Sorter etter:
Filtrer etter type:
Husdyr
Sorry, Fido. Du er ikke 50. Du er 74.
Sikkerhet
Noen metoder er mer utbredt enn andre blant innbruddstyver. Se hvilke forholdsregler du kan ta for å sikre deg best mulig.
Annet om boligen
Borrelås? Det er vel bare til barnesko ... eller? Nei, det artige festebåndet kan faktisk brukes i mange andre, praktiske sammenhenger.
Øvrig
Hvem har vel ikke drømt om å kunne et triks for å få sove? Farvel til søvnløse netter og lange timer med uutholdelige tanker om alt og ingenting. Her...
Husdyr
Bjeffende og ulende hunder er en tålmodighetsprøve både for ører og naboer rundt. Her får du 6 ulike metoder for å få styr på hundens bjeffing.
Husdyr
En hund gir mye glede, men krever også sitt. En ny undersøkelse viser at over halvparten av norske hunder får for lite mosjon.
Annet om boligen
Havregryn er ikke bare sunt og mettende, det er faktisk også et glimrende produkt til både hud, hår og hus. Se de fem smarte triksene!
Annet om boligen
Justerbare teleskopstenger kan bruke til mye smart, i tillegg til vanlige oppgaver som å henge opp dusjforheng og gardiner.
Annet om boligen
Plastposer med lukkeløsning er geniale til matpakker og snacks, men har du tenkt på at de også kan brukes til å elte deig og holde styr på strømpebuks...
Husdyr
Hva må man tenke på når man skal ut i kulda med hunden? Her får du veterinærens beste tips.
Annet om boligen
Den går vanligvis rett i søpla, men kan faktisk redde situasjonen i mange sammenhenger. Derfor bør du spare på brødklipsen!
Annonse - Husleietipset
Annonse
Du bruker kanskje panelovn, varmekabler, varmepumpe, peis eller fyringsovn for å varme opp leiligheten. Det finnes andre løsninger, men ikke alle er...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no