Har du Norges vakreste hage?

Norges Vakreste Hage

Meld deg på Norges Vakreste Hage - Vinn heder, ære og premier verdt over 10.000 kroner!

Bilde: Getty Images

Sommeren 2018 skal vi kåre Norges vakreste hage!

Alle hageeiere er velkomne til å delta, og alle deltakere er med i konkurransen om flotte premier fra Rusta.no. Førstepremien er et gavekort på 10.000 kr fra Rusta, i tillegg får tre finalister også hvert sitt gavekort verdt 2000 kr! 

Obs! Vi kårer finalister i juni, juli og august - som alle er garantert premie - så ikke vent for lenge med å legge ut bilder!

Rusta fører en rekke produkter, fra blomsterkasser, hagemøbler, griller, belysning til ting som kjøkkenredskaper, oppbevaringsløsninger, treningsartikler og mye mer! Så du får MYE for et fire- eller femsifret gavekort hos Rusta!

Og ikke minst, vinneren får også den største hedersbemerkelsen en hageeier kan få, nemlig tittelen som eier av Norges Vakreste Hage.

Slik deltar du: 

 • Lag en konto på Instagram, hvis du ikke har en allerede. Kontoen må være “åpen”, altså ikke privat.

 • Følg @viivilla og @rustanorge på Instagram.

 • Last opp 3 til 5 fine bilder av hagen din på Instagram. Minst et av bildene bør være et oversiktsbilde, og merk bildene med hashtagen #norgesvakrestehage.  

 • Du kan laste opp så mange bilder/bildeserier du vil, men husk at vi ser etter kvalitet, ikke kvantitet :)

 • Konkurransen er åpen fra hagen begynner å blomstre til første uke av august.

 • Følg med på viivilla.no og på Instagram @viivilla for mer informasjon og detaljer. 

Med et gavekort på 10.000 kr hos Rusta, får du mye å velge mellom. (Foto: Rusta.no

 

Konkurranseregler: 

 • Konkurransen er åpen for alle hageeiere i Norge, bortsett fra ansatte i Bonnier Media eller Rusta, og deres nærmeste familie.

 • Påmelding er gratis, og gjøres ved å laste opp hagebilder, følge @viivilla og @rustanorge og hashtagge #norgesvakrestehage på Instagram.

 • Konkurranseperioden løper fra april til august 2018.

 • En jury bestående av blomsterekspert Espen Skarphagen samt en representant fra Vi i Villa vurderer bidragene.  
 • Juryen ser etter fine, velstelte hager, med blomster, gress, busker, trær og evt oppbygde detaljer. Uteområder som terrasser, sittegrupper og annet kan gjerne komme frem av bildene.

 • Konkurransen avgjøres ved leseravstemning i august. Nærmere dato kommer.


Så da har du vel alt du trenger å vite? Flott! Sett i gang med hageforberedelsene allerede nå, så kan det være DU som vinner konkurransen om Norges Vakreste Hage 2018! Lykke til, og god hagesesong!

Meld deg på Norges vakreste hage!

Last opp bilde av hagen din på Instagram og tag #NorgesVakrestehage, eller les mer om konkurransen her! http://www.viivilla.no/norges-vakreste-hage/stor-konkurranse-norges-vakreste-hage/

Posted by Vi i Villa on Sunday, April 29, 2018

HUSK å følge Vi i villa på Instagram for å delta i konkurransen, og følg gjerne hageekspert Espen Skarphagen for inspirerende tips.  

9. mai 2018

Mer om Norges Vakreste Hage
Annonsørinnhold

13 ting under 500 kr som fornyer hagen din

Norges Vakreste Hage Ikke alle endringer ute må være enorme. Her er noen tips til små justeringer som kan gjøre stor forskjell.

Annonsørinnhold

Guide: Slik velger du riktige utemøbler

Norges Vakreste Hage Praktisk spisebord, deilig lounge eller et lite kafésett på balkongen? Få tips og inspirasjon til valg av utemøbler.