Getty Images
Getty Images

Årets mest populære artikler på Viivilla.no

Annet om boligen

Topp 10 mest leste - og likte - artikler fra året som har gått.

Vi har jobbet hardt i hele år for å produsere seriøse og gode artikler som skaper engasjement. Vi har gitt tips og råd basert på gode kilder og publisert innhold med kvalitet.

Vi skal jobbe akkurat like hardt - eller hardere - for å lage like gode artikler neste år. Frem til neste husmortriks, Ikea-hack eller DIY-guide, kan du sjekke ut 2015's mest leste artikler på Viivilla.no.

1. Badet som kostet 617 kroner

Har du hørt om svensken som bygget bad på budsjett? Denne artikkelen er årets mest leste, mye fordi den ble delt og likt i dagesvis på Facebook. Les hele artikkelen HER!

2. Byggereglene som skapte nabokrangel

De nye reglene skremte tydeligvis veldig mange, fordi denne artikkelen ble årets nest mest leste i hele år. Les mer om reglene som skremte Huseiernes Landsforbund HER!

3. Oppskriften på platting

Mange huseiere ønsker platting, men prosjektet virker ofte altfor dyrt og omfattende. I april skrev vi om hvordan du enkelt lager en platting selv, og artikkelen ble superpopulær. Nysgjerrig på fremgangsmåten? Les artikkelen HER!

4. Hva du kan bruke Silicia gel-posene tilSåkalte "listicles" - artikler basert på lister - går som regel ganske bra på sosiale medier. Dette var den mest populære "listicle"-saken vår i år, og handlet om forskjellige ting du kan bruke de små posene som dukker opp overalt til. Les den HER!

5. 11 ting du kan bruke paller til

 Paller har de siste årene blitt populære møbler, og vi hadde 11 kreative tips til hva du kunne gjøre med dem. Inspirert? Se flere bilder HER!

6. En hel haug oppbevaringsidéer


Viivilla.no er basert på å blant annet gjøre livet ditt enklere, og disse 17 knepene gjorde akkurat det. Blant annet hvordan man best bretter sengetøy, stabler sko og organiserer undertøy. Les hele artikkelen HER!

7. Hvordan man får langpannen ren og pen

 

Visste du at langpannen kan rengjøres med cola? Det visste ikke vi, og ikke leserne våre heller. Artikkelen havnet på topp 10-listen over de mest leste artiklene fra 2015; har du ikke lest den? Gjør det HER!

8. Det store Ikea-hakk-mysteriet

 

Årets internett-fenomen var om kjolen var svart og blå eller gull og hvit. Her i Norge, derimot, lurte vi på hvorfor Ikea-koppene har et hakk på undersiden. Vet du fremdeles ikke hvorfor? Se svaret HER!

9. Bakepulver og eddik gjør komfyren skinnende ren

 

Platetoppen er noens store frustrasjon, og i november hadde vi endelig svaret på hvordan du får den ren og pen igjen. Ikke fått med den hemmeligheten? Bli oppdatert HER!

10. Fyren fra New Zealand

 

Den siste på topp 10-listen over årets mest populære artikler er en video av en mann med fantastiske evner. Vi skal selvfølgelig ikke avsløre hva det er han gjør med kubben; gå heller inn og se den stilige videoen HER!

29. desember 2015
Mer om Annet om boligen

10 ting med vinteren alle foreldre kjenner til

Annet om boligen Barn er herlige. Vinter er flott. Men sammen kan de to by på utfordringer vi foreldre bærer med oss resten av livet. 

Slik slipper du flatt bilbatteri i vinter

Annet om boligen Bli flinkere til å vedlikeholde bilbatteriet og unngå å ikke få startet bilen i kulda.

1,7 millioner nordmenn har mistet NRKs FM-kanaler

Annet om boligen Onsdag 20. september ble FM-båndet kuttet på Østlandet. Kommersielle kanaler vil fortsette å bruke FM frem til 13. desember, men etter desember er det...

Husk å stille klokka på søndag

Annet om boligen Vintertid is coming. Husk å stille klokka én time tilbake på søndag. 

20 geniale iPhone-triks

Annet om boligen Vi blir overrasket hvis du kjenner til alle disse smarte iPhone-triksene.

12 takrenner som er seg selv nok

Annet om boligen Alle takrenner har samme funksjon. Men ikke alle takrenner har likt utseende. Disse 12 vannførerne tør å skille seg ut fra mengden.

Mistet telefonen i do? Da bør du gjøre dette!

Annet om boligen Slik redder du din kjæreste eiendel fra druknedøden.

Vinn store premier hver dag i vår julekalender

Annet om boligen Vi i villas julekalender har premier verdt over 10.000 kr hver dag og en badestamp til 55.000 kr i hovedpremie! Bli med på førjulsgavedrysset du også!

Sjekk her hvor perfekt fridagene faller til neste år

Annet om boligen Vi viser deg hvordan du får mest mulig fri.

Start treningen hjemme i stuen

Annet om boligen Unngå kaoset på treningssenteret ved å gjøre øvelser i fred og ro i din egen stue. Vi snakket med bloggeren Treningsfrue om når, hvor og hvordan.

Gode råd når du skal leie ut boligen via Airbnb

Annet om boligen Se Airbnbs egne råd til hvordan du trygt leier ut boligen din og hvordan du finner drømmedestinasjonen som gjest.

12 problemer katteeiere kjenner seg igjen i

Annet om boligen Har du pus i hus? Da har du garantert stått overfor en eller flere av disse situasjonene, noen mer frustrerende enn andre.

Apps til hus og hjem

Annet om boligen Hvor mange ganger har du lurt på hvilke dimensjoner vinduet ditt har, eller stått på IKEA og lurt på om den kommoden får plass på soverommet? Her er appene som hjelper deg.

Aktuelle produkter

Annet om boligen Aktuelle produkter fra Vi i Villa 2-2011.

Jeg og mitt hus: Otto Robsahm

Annet om boligen Otto Robsahm – aktuell med Sinnasnekker’n på TVNorge.