Kjøkkeninnredrning fra HTH
Kjøkkeninnredrning fra HTH Bilde: HTH

Høstens trendy kjøkkeninnredninger

Kjøkken inspirasjon

Her serveres høstens kjøkkennyheter, som gjør kjøkkenlivet enda mer funksjonelt og fancy.

Kjøkkenet er det rommet i boligen hvor man er mest avhengig av funksjonelle løsninger, i tillegg til et stiluttrykk som passer inn med resten av boligen.

Derfor er det ikke dette rommet mest utsatt for endringer i interiørtrender  fordi man ikke bytter ut kjøkkenet like ofte som man endrer på møbler og andre gjenstander i huset.

Hvitt får konkurranse av sterke farger

 KJøkkeninnredning fra Ikea

Det stilrene, hvite kjøkkenet holder stand også i tiden fremover, men fflere får øynene opp for at et kjøkken ikke bare må være i én farge.

Noen kjøkkenfronter i en annen farge enn resten av kjøkkenet gir et helt annet inntrykk, som for eksempel RUBRIK APPLÅD dørene i lyst turkis.

Liker du kjøkkenet ditt litt mørkere, som GNOSJÖ, kan du også ha en annen farge på noen fronter for å endre uttrykket noe. 

Les også:

Unngå matsvinn med rett kjøleskaptemperatur

Matsvinn er et økende problem i den vestlige verden i dag og nordmenn er blant verstingene når det kommer til kasting av mat. Ved å justere på kjølesk...

Rustfritt stål 

En motvekt til det hvite kjøkkenet, er det røffe industrielle. Kjøkkeninnredninger i den industrielle stilen har vært med oss en god stund og det er fullt mulig å ha et kjøkken som gjenspeiler den, ved å bruke kjøkkenfronter i rustfritt stål.

Natur

 

Nordmenn er tilhengere av å bringe naturen inn i hjemmet og denne trenden fortsetter.

Et godt eksempel her er de nye kjøkkenfrontene NORJE, som er laget av grovskåret eikefiner med matt lakk for å fremheve de røffe teksturene i treet.

Hver dør er unik, ettersom det er jobbet bevisst med å fremheve variasjonene i treet.

Les også:

Hvilken kjøkkenstil passer for deg?

Kjøkkenet blir stadig viktigere for oss nordmenn, og vi legger både tid og penger i å få et allrom som er både praktisk, koselig og fint. Her har vi...

Miks av det stilrene og det naturlige

Foto: Kvik

En konkret trend taler helt klart for en miks av det naturlige, det stilrene og det  minimalistiske.

Det sees for eksempel i Sera Samtalekøkken®, som blander 19 mm tykke fronter i grov eikefiner, som også har sortbeiset eikefronter, i tillegg til en elegant lysegrå kompositbordplade, som skaper flotte kontraster.

Nytt landkjøkken

 

Foto: Kvik

Les også:

Sett stilen med armaturen

Armaturen er prikken over i-en når du designer badet.

Det er også en klar  tendens til at  man søker tilbake til det  klassiske uttrykk, som  sees i Rimini landkjøkken.

Frontene er  MDF belagt med mathvit folie, som  er 19 mm tykk.. Bordplaten er FSC sertifiseret med 30 mm massiv eiketre, som gir et gedigent og robust uttrykk – og som  passer i godt sammen med de markante Rimini skuffene. 

 

Nye designskuffer 

De nye, hvite designskuffene fra Kvik kan enkelt installeres i eksisterende skuffer og dermed være med på å gi kjøkkenet et flott løft. Foto: Kvik

En serie moteriktige hvite skuffer passer også  på eksisterende Kvik-skuffer og er derfor enke å byttes ut og kan gi kjøkkenet et flott løft.

Skuffene leveres i dybdene 300 mm, 450 mm, 500 mm og 650 mm og i bredder fra 40 cm til 120 cm. Dermed dekker de hele Kviks sortiment innen skuffer til både kjøkken og bad.  

I tillegg til den nye hvitfargen, skiller den nye skuffeserien seg ut fra de eksisterende grå skuffene  på flere avgjørende områder som både øker funksjonaliteten og designen.

De høye skuffene er 50 prosent høyere enn Kviks eksisterende høye skuffer. Da har du bedre kontroll på innholdet, som da ikke kan falle verken bakover eller til siden.

Sortimentet med nye designskuffer introduseres i alle Kvik-butikker 27. august og selges i kampanjeperioden til samme pris som Kviks øvrige grå skuffer.

 

Kjøkken uten håndtak

Modellen Seven er  en møbelklassiker som kan passer inn i mange  kjøkkener og aldersgrupper. Kjøkkenet leveres i en svartfarget versjon i håndplukket eikefiner. Kantprofilene  av massiv eik.

