger det nye kjøkkenet til et ektepar på Nordstrand.

Storstue med åpent kjøkken

Kjøkkeninnredning Rett bak Frognerparken i Oslo har et par i 30-årene pusset opp en kjedet enebolig fra 1960. Annen etasje består nå kun av ett stort rom etter at to vegger er revet ned, og fungerer som husets storstue med åpen kjøkkenløsning.

Håndsnekret designkjøkken

Kjøkkeninnredning Etter mange år med trangt furukjøkken drømte familien om en mer praktisk og åpen kjøkkentilværelse. Ved hjelp av tømrermester Erik Aarsbog har eierne...

Herregårdskjøkken til minipris

Kjøkkeninnredning På smalt budsjett har tusenkunstneren Pia Dann skapt et herskapelig kjøkken med Ikea-moduler, noen liter med maling, enkle tekstildraperier og rikelig...

Smarte finesser

Kjøkkeninnredning Elegant kjøkken med smarte løsninger.

Italiensk kjøkkenglede

Kjøkkeninnredning Italiensk kjøkkenglede i 70-tallshus. Hvit høyglans og oljet mahogni, brede skuffer og lange arbeidsbenker. Mariann Wessel Fevang visste hva hun ville...

Flott i blått - kjøkken

Kjøkkeninnredning Det er ikke alltid like lett å sette farge på et kjøkken, men for denne familien gikk det greit. Fargen på de blå stolene fikk bestemme.

Hyttekjøkken på lavbudsjett

Kjøkkeninnredning Det er fullt mulig å skape god atmosfære på fritidseiendommens kjøkken til trossfor få kvadratmeter og stramt budsjett. Mobile skapløsninger med integrert benkeplate og åpne hyller er et smart valg.

Puss opp kjøkkenet - mellom

Kjøkkeninnredning Vil du satse litt til? Legg inn et nytt kjøkkengulv eller skap mere rom med åpne hyller. I mellomklassen mangler det heller ikke på nye, spreke kjøkken.

Proffens kjøkken

Kjøkkeninnredning Med fire barn og en brennende interesse for matlaging både profesjonelt og privat vet Helena Lidfeldt hvor viktig det er å ha et praktisk og lettstelt...

Kjøkken – bland nytt og gammelt

Kjøkkeninnredning I en villa nær Moss har et ungt par bygget på et gammelt hus. I nybygget er det blitt plass til nytt kjøkken som er utformet i harmoni til husets opprinnelige uttrykk. Spenstige detaljer i stål strammer opp interiøret uten at rommet mister sin landlige sjarm.

Kjøpeguide: Høstens nye kjøkken

Kjøkkeninnredning Kjøkkenet er den nye stua, og vi nordmenn elsker å pusse opp rommet hvor vi lager mat, spiser og sosialiserer. Drømmer du om nytt kjøkken? Vi gir deg...

Hvor høy bør kjøkkenbenken være?

Kjøkkeninnredning Kjøkkeninnredninger kommer ofte i faste høyder, men det er ikke gitt at de passer for alle og enhver.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no