Sorter etter:
Filtrer etter type:
Alle takrenner har samme funksjon. Men ikke alle takrenner har likt utseende. Disse 12 vannførerne tør å skille seg ut fra mengden.
Onsdag 20. september ble FM-båndet kuttet på Østlandet. Kommersielle kanaler vil fortsette å bruke FM frem til 13. desember, men etter desember er...
Vær med å gjør Vi i villa bedre. Svar på et par enkle spørsmål og vinn gratis kinobilletter!
Slik redder du din kjæreste eiendel fra druknedøden.
Vi blir overrasket hvis du kjenner til alle disse smarte iPhone-triksene.
Tror du at du vet svaret? Sjekk om du har riktig her!
Har du lurt på hva som skjer med forlatte hus som stående år etter år? Ta en titt på disse 11 eksemplene og la deg imponere av hvor mektig naturen...
Borrelås? Det er vel bare til barnesko ... eller? Nei, det artige festebåndet kan faktisk brukes i mange andre, praktiske sammenhenger.
Havregryn er ikke bare sunt og mettende, det er faktisk også et glimrende produkt til både hud, hår og hus. Se de fem smarte triksene!
Justerbare teleskopstenger kan bruke til mye smart, i tillegg til vanlige oppgaver som å henge opp dusjforheng og gardiner.
Plastposer med lukkeløsning er geniale til matpakker og snacks, men har du tenkt på at de også kan brukes til å elte deig og holde styr på strømpebuks...
Den går vanligvis rett i søpla, men kan faktisk redde situasjonen i mange sammenhenger. Derfor bør du spare på brødklipsen!
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no