Sorter etter:
Annet om hage
Annet om hage Med litt plass utendørs kan du nyte synet av glitrende vanndråper og blanke vannspeil. Små og store vannanlegg skaper liv i hagen.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Den beste tiden å plante busker på er om våren eller høsten. Velg hekkplanter som passer til din hage. Her får du vite hvordan du planter hekk.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Urtehage trenger ikke være vanskelig. Vi viser deg hvordan du lager din egen minihage - i kjøkkenvinduet, i krukker eller i hagen.
Dyrking og planting
Dyrking og planting Har du overtatt et villniss av en hage og aner ikke hvordan du skal redde den? Følg disse fire skrittene for å forvandle en oversett hage til en...
Norges Vakreste Hage
Norges Vakreste Hage Meld deg på Norges Vakreste Hage - Vinn heder, ære og premier verdt over 10.000 kroner!
Dyrking og planting
Dyrking og planting Dropp dyre kjøpe-jordbær. Selvdyrkede jordbær er mye bedre, og med disse 13 tipsene blir bærene bedre enn best.
Norges Vakreste Hage
Annonsørinnhold
Norges Vakreste Hage Ikke alle endringer ute må være enorme. Her er noen tips til små justeringer som kan gjøre stor forskjell.
Lover og regler
Lover og regler Det kan i så fall koste deg dyrt.
Hage
Hage Forskning fra hele verden viser at hagearbeid er sunt for kropp og sjel. – Man burde skrive ut hagearbeid på resept, mener dansk lage.
Annet om hage
Annet om hage Lørdag er det "World Naked Gardening Day" - dagen alle hageentusiaster oppfordres gjøre hagearbeid nakne.
Hage
Hage Hagesesongen er full av små og store oppgaver som bør gjøres til bestemte tider. Her er en guide til hva du kan gjøre i hagen i månedene som kommer.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Dyrk i høyden – det er perfekt for mindre hager og dessuten veldig fint! Slik bygger du en plantekasse i flere etasjer.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no