En sunn start på året

Kjøkkenmaskiner
Med riktig utstyr på kjøkkenet blir det lettere å virkeliggjøre nyttårsforsettet om et sunnere liv.

Foto: Frukt.no. En blåbærsmoothie er et sunt alternativ når søtsuget melder seg.

kan være løsningen når ribbefettet skvulper i årene og julekakene har lagt seg på hoftene.

Dampkoker
Grønnsaker beholder næringstoffene i større grad ved damping enn ved koking. I tillegg kan du tilberede maten uten å tilsette smør eller olje, noe som gjør underverk for midjen. Miele leverer dampkokere som innbygningsmodeller til kjøkkeninnredningen, mens Braun MultiGourmet Steamer i to etasjer og Princess Classic Steamer i tre etasjer får plass på kjøkkenbenken.

Juicer
Ferskpressert juice er en vitaminbombe, og med en juicer på kjøkkenbenken kan du lage akkurat den juicen du vil. Appelsin, eple, agurk, gulrot, selleri – bare smak og fantasi setter grenser. Med juiceren HR1854 fra Philips trenger du ikke en gang å dele opp fruktene før du mater dem inn i juiceren.

Og det er ingen grunn til å kaste fruktkjøttet som blir til overs. Fruktkjøttet er utmerket som basis i hjemmelagde skjønnhetsprodukter som skrubbkremer og ansiktsmasker. 


Smoothie
Et sunnere liv behøver ikke bety et liv uten farger og sødme. Med en blender eller smoothiemaskin kan du lage sunne, deilige smoothies som gir energi til den mørkeste januardag. Pass på at du velger en blender eller smoothiemaskin som kan knuse is, som for eksempel fargeklatten BL-1R Blender fra Wilfa.

En smoothie kan både være en god frokost og et sunt og smakfullt alternativ når søtsuget melder seg. Smoothie er dessuten enkelt å lage. Hiv en banan, litt vaniljeyoghurt og en håndfull jordbær eller blåbær i en blender eller smoothiemaskin, og noen sekunder senere har du en deilig dessert. Du finner flere oppskrifter på Frukt.no

23. oktober 2008

Mer om Kjøkkenmaskiner

Derfor må du ikke sette glassene opp-ned

Kjøkkenmaskiner Setter du glassene opp ned for å forhindre at de støver ned? Da risikerer du å ødelegge glassene permanent.

Så lett rengjør du mikroen med sitron

Kjøkkenmaskiner Vi tester knepet som tryller bort den inngrodde skitten i mikrobølgeovnen på bare noen minutter. Alt du trenger er en sitron!

Plassmangel i kjøkkenskapet? Disse 9 tingene må ut

Kjøkkenmaskiner Det fyller seg raskt opp i kjøkkenskapene - vi hjelper deg med å rydde!

Annonsørinnhold

Vet du hva denne ventilen brukes til?

Kjøkkenmaskiner Denne kan være årsåken til at du må betale mye mer hvis uhellet er ute og du får vannlekkasje på kjøkkenet ditt.

Vasker du opp i en skitten oppvaskmaskin?

Kjøkkenmaskiner Har du husket å rense oppvaskmaskinen? Den kan nemlig gjemme på ubehagelige overraskelser.

Grunnen til at du ikke burde skylle tingene du putter i oppvaskmask...

Kjøkkenmaskiner Skal serviset skylles før det settes i oppvaskmaskinen? Du tror kanskje det, men vi gir deg fire grunner til hvorfor du bør la være.

Derfor bør du skaffe deg en "slow cooker"

Kjøkkenmaskiner Har du vurdert å skaffe deg en langtidskoker? Her er hvorfor - eller hvorfor ikke - du bør ha en stående.

Matbloggernes favorittredskaper

Kjøkkenmaskiner Se hva Anne Brith og tre andre matbloggere ikke kan klare seg uten på kjøkkenet!

Rengjort disse i det siste?

Kjøkkenmaskiner Når rengjorde du egentlig kaffetrakteren, vannkokeren, vaffeljernet eller mikrobølgeovnen sist? Slik gjør du det rent!

Vi velger seks favoritter!

Kjøkkenmaskiner Redaksjonen har funnet smarte og fine ting til hus og hage.

Test av espressomaskiner

Kjøkkenmaskiner Vi tester fire forskjellige espressomaskiner. Her er det noe for enhver smak enten du liker lekkert design, smarte funksjoner eller vil ha flere kaffe­m...

Hobbykokkens favoritter

Kjøkkenmaskiner God redskap er mer en halve jobben! De beste kjøkkenmaskinene ser nesten likedan ut som for 30-40 år siden, og er så solide at de går i arv.

Kaffe for den kresne

Kjøkkenmaskiner Utvalget av kaffemaskiner blir stadig større, med priser fra rundt 2000 kroner og oppover. Men før du kjøper en espressomaskin, er det flere ting du bør tenke over, blant annet hvor ofte du kommer til å bruke maskinen.

Test av espressomaskiner

Kjøkkenmaskiner Espressomaskinene har blitt testet, og de beste er kåret.

Funksjonelle foodprosessorer

Kjøkkenmaskiner Velger du å investere i en foodprosessor, sparer du tid på kjøkkenet og kan konsentrere deg om andre nødvendige gjøremål.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no