Sorter etter:
Norges Vakreste Hage
Norges Vakreste Hage Vi har kåret den første finalisten i kampen om Norges vakreste hage. Se den fantastiske finalehagen her!
Norges Vakreste Hage
ANNONSØRINNHOLD
Norges Vakreste Hage Skoleferien er lang og deilig, men de færreste har mulighet til å reise bort i to måneder. Men det gjør jo ikke noe det, det går fint an å lage sitt...
Norges Vakreste Hage
ANNONSØRINNHOLD
Norges Vakreste Hage Når dagene er lange og lyse er det hyggelig å invitere venner og familie til hagefest. Her får du tips til «det lille ekstra» som gjør at festen din...
Norges Vakreste Hage
Norges Vakreste Hage Vi har fått inn 500 bilder i konkurransen om Norges Vakreste Hage. Og nå skal vi straks kåre første finalist!
Norges Vakreste Hage
Norges Vakreste Hage Meld deg på Norges Vakreste Hage - Vinn heder, ære og premier verdt over 10.000 kroner!
Planteleksikon
Planteleksikon Strandkarse er en vanlig plante i skjærgården. Smak på den, og du vil kjenne en kraftig smak av pepperrot, nesten som wasabi!
Planteleksikon
Planteleksikon Har du hørt om mjødurt? Planten som vokser vilt i skogkanten, og smaker litt som vanlije. Her ser du video av hvordan du finner og bruker mjødurt.
Planteleksikon
Planteleksikon Brennesle er beryktet plante. Men brennesle er faktisk veldig sunt, og kan spises tilberedt eller rett fra busken. Vi viser deg hvordan.
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Du klarer ikke å forhindre myggen å stikke, men kløen kan du superenkelt bli kvitt.
Norges Vakreste Hage
Norges Vakreste Hage Hageblogger og Norges Vakreste Hage-dommer Espen Skarphagen forteller om hagelivet, og om å nyte det som blomstrer og gror nå.
Norges Vakreste Hage
ANNONSØRINNHOLD
Norges Vakreste Hage En trampoline er gøy både for store og små – og gir super trening. Men hvilken modell skal du velge? Les videre for gode tips om ulike trampoliner og...
Gressplen
Gressplen Gi plenen verdifull næring - helt gratis.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no