Sort og sofistikert kjøkkenluksus fra uno form

Kjøkkeninnredning
’Black Oak’ fra Uno Form er stilig kjøkkendesign basert på luksus og passer til deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og et sterkt individuelt look.
Etter en periode med obligatorisk hvite kjøkken er kjøkkenmoten for alvor gått i sort. Ikke siden 1970-tallets laboratoriebeisede benkeplater har den markante ikke-farven vært så fremtredende som i dag. Men sort er ikke bare sort. Hos uno form, som i år feirer 40-årsjubileum, går design og trender hånd i hånd med et sublimt håndverk og de aller beste materialene på markedet.

Sort helt gjennom
Med luksuskjøkkenet Black Oak bekrefter uno form nok en gang sin ledende posisjon som produsent av danske kvalitets- og designkjøkken. Med sin fengslende grafiske enkelhet og harmoniske proporsjoner forener kjøkkenet overbevisende design og funksjonalitet. Også materialmessig er Black Oak helt unikt, da treet (italiensk poppel) er helt gjennomfarget med sort plantefarge og ikke bare overflatebeiset. Gjennomfargingen sikrer at elementene har en ekstrem holdbarhet. På kjøkkenet, som jo er en daglig arbeidsplass, betyr det blant annet at striper og hakk ikke synes slik som de gjør på en beiset overflate, hvor slag og skrammer uunngåelig vil avsløre treets lyse kjerne. Dessuten får den sorte fargen en vakker dybde, som blir ytterligere fremhevet av treets årringer. Elementene fremstår med et mykt stoffpreg og en varme som passer til det stramme designet og den maskuline fargen.

Mix & match
Med uno forms store program av elementer og tilbehør kan du skape ditt individuelle kjøkken, slik at det passer akkurat til ditt behov og din personlige smak. Miks f.eks. Black Oak underskap med over- eller høyskap i en annen farge eller materiale. Sort passer til det meste og tilfører både andre tresorter, kvaliteter og rommet en stor grad av eleganse og eksklusivitet.

Med Black Oak bygger uno form videre på sin lange tradisjon for å lage ypperlige og innovative kjøkken. Trygt forankret i Arne Munchs idé om det tidløse og funksjonelle kjøkken, men plassert inn i et moderne og fremoverrettet design, signaliserer Black Oak høy internasjonal stil uttrykt i det beste av dansk design.

23 oktober 2008
Mer om Kjøkkeninnredning

Merethes Hus - kjøkkenet

Kjøkkeninnredning Slik ble kjøkkenet i Merethes hus.

Kokkens kjøkken

Kjøkkeninnredning I den gamle drengestuen på Røer gård på Nesodden har kokken Anna Røer skapt personlig atmosfære på kjøkkenet. Norske bondeantikviteter og fargerike...

Tidløst og trendy

Kjøkkeninnredning Kombinasjonen av moderne komfort og klassisk form preger det nye kjøkkenet til et ektepar på Nordstrand.

Storstue med åpent kjøkken

Kjøkkeninnredning Rett bak Frognerparken i Oslo har et par i 30-årene pusset opp en kjedet enebolig fra 1960. Annen etasje består nå kun av ett stort rom etter at to vegger er revet ned, og fungerer som husets storstue med åpen kjøkkenløsning.

Håndsnekret designkjøkken

Kjøkkeninnredning Etter mange år med trangt furukjøkken drømte familien om en mer praktisk og åpen kjøkkentilværelse. Ved hjelp av tømrermester Erik Aarsbog har eierne...

Herregårdskjøkken til minipris

Kjøkkeninnredning På smalt budsjett har tusenkunstneren Pia Dann skapt et herskapelig kjøkken med Ikea-moduler, noen liter med maling, enkle tekstildraperier og rikelig...

Smarte finesser

Kjøkkeninnredning Elegant kjøkken med smarte løsninger.

Italiensk kjøkkenglede

Kjøkkeninnredning Italiensk kjøkkenglede i 70-tallshus. Hvit høyglans og oljet mahogni, brede skuffer og lange arbeidsbenker. Mariann Wessel Fevang visste hva hun ville...

Flott i blått - kjøkken

Kjøkkeninnredning Det er ikke alltid like lett å sette farge på et kjøkken, men for denne familien gikk det greit. Fargen på de blå stolene fikk bestemme.

Hyttekjøkken på lavbudsjett

Kjøkkeninnredning Det er fullt mulig å skape god atmosfære på fritidseiendommens kjøkken til trossfor få kvadratmeter og stramt budsjett. Mobile skapløsninger med integrert benkeplate og åpne hyller er et smart valg.

Puss opp kjøkkenet - mellom

Kjøkkeninnredning Vil du satse litt til? Legg inn et nytt kjøkkengulv eller skap mere rom med åpne hyller. I mellomklassen mangler det heller ikke på nye, spreke kjøkken.

Proffens kjøkken

Kjøkkeninnredning Med fire barn og en brennende interesse for matlaging både profesjonelt og privat vet Helena Lidfeldt hvor viktig det er å ha et praktisk og lettstelt...

Kjøkken – bland nytt og gammelt

Kjøkkeninnredning I en villa nær Moss har et ungt par bygget på et gammelt hus. I nybygget er det blitt plass til nytt kjøkken som er utformet i harmoni til husets opprinnelige uttrykk. Spenstige detaljer i stål strammer opp interiøret uten at rommet mister sin landlige sjarm.

Kjøpeguide: Høstens nye kjøkken

Kjøkkeninnredning Kjøkkenet er den nye stua, og vi nordmenn elsker å pusse opp rommet hvor vi lager mat, spiser og sosialiserer. Drømmer du om nytt kjøkken? Vi gir deg...

Hvor høy bør kjøkkenbenken være?

Kjøkkeninnredning Kjøkkeninnredninger kommer ofte i faste høyder, men det er ikke gitt at de passer for alle og enhver.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no