Sorter etter:
Øvrig
Annonsørinnhold
Øvrig Verisure, tidligere Securitas Direct, har over 25 års erfaring som alarmleverandør i Norge og er Norges ledende boligalarmleverandør. Verisure har i...
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Februar er den perfekte måneden å forberede hjemmet til våren. Se hva du burde gjøre nå!
Annet om boligen
Annet om boligen Det kan være frustrerende å ligge lys våken til langt på natt – særlig hvis du skal tidlig opp neste morgen. Men heldigvis finnes det råd! Et nytt...
Miljø
Miljø Hundretusenvis av nordmenn utsettes daglig for radon. Her finner du radonmåling for ditt område.
Annet om boligen
Annet om boligen Har vinterkulda gjort at dørlåsen i bilen har frosset igjen? Med disse triksene kommer du deg lett inn i bilen igjen.
Annet om boligen
Annet om boligen Gidder du ikke koste bilen ren for snø? Da utsetter du deg selv og andre for fare - og førerkortet ditt kan ryke.
Annet om boligen
Annet om boligen Fra nyttår ble vrakpantordningen utvidet - nå kan du blant annet få vrakpant for den gamle campingvogna eller bobilen. Men ikke alle vil ta i mot...
Annet om boligen
Annet om boligen Når det blir ren hålke på gårdsplassen, kan det være direkte livsfarlig å bevege seg ut. Vi gir deg de beste rådene for hvordan du strør riktig.
Annet om boligen
Annet om boligen Forsker spår Norge kan få en bestand på 100.000 villsvin innen 25 år.
Annet om boligen
Annet om boligen Havregryn er ikke bare sunt, det er også et glimrende produkt til både hud, hår og hus. Se fem smarte havregryntrikse her!
Annet om boligen
Annet om boligen Får du vond rygg av å måke? Her er naprapatens tips til hvordan du skyfler unna snøen på den minst slitsomme måten.
Forsikring
Forsikring En lovendring gjør at flomutsatte nå kan få erstatning for selve tomten, og dermed flytte vekk fra det flomutsatte området.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no