Alt om kjøkkenmaskiner

Les mer Skjul
Sorter etter:
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Er du redd for å koke det samme vannet to ganger? Du er ikke alene. Men nå avliver forskere myten.
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Har du lagd noe syrlig og sitter igjen med en halv sitron? Ikke kast restene i søpla! Oppvaskmaskinen din elsker nemlig sitron!
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Setter du glassene opp ned for å forhindre at de støver ned? Da risikerer du å ødelegge glassene permanent.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Du trodde kanskje det måtte en rekke kjemikalier til for å holde huset rent? Tro om igjen. Vi viser deg hvordan du holder hele huset rent med noen få...
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Vi tester knepet som tryller bort den inngrodde skitten i mikrobølgeovnen på bare noen minutter. Alt du trenger er en sitron!
Mat
Mat Er du blant dem som tror at matvarer holder seg for alltid, så lenge de ligger i frysen? Her er en oversikt over hvor lenge maten faktisk kan fryses...
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Det fyller seg raskt opp i kjøkkenskapene - vi hjelper deg med å rydde!
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Vi bruker apper og elektroniske maskiner daglig. Hvorfor ikke la appene gjøre jobben på kjøkkenet også? Her er 5 smarte kjøkkenmaskiner som gjør...
Kjøkkenmaskiner
Annonsørinnhold
Kjøkkenmaskiner Denne kan være årsåken til at du må betale mye mer hvis uhellet er ute og du får vannlekkasje på kjøkkenet ditt.
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Har du husket å rense oppvaskmaskinen? Den kan nemlig gjemme på ubehagelige overraskelser.
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Skal serviset skylles før det settes i oppvaskmaskinen? Du tror kanskje det, men vi gir deg fire grunner til hvorfor du bør la være.
Kjøkkenmaskiner
Kjøkkenmaskiner Har du også undret deg over hvorfor kaffefiltre aldri passer helt i kaffetrakteren? Dette trikset vil endre dine kaffevaner og du vil aldri bruke...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no