Modell Seven Svart Eik/FS: Seven svart Eik er utført i en 1,9 cm plate belagt med 0,7 mm eikefinér. Seven Svart Eik har massive kantlister og utfrest vannret håndtaksspor. Fronten er overflatebehandlet med slitesterk lakk.  Foto: HTH

Kjøkkeninnredning i beiset eik

Denne kjøkken modellen er skapt ved bruk av beiset eikefiner for å få frem et røft kjøkkenudseende. Passer  for de som ønsker noe annerledes, uten å gå for langt.

Åpne hyller, 10 mm kompakte laminatbenkeplater - mørke fristelser i ekte håndbeiset eikefiner.

 

Modell Concept Eg Finer / ZG: Concept eg finer er fremstilt i 1,9 cm plate belagt med 0,7 mm lakkert finer med vandrende åretegning. Fronten er kantet med en 9,0 mm skrå, skjult massiv trekantliste. Trekantene og fineroverflaten er behandlet med et slitesterk lakk. Foto: HTH

 

Skandinavisk stil

Denne lyse og funksjonelle kjøkkeninnredningen med modellen Dekor Hvit Eik gir mye luft og åpenhet samtidig som den gir nok skapplass for en moderne families behov.

 

Modell Mono Hvit / KP: Mono er fremstilt i 1,6 cm trefiberplate (MDF), og har mykt avrundede kanter med en liten radius. Fronten er lakert med slitesterk hvit mattlakk og er tilgjengelig i flere farger samt hvit høyglans, mot et tillegg i prisen. Foto: HTH

Mer informasjon:

www.ikea.no

www.kvik.no

www.hth.no

 

21. august 2012

Mer om Kjøkken inspirasjon

Slik velger du nytt gulv til kjøkkenet

Kjøkken inspirasjon Kjøkkenet er for mange husets viktigste rom. Her trengs et gulv som tåler hverdagens utfordringer.

Slik fornyer du kjøkkenet - uten å blakke deg

Kjøkken inspirasjon Det trenger ikke koste en formue å fornye kjøkkenet. Her får du fem tips til kjøkkenfornying på lavbudsjett.

Få maks ut av spiseplassen

Kjøkken inspirasjon Middager, lekser, hobbysysler og spillkvelder – slik får du en fleksibel spiseplass som fyller flere funksjoner.

Ett kjøkken - tre stiler

Kjøkken inspirasjon Er du lei av ditt gamle kjøkken? Med en hvit, flislagt base, er det lett å skifte stil. Her får du tre varianter av det samme kjøkket.

Tinas beste tips til et godt kjøkken

Kjøkken inspirasjon For kjendiskokk Tina Nordström handler alt om funksjon. Få hennes beste til å skape et godt kjøkken.

Slik får du den rette balansen på kjøkkenet

Kjøkken inspirasjon BOLIGPLUSS: Det er en het trend å balansere mellom en strak og klassisk stil. Grønt er en innertier - la det bli nytt og nostalgisk!

Fornye kjøkkenet!

Kjøkken inspirasjon Lyst til å fornye kjøkkenet uten å skifte ut alt? Vi har funnet de nyeste innovasjonene og fiffigste løsningene. Noe for både små og store lommebøker.

Slik skal kjøkkenet se ut i 2011

Kjøkken inspirasjon Et nytt år betyr produktnyheter i de aller fleste bransjer, også på kjøkkenet. Hva er viktig for oss nordmenn på kjøkkenfronten, og hva slags design...

Fire flotte funksjoner til kjøkkenet

Kjøkken inspirasjon Disse fire løsningene vil hjelpe deg å holde orden på kjøkkenet.

19 tips til hvordan du frisker opp kjøkkenet

Kjøkken inspirasjon Det er mulig å friske opp kjøkkenet uten at det koster deg skjorta.

Fotografens kjøkken

Kjøkken inspirasjon Få kjøkkenrom kan skilte med en så personlig atmosfære som dette. Med utsøkt blikk for å kombinere sarte pasteller med røffe skapdører i sort og transpa...

Lyst og vakkert på 8 kvadrat

Kjøkken inspirasjon Motedesigner Cecilie Juvodden bor i et gammelt murhus fra 1920-tallet sentralt i Oslo. Kjøkkenet i boligen er på 8 kvadratmeter.

Vårlige kjøkkentekstiler

Kjøkken inspirasjon Nye tekstiler i vårens glade farger er en billig og enkel måte å gi kjøkkenet et lite løft.

12 skritt til et nytt kjøkken

Kjøkken inspirasjon Trøtt av ditt gamle kjøkken? Er det for mørkt, for trangt, for upraktisk eller bare for fullt?! Vi guider deg hele veien med 12 smarte tips.

Skreddersydd i klassisk stil

Kjøkken inspirasjon I et staselig 1920-talls hus på Nordstrand med spisst tak og smårutede vinduer har eierne valgt å rendyrke den nostalgiske stilen også i interiøret, i...