Slitesterke materialer preger kjøkkenet fra Boffi, med harde overflater som er lette å holde rene. Gulvet er kledd med skifer og benkeplatene består av glattskurt granitt. I hjørnet troner en skulpturell peis fra Moderne Arkitektur & Design.
Slitesterke materialer preger kjøkkenet fra Boffi, med harde overflater som er lette å holde rene. Gulvet er kledd med skifer og benkeplatene består av glattskurt granitt. I hjørnet troner en skulpturell peis fra Moderne Arkitektur & Design.

Moderne kjøkkendesign – til halv pris

Kjøkkeninnredning

Ved å importere kjøkkenskapene direkte fra Italia fikk en ung familie i nybygget hus på Høvik, utenfor Oslo realisert sin kjøkkendrøm til halv pris.

 

bildetekst
Skap fra gulv til tak er plassert langs den ene kortveggen for å utnytte plassen best mulig til oppbevaring av kjøkkenutstyr. Kjøleskap og fryser med stålfront kommer fra Gaggenau.
Kjøkkeninnredningen fra italienske Boffi er skreddersydd til familien Slorebys moderne og arkitekttegnede hus på Høvik. Huseier, arkitektfirmaet Moderne Arkitekter & Design og  kjøkkenleverandøren har samarbeidet om å få frem det stilrene resultatet. Boffi har lagt inn aktuelle mål på kjøkkenet i sitt dataprogram og levert nøyaktige tegninger av hvordan hvor det skulle monteres.  Skapene er levert etter mål med dører i høypolert, dyp blå lakk, som er slitesterke og lette å holde rene.
Skapdørene med glatt profil passer perfekt  til den moderne funkisboligen som er utstyrt med åpen kjøkkenløsning.  Åpen løsning er sosialt, men krever også at man holder en viss orden slik at det ser ryddig ut på kjøkkenet. På den ene kortveggen er det montert  skap helt opp til taket for å utnytte plassen best mulig til oppbevaring av kjøkkenutstyr. Her er det også installert kjøleskap og fryser.
På veggen under vinduet et det benkeskap. Kjøkkenet har kun tre overskap med transparente dører for å understreke den luftige atmosfæren i huset. Innerst i hjørnet er kokeplatene plassert. Dermed unngås direkte innsyn til kjelene fra spiseplassen, som er plassert nær de store panoramavinduene i stuen. Alle materialer som er valgt i rommet er av førsteklasses kvalitet.
På gulvene er det lagt slitesterk skifer, og benkeplatene består av glattskurt, sort granitt. Kronen på kjøkkenverket er en skulpturell peis som er plassert i hjørnet og  som sprer stemning og varme i det kombinerte koke - og spiserommet.

 

 

Kjøkkenfakta:

  • Kjøkkeninnredning: Italienske Boffi.
  • Hvitevarer: Gaggenau.
  • Peis: Designet av Moderne Arkitekter & Design, utført av murmester Calle Andersen.
  • Benkeplater: Sort granitt, Nero Assolutto fra Sigvartsen Steinindustrier i Sandvika.
  • Små keramiske fliser over kjøkkenbenken: Flisekompaniet, glassmosaikk.
  • Skifergulv: Sort Brasiliansk skifer levert av Lenngren & Co Naturstein.
  • Kjøkkenvindu: Merbau

 

Anbefalt av redaksjonen

23 oktober 2008

Nytt kjøkken på 1-2-3

Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å få et nytt kjøkken. Med enkle grep kan du friske opp og fornye mye.

Arkitektens kjøkken

Å utnytte plassen best mulig og satse på miljøvennlige produkter, var hovedtanken da arkitekt Mikael Pedersen skulle pusse opp kjøkkenet.

Nytt kjøkken til et par tusenlapper

Familien var lei av den blå kjøkkeninnredningen, og besluttet å male hele rommet, både vegger og innredning.

Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer

For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på utstillingsmodellene.

Tidløs eleganse på kjøkkenet

Etter omfattende ombygging har et ekteparet på Ullern byttet ut sitt gamle 1970-talls kjøkken med et nytt tidløst landkjøkken, preget av høy kvalitet...

Stramme linjer på kjøkkenet

Stramme linjer og skarpe vinkler er høstens nyheter på kjøkkenet.

Sort og sofistikert kjøkkenluksus fra uno form

’Black Oak’ fra Uno Form er stilig kjøkkendesign basert på luksus og passer til deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og et sterkt indivi...

Hyttekjøkken på lavbudsjett

Det er fullt mulig å skape god atmosfære på fritidseiendommens kjøkken til trossfor få kvadratmeter og stramt budsjett. Mobile skapløsninger med integre...

Interiørhjelp langt fra folk?

Trenger du interiørhjelp til feriehuset? Fjerninnredning kan være løsningen.

Slik gjør du et kjøkkenkupp

Drømmer du om nytt kjøkken, men har dårlig råd? Det er faktisk mulig å gjøre et kjøkkenkupp. Vi viser deg hvordan.

De viktige kjøkkendetaljene

Detaljene på kjøkkenet kan utgjøre forskjellen mellom irritasjon og glede.

Sluttfasen for fast interiør

Nå begynner det å nærme seg bestemmelsestid for alt av fast interiør inne.

Klassisk og funksjonelt kjøkken

Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Kjøkkenet skulle passe inn i en gård fra 1800-tallet, men ha moderne løsninger slik at det også ble...

Slitesterkt kjøkken for aktiv familie

Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt...

Rommelig på Risløkka

På dette kjøkkenet er trivselsfaktoren høy. Her foregår alt fra matlaging til lekselesing.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no