RUSTIKK fra Wik & Walsøe
RUSTIKK fra Wik & Walsøe Bilde: Wik & Walsøe

Vårens friskeste serviser

Kjøkken inspirasjon

Heldigvis går vi mot lysere tider. Hva med å møte våren med et flunkende nytt koppesett? Her er noen av årets beste nyheter akkurat nå!

Wik & Walsøe har i disse dager nettopp lansert to helt nye serviser: FNUGG og RUSTIKK.

To serviser med svært ulike personligheter, men med sterk felles forankring i Wik & Walsøes verdigrunnlag:

Høy kvalitet og varig verdi

FNUGG smyger seg naturlig inn i Wik & Walsøe-familien, med sitt rene og klassiske utseende: Dette enkle serviset i gjennomskinnelig benporselen overrasker med sin nesten usynlige platinadekor – derav navnet.

Servise passer fint for spesielle anledninger. Med sin naturlige eleganse blir dette gourmetserviset midtpunktet på festbordet.

RUSTIKK, med sin naturlige og levende form markerer designduoens Wik & Walsøes evne og vilje til å være i stadig bevegelse. Serviset er håndmalt og håndglasert med en helt spesiell glasur, dermed blir hver del unik.

Rustikk er et solid hverdagsservise.

Det er fremstilt i høybrent feltspatporselen som er tvers igjennom tett. Glasurfargene er lune og varme; de ulike nyansene kan settes sammen akkurat slik du selv ønsker.

Intens korall, varm oliven eller dus beige – RUSTIKK er tidsriktig, ærlig og nyskapende.

Felles for de to servisene

De har både personlig preg, god kvalitet og lang varighet. Begge servisene tåler oppvaskmaskin. Wik & Walsøe anbefaler også bruk av glansemiddel, noe som gir motstandsdyktig og glansfull overflate, og forlenger servisenes levetid.

Siden etableringen i 2006 har Ragnhild Wik og Linda Svedal Walsøe bygget stein på stein. På fem korte år har de utviklet firmaet til en sterk merkevare på det norske markedet, produktene deres selges også i utvalgte utenlandske butikker.

Wik & Walsøe-produkter produseres i samarbeid med erfarne håndverkere i Bangladesh. Materialet er fineste feltspatporselen, som fremstilles av rene og blyfrie naturmaterialer.

For mer info: www.wik-walsoe.no

Feire våren med nye skåler

Våren er tiden for å feire – feire bryllup, feire nasjonaldagen, feire at solen er på vei. Kanskje du har kjøpt nye leilighet, startet i ny jobb, eller rett og slett kjenner noen som fortjener å feires. Det finnes alltid en god grunn til å feire!

Kosta Boda tilbyr glass som passer enhver feiring. Glass som tilfører litt fest i hverdagen, glass som kan gi oppmerksomhet til noen du er glad i, glass til de store dagene i livet. Glass til bobler, glass til forfriskende lemonade, eller glass til årets første jordbær med is.

"By Me" designet av Martti Rytkönen

"By Me" er Martti Rutkönens første produkt for Kosta Boda. Han har tidligere designet mange favoritter for Orrefors, og har nå tilført sin design til Kosta Bodas vårkolleksjon.

Glasskåler fra Kosta Boda.

"By Me" som er en serie skåler på stett, utformet etter tradisjonelle skandinaviske mønstre, men helt klart med et moderne uttrykk. Skålene kommer i tre friske vårfarger.

Hva vil du fylle skålene med? Friske bær? Smykker? Nøtter? Bare fantasien setter grenser!

For mer info: www.kostaboda.no

Nytt krus fra Porsgrund Porselen

Kruset har fått navn etter formgiveren Tias Eckhoff, en norsk designer av internasjonalt kaliber.

Eckhoff har skapt produkter for kjente merkenavn som Stelton og Georg Jensen, og gjennom hele karrieren har han fokusert på kvalitet og funksjonalitet.

Nyt våren med ett nytt krus!

Produktene han har skapt bærer preg av dette, og selges fortsatt flere titalls år etter det kom på markedet!

Kruset Tias er stilrent, men har samtidig en original strek som gjør seg godt på bordet. Perfekt til små kopper kaffe eller te!

For mer info: www.cg.no

4 februar 2013

Ingrid Espelid Hovigs beste kjøkkentips

Ingrid Espelid Hovig er hele Norges matmor, og har inspirert og formidlet kokekunst til flere generasjoner TV seere. Her gir hun tips til et godt og...

Dette er de største kjøkkentrendene i 2017

Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne kjøkkenet.

Her er høstens kjøkkentrender for 2013

Mokkafarger og skapstørrelser i nye formater er noen av høstens heteste kjøkkentrender i 2013.

Høstens trendy kjøkkeninnredninger

Her serveres høstens kjøkkennyheter, som gjør kjøkkenlivet enda mer funksjonelt og fancy.

Dekk bordet med fliser

En enkel og grei måte å piffe opp bord-dekningen på, er å bruke keramiske fliser.

Slik fikser du stilen

Gi kjøkkenet en ansiktsløfting! En stil som alltid holder stand er den rustikke romantikken.

Nytt kjøkken i gammeldags stil

Kjøkkenet ble designet rundt det creme-fargede Smeg-kjøleskapet, og med et stort og røft spisebord har kjøkkenet blitt det nye oppholdsrommet.

Fornye kjøkkenet!

Lyst til å fornye kjøkkenet uten å skifte ut alt? Vi har funnet de nyeste innovasjonene og fiffigste løsningene. Noe for både små og store lommebøker.

Kjøkken - Slik ble kjøkkenet lysere

Kjøkkenet til Camilla von Otter var gammelt og slitt, nå er kjøkkenet lyst og "fresht".

10 nye kjøkkenfavoritter

Litt hjelp i kjøkkenet takker vel ingen nei til? Med riktig verktøy blir det lettere og går raskere å lage mat, bake og gjøre rent.

Lyst og vakkert på 8 kvadrat

Motedesigner Cecilie Juvodden bor i et gammelt murhus fra 1920-tallet sentralt i Oslo. Kjøkkenet i boligen er på 8 kvadratmeter.

Gjør kjøkkenlivet smartere

Med bevisste valg kan du gjøre livet på kjøkkenet enklere, smartere og mer stilfullt. Her gir vi deg 10 kjøkkennyheter som gir deg oppskriften på det...

12 skritt til et nytt kjøkken

Trøtt av ditt gamle kjøkken? Er det for mørkt, for trangt, for upraktisk eller bare for fullt?! Vi guider deg hele veien med 12 smarte tips.

Fire flotte funksjoner til kjøkkenet

Disse fire løsningene vil hjelpe deg å holde orden på kjøkkenet.

Slik gjorde de det gamle kjøkkenet topp moderne

Ved å tenke utenfor boksen forvandlet Marianne og mannen det gamle kjøkkenet til et hypermoderne kjøkken. – Vi kunne ikke bodd her med den løsningen...