Planlegg kjøkkenet i detalj

Kjøkkeninnredning

Kjøkkenet er et av boligens mest brukte rom og bør følgelig være et praktisk og lettstelt rom. Kjøkkeninnredningen skal oppfylle en del funksjonelle krav, samtidig som man forsøker å skape et hyggelig oppholdsrom. Det er lett å skape en spesiell stemning på kjøkkenet.

Kjøkkenet er i ferd med å bli familiens nye oppholdsrom. Noe som i stor grad skyldes smarte og spennende kjøkkenløsninger. Det skal være hyggelig å innrede et kjøkken. men det er mange valg å ta og veien frem til en ferdig løsning synes for mange lang. Ved å endre planløsning, farger og tilbehør kan man forandre stilen på kjøkkenet totalt. Det viktigst er imidlertid at ditt behov blir ivaretatt, deretter om du ønsker deg et kjøkken som er trendy, klassikk, gourmetpreget, typisk norsk, robust osv.

Bruk veiledning
For å hente ideer i denne fasen av planleggingen, kan du la deg inspirere av profesjonelle dekoratører og arkitekter. Det tryggest er nok imidlertid å søke profesjonell hjelp og veiledning hos en av landets mange tilbydere av kjøkkenløsninger. Dette kan være med på å bidra til en tryggere vei frem til et nytt kjøkken. Du får da en samtalepartner som er trenet i å se løsninger der du kanskje ser problemer, og sammen kan dere komme frem til den optimale løsningen for deg.

Detaljene teller
Et godt tips er å ta nøye mål av kjøkkenet. Du kan da ned i minste detalj få planlagt kjøkkenet ditt på papiret eller om du vil på dataskjermen. Det kan også hjelpe å få besøk av kjøkkenprodusenten hjemme, slik at dere i ro og fred kan gå igjennom løsninger og detaljer, samtidig som du da overlater ansvaret for målearbeid etc. til kjøkkenprodusenten. Ut i fra tegningene får du et godt bilde på hvordan kjøkkenet kommer til å bli, samtidig som du får et reelt kostnadsoverslag.

23 oktober 2008

Nytt kjøkken på 1-2-3

Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å få et nytt kjøkken. Med enkle grep kan du friske opp og fornye mye.

Arkitektens kjøkken

Å utnytte plassen best mulig og satse på miljøvennlige produkter, var hovedtanken da arkitekt Mikael Pedersen skulle pusse opp kjøkkenet.

Nytt kjøkken til et par tusenlapper

Familien var lei av den blå kjøkkeninnredningen, og besluttet å male hele rommet, både vegger og innredning.

Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer

For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på utstillingsmodellene.

Tidløs eleganse på kjøkkenet

Etter omfattende ombygging har et ekteparet på Ullern byttet ut sitt gamle 1970-talls kjøkken med et nytt tidløst landkjøkken, preget av høy kvalitet...

Stramme linjer på kjøkkenet

Stramme linjer og skarpe vinkler er høstens nyheter på kjøkkenet.

Sort og sofistikert kjøkkenluksus fra uno form

’Black Oak’ fra Uno Form er stilig kjøkkendesign basert på luksus og passer til deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og et sterkt indivi...

Hyttekjøkken på lavbudsjett

Det er fullt mulig å skape god atmosfære på fritidseiendommens kjøkken til trossfor få kvadratmeter og stramt budsjett. Mobile skapløsninger med integre...

Interiørhjelp langt fra folk?

Trenger du interiørhjelp til feriehuset? Fjerninnredning kan være løsningen.

Slik gjør du et kjøkkenkupp

Drømmer du om nytt kjøkken, men har dårlig råd? Det er faktisk mulig å gjøre et kjøkkenkupp. Vi viser deg hvordan.

De viktige kjøkkendetaljene

Detaljene på kjøkkenet kan utgjøre forskjellen mellom irritasjon og glede.

Sluttfasen for fast interiør

Nå begynner det å nærme seg bestemmelsestid for alt av fast interiør inne.

Klassisk og funksjonelt kjøkken

Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Kjøkkenet skulle passe inn i en gård fra 1800-tallet, men ha moderne løsninger slik at det også ble...

Slitesterkt kjøkken for aktiv familie

Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt...

Rommelig på Risløkka

På dette kjøkkenet er trivselsfaktoren høy. Her foregår alt fra matlaging til lekselesing.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no