Sorter etter:
Filtrer etter type:
Annet om boligen
Tror du at du vet svaret? Sjekk om du har riktig her!
Annet om boligen
Har du lurt på hva som skjer med forlatte hus som stående år etter år? Ta en titt på disse 11 eksemplene og la deg imponere av hvor mektig naturen...
Annet om boligen
Borrelås? Det er vel bare til barnesko ... eller? Nei, det artige festebåndet kan faktisk brukes i mange andre, praktiske sammenhenger.
Annet om boligen
Havregryn er ikke bare sunt og mettende, det er faktisk også et glimrende produkt til både hud, hår og hus. Se de fem smarte triksene!
Annet om boligen
Justerbare teleskopstenger kan bruke til mye smart, i tillegg til vanlige oppgaver som å henge opp dusjforheng og gardiner.
Annet om boligen
Plastposer med lukkeløsning er geniale til matpakker og snacks, men har du tenkt på at de også kan brukes til å elte deig og holde styr på strømpebuks...
Annet om boligen
Den går vanligvis rett i søpla, men kan faktisk redde situasjonen i mange sammenhenger. Derfor bør du spare på brødklipsen!
Annet om boligen
I hele 2016 har vi delt våre beste tips og triks som gjør hverdagen enklere for deg. Her er våre favoritter, samt noen helt nye.
Annet om boligen
Filmrullen, prøvebildet eller en walkman - noen av disse tingene er like abstrakte for barn i dag som det internett var for oss da vi var yngre.
Annet om boligen
Får du vond rygg av å måke? Her er naprapatens tips til hvordan du skyfler unna snøen på den minst slitsomme måten.
Annet om boligen
Her er bilekspertenes beste tips for å klaregjøre bilen til vinteren.
Annet om boligen
Annonsørinnhold
Smarttelefonen er det viktigste hverdags-verktøyet vi har, og det skulle bare mangle at den kan tilpasses unikt etter dine behov. Det får du med Moto...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no