Getty Images
Getty Images

Årets mest populære artikler på Viivilla.no

Annet om boligen

Topp 10 mest leste - og likte - artikler fra året som har gått.

Vi har jobbet hardt i hele år for å produsere seriøse og gode artikler som skaper engasjement. Vi har gitt tips og råd basert på gode kilder og publisert innhold med kvalitet.

Vi skal jobbe akkurat like hardt - eller hardere - for å lage like gode artikler neste år. Frem til neste husmortriks, Ikea-hack eller DIY-guide, kan du sjekke ut 2015's mest leste artikler på Viivilla.no.

1. Badet som kostet 617 kroner

Har du hørt om svensken som bygget bad på budsjett? Denne artikkelen er årets mest leste, mye fordi den ble delt og likt i dagesvis på Facebook. Les hele artikkelen HER!

2. Byggereglene som skapte nabokrangel

De nye reglene skremte tydeligvis veldig mange, fordi denne artikkelen ble årets nest mest leste i hele år. Les mer om reglene som skremte Huseiernes Landsforbund HER!

3. Oppskriften på platting

Mange huseiere ønsker platting, men prosjektet virker ofte altfor dyrt og omfattende. I april skrev vi om hvordan du enkelt lager en platting selv, og artikkelen ble superpopulær. Nysgjerrig på fremgangsmåten? Les artikkelen HER!

4. Hva du kan bruke Silicia gel-posene tilSåkalte "listicles" - artikler basert på lister - går som regel ganske bra på sosiale medier. Dette var den mest populære "listicle"-saken vår i år, og handlet om forskjellige ting du kan bruke de små posene som dukker opp overalt til. Les den HER!

5. 11 ting du kan bruke paller til

 Paller har de siste årene blitt populære møbler, og vi hadde 11 kreative tips til hva du kunne gjøre med dem. Inspirert? Se flere bilder HER!

6. En hel haug oppbevaringsidéer


Viivilla.no er basert på å blant annet gjøre livet ditt enklere, og disse 17 knepene gjorde akkurat det. Blant annet hvordan man best bretter sengetøy, stabler sko og organiserer undertøy. Les hele artikkelen HER!

7. Hvordan man får langpannen ren og pen

 

Visste du at langpannen kan rengjøres med cola? Det visste ikke vi, og ikke leserne våre heller. Artikkelen havnet på topp 10-listen over de mest leste artiklene fra 2015; har du ikke lest den? Gjør det HER!

8. Det store Ikea-hakk-mysteriet

 

Årets internett-fenomen var om kjolen var svart og blå eller gull og hvit. Her i Norge, derimot, lurte vi på hvorfor Ikea-koppene har et hakk på undersiden. Vet du fremdeles ikke hvorfor? Se svaret HER!

9. Bakepulver og eddik gjør komfyren skinnende ren

 

Platetoppen er noens store frustrasjon, og i november hadde vi endelig svaret på hvordan du får den ren og pen igjen. Ikke fått med den hemmeligheten? Bli oppdatert HER!

10. Fyren fra New Zealand

 

Den siste på topp 10-listen over årets mest populære artikler er en video av en mann med fantastiske evner. Vi skal selvfølgelig ikke avsløre hva det er han gjør med kubben; gå heller inn og se den stilige videoen HER!

29 desember 2015

Mistet telefonen i do? Da bør du gjøre dette!

Slik redder du din kjæreste eiendel fra druknedøden.

20 geniale iPhone-triks

Vi blir overrasket hvis du kjenner til alle disse smarte iPhone-triksene.

Hva blir man våtest av: å gå eller løpe i regnet?

Tror du at du vet svaret? Sjekk om du har riktig her!

1,7 millioner nordmenn har mistet NRKs FM-kanaler

Onsdag 20. september ble FM-båndet kuttet på Østlandet. Kommersielle kanaler vil fortsette å bruke FM frem til 13. desember, men etter desember er det...

Pass på! Skiboksen på bilen kan være trafikkfarlig

I en bråbrems kan ski og staver fyke ut fra boksen på taket og treffe andre trafikanter. I verre tilfeller er det selve skiboksen som sklir av.

11 problemer vi med samboer har

I hodet ser du for deg hvor fint og sosialt det vil bli. I realiteten er det ingen lek å bo med noen, enten det er venner, kjæreste eller vilt fremmede.

Start treningen hjemme i stuen

Unngå kaoset på treningssenteret ved å gjøre øvelser i fred og ro i din egen stue. Vi snakket med bloggeren Treningsfrue om når, hvor og hvordan.

Vond rygg? Slik måker du snø smartest!

Får du vond rygg av å måke? Her er naprapatens tips til hvordan du skyfler unna snøen på den minst slitsomme måten.

Mat på Instagram vs. mat i virkeligheten

Hvorfor er det alltid sånn at mat på sosiale medier alltid ser mye bedre ut enn maten man lager selv?

10 bygninger du må besøke før du dør

Rare konstruksjoner, fargerike vegger og historiske betydninger - disse bygningene bør du besøke før det er for sent.

12 søte (men ikke helt uskyldige) katter og hunder

Har du en hund eller katt? Da kjenner du deg sannsynligvis igjen i disse scenarioene: her er 12 hunder og katter som virkelig har rotet det til hjemme.....

12 takrenner som er seg selv nok

Alle takrenner har samme funksjon. Men ikke alle takrenner har likt utseende. Disse 12 vannførerne tør å skille seg ut fra mengden.

Dette er de smarteste og beste triksene vi oppdaget i 2016

I hele 2016 har vi delt våre beste tips og triks som gjør hverdagen enklere for deg. Her er våre favoritter, samt noen helt nye.

Test: Hvilken bolig matcher deg?

Rekkehus, blokk eller villa? Finn ut hvor du passer til å bo!

Gode råd når du skal leie ut boligen via Airbnb

Se Airbnbs egne råd til hvordan du trygt leier ut boligen din og hvordan du finner drømmedestinasjonen som gjest.