Få kaffe i deilig kafé-kvalitet – hjemme i din egen stue

Kjøkkenmaskiner
KRUPS har nettopp relansert en ny serie av verdens minste, helautomatiske espressomaskiner.
- Det blir stadig viktigere for nordmenn at funksjonalitet og design passer sammen. Vi er derfor stolte av vår nye serie helautomatiske Espresseria EA 8000, som både har en flott og elegant design og som enkelt og raskt lager nydelig kaffe. Nå kan man friste sine venner med kvalitetskaffe hjemme hos seg selv, og samtidig ha tid til prat og hygge sier Mette Hansen, produktsjef i KRUPS.

Et enkelt trykk – og cappuccinoen er klar
KRUPS’ espressomaskiner er programmert slik at man bare kan sette fra seg koppen og trykke på en knapp. Så får man en espresso, kaffe latte eller cappuccino brygget på bønner som males for hver kopp, og hvor korrekt dosering, pressing og brygging skjer helt automatisk. Maskinene har en egen beholder hvor melken helles, dersom man ønsker kaffe latte eller cappuccino. Enklere blir det ikke!

- Når kaffe ofte smaker litt bedre på kafé skyldes det at espressobrygging er en meget følsom prosses som stiller store krav til kverning av bønnene, vanntemperatur, vanntrykk, dosering og kaffens gjennomløpstid. Med våre nye espressomaskiner er det enkelt å oppnå samme gode kvalitet hjemme som på kafé, sier Mette Hansen.

Pynt kjøkkenet med det nyeste designet
Espresseria-serien er markedets minste helautomatiske espressomaskiner. Det blir lagt stor vekt på å lage espressomaskiner hvor kvalitet og design går opp i en høyere enhet:

- Kjøkkenet er blitt mer enn et arbeidsrom. Vi inviterer gjerne gjester inn på kjøkkenet, og det er blitt et naturlig sted for den gode samtale. Derfor spiller kjøkkenutstyrets utseende også en større rolle. Størrelse, brukervennlighet og det flotte designet gjør at man kan ha Espresseriaen stående fremme når det kommer gjester, avslutter Mette Hansen.

Veiledende butikkpris fra: 5.999 kroner

Nærmeste forhandler opplyses på tlf.: +47 815 09 567

Mer informasjon
Krups
23 oktober 2008

Unngå brann på kjøkkenet med komfyrvakt

Årlig starter minst 150 boligbranner på komfyren. Likevel gjør vi svært lite for å sikre oss. Bare seks prosent har montert komfyrvakt, en teknisk...

Kjøkkenutstyret som må holdes rent

Kjøkkenutstyr som kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern og mikrobølgeovn brukes ofte, men kanskje stemoderlig behandlet med tanke på rengjøring. Slik...

Vi velger seks favoritter!

Redaksjonen har funnet smarte og fine ting til hus og hage.

God morgenkaffe!

Kaffemaskiner med kapselfunksjoner i friske farger og former liver opp på kjøkkenet.

Matbloggernes favorittredskaper

Se hva Anne Brith og tre andre matbloggere ikke kan klare seg uten på kjøkkenet!

Funksjonelle foodprosessorer

Velger du å investere i en foodprosessor, sparer du tid på kjøkkenet og kan konsentrere deg om andre nødvendige gjøremål.

Frityr uten olje

Frityrkoker som nesten ikke bruker olje kan være redningen for chipselskere som vil vise seg i bikini til sommeren.

Kunsten å lage god traktekaffe

Du behøver ikke være barrista for å lage god traktekaffe. Men det er likevel et par ting du bør passe på.

Test av håndstøvsugere

Vi har testet seks forskjellige håndstøvsugere på kjøkkenet.

Hobbykokkens favoritter

God redskap er mer en halve jobben! De beste kjøkkenmaskinene ser nesten likedan ut som for 30-40 år siden, og er så solide at de går i arv.

Rengjør blenderen på 30 sekunder

Det kan være tungvint å vaske blenderen. Heldigvis finnes det et enkelt triks som løser problemene på bare noen sekunder.

Snedige maskiner til kjøkkenet

Den tiden er forbi da kjøleskap og komfyr var det eneste av faste elektriske inventar på kjøkkenet. Nå bugner det av utvalg for de som ønsker seg snedig...

Test av vannkokere

Størrelsen betyr nesten alt for at vannkokeren skal være lett å håndtere, synes vårt testpanel. Se hvilken koker som fikk beste karakter!

Så lett rengjør du mikroen med sitron

Vi tester knepet som tryller bort den inngrodde skitten i mikrobølgeovnen på bare noen minutter. Alt du trenger er en sitron!

Derfor bør du skaffe deg en "slow cooker"

Har du vurdert å skaffe deg en langtidskoker? Her er hvorfor - eller hvorfor ikke - du bør ha en stående.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no