Få kaffe i deilig kafé-kvalitet – hjemme i din egen stue

Kjøkkenmaskiner
KRUPS har nettopp relansert en ny serie av verdens minste, helautomatiske espressomaskiner.
- Det blir stadig viktigere for nordmenn at funksjonalitet og design passer sammen. Vi er derfor stolte av vår nye serie helautomatiske Espresseria EA 8000, som både har en flott og elegant design og som enkelt og raskt lager nydelig kaffe. Nå kan man friste sine venner med kvalitetskaffe hjemme hos seg selv, og samtidig ha tid til prat og hygge sier Mette Hansen, produktsjef i KRUPS.

Et enkelt trykk – og cappuccinoen er klar
KRUPS’ espressomaskiner er programmert slik at man bare kan sette fra seg koppen og trykke på en knapp. Så får man en espresso, kaffe latte eller cappuccino brygget på bønner som males for hver kopp, og hvor korrekt dosering, pressing og brygging skjer helt automatisk. Maskinene har en egen beholder hvor melken helles, dersom man ønsker kaffe latte eller cappuccino. Enklere blir det ikke!

- Når kaffe ofte smaker litt bedre på kafé skyldes det at espressobrygging er en meget følsom prosses som stiller store krav til kverning av bønnene, vanntemperatur, vanntrykk, dosering og kaffens gjennomløpstid. Med våre nye espressomaskiner er det enkelt å oppnå samme gode kvalitet hjemme som på kafé, sier Mette Hansen.

Pynt kjøkkenet med det nyeste designet
Espresseria-serien er markedets minste helautomatiske espressomaskiner. Det blir lagt stor vekt på å lage espressomaskiner hvor kvalitet og design går opp i en høyere enhet:

- Kjøkkenet er blitt mer enn et arbeidsrom. Vi inviterer gjerne gjester inn på kjøkkenet, og det er blitt et naturlig sted for den gode samtale. Derfor spiller kjøkkenutstyrets utseende også en større rolle. Størrelse, brukervennlighet og det flotte designet gjør at man kan ha Espresseriaen stående fremme når det kommer gjester, avslutter Mette Hansen.

Veiledende butikkpris fra: 5.999 kroner

Nærmeste forhandler opplyses på tlf.: +47 815 09 567

Mer informasjon
Krups
23. oktober 2008

Mer om Kjøkkenmaskiner

Derfor må du ikke sette glassene opp-ned

Kjøkkenmaskiner Setter du glassene opp ned for å forhindre at de støver ned? Da risikerer du å ødelegge glassene permanent.

Så lett rengjør du mikroen med sitron

Kjøkkenmaskiner Vi tester knepet som tryller bort den inngrodde skitten i mikrobølgeovnen på bare noen minutter. Alt du trenger er en sitron!

Plassmangel i kjøkkenskapet? Disse 9 tingene må ut

Kjøkkenmaskiner Det fyller seg raskt opp i kjøkkenskapene - vi hjelper deg med å rydde!

Annonsørinnhold

Vet du hva denne ventilen brukes til?

Kjøkkenmaskiner Denne kan være årsåken til at du må betale mye mer hvis uhellet er ute og du får vannlekkasje på kjøkkenet ditt.

Vasker du opp i en skitten oppvaskmaskin?

Kjøkkenmaskiner Har du husket å rense oppvaskmaskinen? Den kan nemlig gjemme på ubehagelige overraskelser.

Grunnen til at du ikke burde skylle tingene du putter i oppvaskmask...

Kjøkkenmaskiner Skal serviset skylles før det settes i oppvaskmaskinen? Du tror kanskje det, men vi gir deg fire grunner til hvorfor du bør la være.

Derfor bør du skaffe deg en "slow cooker"

Kjøkkenmaskiner Har du vurdert å skaffe deg en langtidskoker? Her er hvorfor - eller hvorfor ikke - du bør ha en stående.

Matbloggernes favorittredskaper

Kjøkkenmaskiner Se hva Anne Brith og tre andre matbloggere ikke kan klare seg uten på kjøkkenet!

Rengjort disse i det siste?

Kjøkkenmaskiner Når rengjorde du egentlig kaffetrakteren, vannkokeren, vaffeljernet eller mikrobølgeovnen sist? Slik gjør du det rent!

Vi velger seks favoritter!

Kjøkkenmaskiner Redaksjonen har funnet smarte og fine ting til hus og hage.

Test av espressomaskiner

Kjøkkenmaskiner Vi tester fire forskjellige espressomaskiner. Her er det noe for enhver smak enten du liker lekkert design, smarte funksjoner eller vil ha flere kaffe­m...

Hobbykokkens favoritter

Kjøkkenmaskiner God redskap er mer en halve jobben! De beste kjøkkenmaskinene ser nesten likedan ut som for 30-40 år siden, og er så solide at de går i arv.

Kaffe for den kresne

Kjøkkenmaskiner Utvalget av kaffemaskiner blir stadig større, med priser fra rundt 2000 kroner og oppover. Men før du kjøper en espressomaskin, er det flere ting du bør tenke over, blant annet hvor ofte du kommer til å bruke maskinen.

Test av espressomaskiner

Kjøkkenmaskiner Espressomaskinene har blitt testet, og de beste er kåret.

Funksjonelle foodprosessorer

Kjøkkenmaskiner Velger du å investere i en foodprosessor, sparer du tid på kjøkkenet og kan konsentrere deg om andre nødvendige gjøremål.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no