Kjøkkeninnredrning fra HTH
Kjøkkeninnredrning fra HTH Bilde: HTH

Høstens trendy kjøkkeninnredninger

Kjøkken inspirasjon

Her serveres høstens kjøkkennyheter, som gjør kjøkkenlivet enda mer funksjonelt og fancy.

Kjøkkenet er det rommet i boligen hvor man er mest avhengig av funksjonelle løsninger, i tillegg til et stiluttrykk som passer inn med resten av boligen.

Derfor er det ikke dette rommet mest utsatt for endringer i interiørtrender  fordi man ikke bytter ut kjøkkenet like ofte som man endrer på møbler og andre gjenstander i huset.

Hvitt får konkurranse av sterke farger

 KJøkkeninnredning fra Ikea

Det stilrene, hvite kjøkkenet holder stand også i tiden fremover, men fflere får øynene opp for at et kjøkken ikke bare må være i én farge.

Noen kjøkkenfronter i en annen farge enn resten av kjøkkenet gir et helt annet inntrykk, som for eksempel RUBRIK APPLÅD dørene i lyst turkis.

Liker du kjøkkenet ditt litt mørkere, som GNOSJÖ, kan du også ha en annen farge på noen fronter for å endre uttrykket noe. 

Les også:

Test av batteridrevne kjedesager

Kjedesag på batteri er på rask fremmarsj i takt med at batteriene blir både lettere og kraftigere. Og det er ingen grunn til å rynke på nesen av dem....

Rustfritt stål 

En motvekt til det hvite kjøkkenet, er det røffe industrielle. Kjøkkeninnredninger i den industrielle stilen har vært med oss en god stund og det er fullt mulig å ha et kjøkken som gjenspeiler den, ved å bruke kjøkkenfronter i rustfritt stål.

Natur

 

Nordmenn er tilhengere av å bringe naturen inn i hjemmet og denne trenden fortsetter.

Et godt eksempel her er de nye kjøkkenfrontene NORJE, som er laget av grovskåret eikefiner med matt lakk for å fremheve de røffe teksturene i treet.

Hver dør er unik, ettersom det er jobbet bevisst med å fremheve variasjonene i treet.

Les også:

Sosialt kjøkken med fokus på kokkelering

Når kokken Kristina Valentins kjøkken skulle renoveres ble funksjon og design forenet. Her er kjøkkenet husets hjertet og matlagingen hjertet i kjøkke...

Miks av det stilrene og det naturlige

Foto: Kvik

En konkret trend taler helt klart for en miks av det naturlige, det stilrene og det  minimalistiske.

Det sees for eksempel i Sera Samtalekøkken®, som blander 19 mm tykke fronter i grov eikefiner, som også har sortbeiset eikefronter, i tillegg til en elegant lysegrå kompositbordplade, som skaper flotte kontraster.

Nytt landkjøkken

 

Foto: Kvik

Les også:

Test av høytrykkspylere

En høytrykksspyler er nyttig å ha for de fleste. Vi har testet fem høytrykksspylere opp mot hverandre og konkurransen ble hårfin.

Det er også en klar  tendens til at  man søker tilbake til det  klassiske uttrykk, som  sees i Rimini landkjøkken.

Frontene er  MDF belagt med mathvit folie, som  er 19 mm tykk.. Bordplaten er FSC sertifiseret med 30 mm massiv eiketre, som gir et gedigent og robust uttrykk – og som  passer i godt sammen med de markante Rimini skuffene. 

 

Nye designskuffer 

De nye, hvite designskuffene fra Kvik kan enkelt installeres i eksisterende skuffer og dermed være med på å gi kjøkkenet et flott løft. Foto: Kvik

En serie moteriktige hvite skuffer passer også  på eksisterende Kvik-skuffer og er derfor enke å byttes ut og kan gi kjøkkenet et flott løft.

Skuffene leveres i dybdene 300 mm, 450 mm, 500 mm og 650 mm og i bredder fra 40 cm til 120 cm. Dermed dekker de hele Kviks sortiment innen skuffer til både kjøkken og bad.  

I tillegg til den nye hvitfargen, skiller den nye skuffeserien seg ut fra de eksisterende grå skuffene  på flere avgjørende områder som både øker funksjonaliteten og designen.

De høye skuffene er 50 prosent høyere enn Kviks eksisterende høye skuffer. Da har du bedre kontroll på innholdet, som da ikke kan falle verken bakover eller til siden.

Sortimentet med nye designskuffer introduseres i alle Kvik-butikker 27. august og selges i kampanjeperioden til samme pris som Kviks øvrige grå skuffer.

 

Kjøkken uten håndtak

Modellen Seven er  en møbelklassiker som kan passer inn i mange  kjøkkener og aldersgrupper. Kjøkkenet leveres i en svartfarget versjon i håndplukket eikefiner. Kantprofilene  av massiv eik.

