Getty Images
Getty Images

Årets mest populære artikler på Viivilla.no

Annet om boligen

Topp 10 mest leste - og likte - artikler fra året som har gått.

Vi har jobbet hardt i hele år for å produsere seriøse og gode artikler som skaper engasjement. Vi har gitt tips og råd basert på gode kilder og publisert innhold med kvalitet.

Vi skal jobbe akkurat like hardt - eller hardere - for å lage like gode artikler neste år. Frem til neste husmortriks, Ikea-hack eller DIY-guide, kan du sjekke ut 2015's mest leste artikler på Viivilla.no.

1. Badet som kostet 617 kroner

Har du hørt om svensken som bygget bad på budsjett? Denne artikkelen er årets mest leste, mye fordi den ble delt og likt i dagesvis på Facebook. Les hele artikkelen HER!

2. Byggereglene som skapte nabokrangel

De nye reglene skremte tydeligvis veldig mange, fordi denne artikkelen ble årets nest mest leste i hele år. Les mer om reglene som skremte Huseiernes Landsforbund HER!

3. Oppskriften på platting

Mange huseiere ønsker platting, men prosjektet virker ofte altfor dyrt og omfattende. I april skrev vi om hvordan du enkelt lager en platting selv, og artikkelen ble superpopulær. Nysgjerrig på fremgangsmåten? Les artikkelen HER!

4. Hva du kan bruke Silicia gel-posene tilSåkalte "listicles" - artikler basert på lister - går som regel ganske bra på sosiale medier. Dette var den mest populære "listicle"-saken vår i år, og handlet om forskjellige ting du kan bruke de små posene som dukker opp overalt til. Les den HER!

5. 11 ting du kan bruke paller til

 Paller har de siste årene blitt populære møbler, og vi hadde 11 kreative tips til hva du kunne gjøre med dem. Inspirert? Se flere bilder HER!

6. En hel haug oppbevaringsidéer


Viivilla.no er basert på å blant annet gjøre livet ditt enklere, og disse 17 knepene gjorde akkurat det. Blant annet hvordan man best bretter sengetøy, stabler sko og organiserer undertøy. Les hele artikkelen HER!

7. Hvordan man får langpannen ren og pen

 

Visste du at langpannen kan rengjøres med cola? Det visste ikke vi, og ikke leserne våre heller. Artikkelen havnet på topp 10-listen over de mest leste artiklene fra 2015; har du ikke lest den? Gjør det HER!

8. Det store Ikea-hakk-mysteriet

 

Årets internett-fenomen var om kjolen var svart og blå eller gull og hvit. Her i Norge, derimot, lurte vi på hvorfor Ikea-koppene har et hakk på undersiden. Vet du fremdeles ikke hvorfor? Se svaret HER!

9. Bakepulver og eddik gjør komfyren skinnende ren

 

Platetoppen er noens store frustrasjon, og i november hadde vi endelig svaret på hvordan du får den ren og pen igjen. Ikke fått med den hemmeligheten? Bli oppdatert HER!

10. Fyren fra New Zealand

 

Den siste på topp 10-listen over årets mest populære artikler er en video av en mann med fantastiske evner. Vi skal selvfølgelig ikke avsløre hva det er han gjør med kubben; gå heller inn og se den stilige videoen HER!

29 desember 2015

Dette bør du gjøre med bilen før vinteren

Her er bilekspertenes beste tips for å klaregjøre bilen til vinteren.

Slik går det når naturen overtar huset ditt

Har du lurt på hva som skjer med forlatte hus som stående år etter år? Ta en titt på disse 11 eksemplene og la deg imponere av hvor mektig naturen er.

Denne maskinen knuser ALT – kun ved hjelp av gummistrikker

Både store og små synes det kan være fantastisk å se at ting knuser. Vil du virkelig at splintene skal fyke, er dette oppfinnelsen for deg.

10 ting du har gjort feil hele livet

Ender hamburgeren ofte i fanget eller setter du isboksen rett i fryseren igjen? Her er ti tips på ting du bør gjøre annerledes.

10 smarte ting du ikke visste du kunne bruke gummistrikk til

Vil du gjerne være helten som åpner det harde lokket på syltetøyglasset lekende lett? Da er det bare å finne frem gummistrikken.

Dette er de smarteste og beste triksene vi oppdaget i 2016

I hele 2016 har vi delt våre beste tips og triks som gjør hverdagen enklere for deg. Her er våre favoritter, samt noen helt nye.

Slik får du loppene i tipp topp stand

Har du vært på loppemarked og gjort tidenes funn? Her er hvordan du får loppen så god som ny!

12 smarte bruksområder for plastdingsen fra brødposen

Den går vanligvis rett i søpla, men kan faktisk redde situasjonen i mange sammenhenger. Derfor bør du spare på brødklipsen!

Mat på Instagram vs. mat i virkeligheten

Hvorfor er det alltid sånn at mat på sosiale medier alltid ser mye bedre ut enn maten man lager selv?

Disse hjemmene har geniale, hemmelige rom

Her er de som har oppfyllt barndomsdrømmen om innviklede låser, skjulte innganger og hemmelige rom.

Gjør sykkelen din om til en el-sykkel

El-sykler er lette opp de bratte bakkene, men tunge for lommeboka. Derfor kan du nå gjøre din vanlige sykkel om til en el-sykkel.

Tidenes beste aprilsnarrer

Har du gått fem på? Trøst deg med at tusenvis har blitt lurt før deg!

Annonsørinnhold

Derfor er Moto Z smartere enn andre smarttelefoner

Smarttelefonen er det viktigste hverdags-verktøyet vi har, og det skulle bare mangle at den kan tilpasses unikt etter dine behov. Det får du med Moto Z.

Test: Hvilken bolig matcher deg?

Rekkehus, blokk eller villa? Finn ut hvor du passer til å bo!