Modell Seven Svart Eik/FS: Seven svart Eik er utført i en 1,9 cm plate belagt med 0,7 mm eikefinér. Seven Svart Eik har massive kantlister og utfrest vannret håndtaksspor. Fronten er overflatebehandlet med slitesterk lakk.  Foto: HTH

Kjøkkeninnredning i beiset eik

Denne kjøkken modellen er skapt ved bruk av beiset eikefiner for å få frem et røft kjøkkenudseende. Passer  for de som ønsker noe annerledes, uten å gå for langt.

Åpne hyller, 10 mm kompakte laminatbenkeplater - mørke fristelser i ekte håndbeiset eikefiner.

 

Modell Concept Eg Finer / ZG: Concept eg finer er fremstilt i 1,9 cm plate belagt med 0,7 mm lakkert finer med vandrende åretegning. Fronten er kantet med en 9,0 mm skrå, skjult massiv trekantliste. Trekantene og fineroverflaten er behandlet med et slitesterk lakk. Foto: HTH

 

Skandinavisk stil

Denne lyse og funksjonelle kjøkkeninnredningen med modellen Dekor Hvit Eik gir mye luft og åpenhet samtidig som den gir nok skapplass for en moderne families behov.

 

Modell Mono Hvit / KP: Mono er fremstilt i 1,6 cm trefiberplate (MDF), og har mykt avrundede kanter med en liten radius. Fronten er lakert med slitesterk hvit mattlakk og er tilgjengelig i flere farger samt hvit høyglans, mot et tillegg i prisen. Foto: HTH

Mer informasjon:

www.ikea.no

www.kvik.no

www.hth.no

 

21 august 2012
Mer om Kjøkken inspirasjon

Ingrid Espelid Hovigs beste kjøkkentips

Kjøkken inspirasjon Ingrid Espelid Hovig er hele Norges matmor, og har inspirert og formidlet kokekunst til flere generasjoner TV seere. Her gir hun tips til et godt og praktisk kjøkken.

Dette er de største kjøkkentrendene i 2017

Kjøkken inspirasjon Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne kjøkkenet.

Her er høstens kjøkkentrender for 2013

Kjøkken inspirasjon Mokkafarger og skapstørrelser i nye formater er noen av høstens heteste kjøkkentrender i 2013.

Vårens friskeste serviser

Kjøkken inspirasjon Heldigvis går vi mot lysere tider. Hva med å møte våren med et flunkende nytt koppesett? Her er noen av årets beste nyheter akkurat nå!

Dekk bordet med fliser

Kjøkken inspirasjon En enkel og grei måte å piffe opp bord-dekningen på, er å bruke keramiske fliser.

Slik fikser du stilen

Kjøkken inspirasjon Gi kjøkkenet en ansiktsløfting! En stil som alltid holder stand er den rustikke romantikken.

Nytt kjøkken i gammeldags stil

Kjøkken inspirasjon Kjøkkenet ble designet rundt det creme-fargede Smeg-kjøleskapet, og med et stort og røft spisebord har kjøkkenet blitt det nye oppholdsrommet.

Fornye kjøkkenet!

Kjøkken inspirasjon Lyst til å fornye kjøkkenet uten å skifte ut alt? Vi har funnet de nyeste innovasjonene og fiffigste løsningene. Noe for både små og store lommebøker.

Kjøkken - Slik ble kjøkkenet lysere

Kjøkken inspirasjon Kjøkkenet til Camilla von Otter var gammelt og slitt, nå er kjøkkenet lyst og "fresht".

10 nye kjøkkenfavoritter

Kjøkken inspirasjon Litt hjelp i kjøkkenet takker vel ingen nei til? Med riktig verktøy blir det lettere og går raskere å lage mat, bake og gjøre rent.

Lyst og vakkert på 8 kvadrat

Kjøkken inspirasjon Motedesigner Cecilie Juvodden bor i et gammelt murhus fra 1920-tallet sentralt i Oslo. Kjøkkenet i boligen er på 8 kvadratmeter.

Gjør kjøkkenlivet smartere

Kjøkken inspirasjon Med bevisste valg kan du gjøre livet på kjøkkenet enklere, smartere og mer stilfullt. Her gir vi deg 10 kjøkkennyheter som gir deg oppskriften på det...

12 skritt til et nytt kjøkken

Kjøkken inspirasjon Trøtt av ditt gamle kjøkken? Er det for mørkt, for trangt, for upraktisk eller bare for fullt?! Vi guider deg hele veien med 12 smarte tips.

Fire flotte funksjoner til kjøkkenet

Kjøkken inspirasjon Disse fire løsningene vil hjelpe deg å holde orden på kjøkkenet.

Slik gjorde de det gamle kjøkkenet topp moderne

Kjøkken inspirasjon Ved å tenke utenfor boksen forvandlet Marianne og mannen det gamle kjøkkenet til et hypermoderne kjøkken. – Vi kunne ikke bodd her med den løsningen...