Mye nytt fra LG

Hjemmeelektronikk
LG har lansert en mengde nye, spennende produkter.
LCD-tv med innebygd DVD (LG LG4000)
TV-en, som har en innebygd DVD-spiller i siden men likevel ikke er mer enn 8 cm dyp. Den har et tynt kabinett uten synlige høytalere, noe som gir serien en minimalistisk og eksklusiv design.

bildetekst

DVD-spilleren er diskret plassert på den ene siden av TV-en, men til tross for dette er LG4000 bare 8 cm tynn.

Menyen på TV-en er ikonbasert, slik at brukeren enkelt kan navigere og lett få oversikten. TV-en er fullt utstyrt med blant annet 3 HDMI, hvorav én er lett tilgjengelig på siden for enkel til­kopling av spillekonsoller, digitale kameraer etc. 

LG4000-serien finnes i 26- og 32-tommers størrelser og vil være i butikken i september.

Svevende DVD-spiller

bildetekst
Det er planlagt å lansere DVS450H i oktober 2008

LG Electronics lanserer nå sin nye DVD spiller som kan koples til en ekstern harddisk, DVS450H. Den nye spilleren med en minimalistisk svevende design passer i ethvert designinteressert hjem. Uten synlig støtte gir spilleren illusjonen av å sveve fritt.

DVS450H har HDMI-tilkopling som gir Full HD oppløsning på opp til 1080p. En ekstern harddisk (følger ikke med) eller andre enheter kan koples til via USB-porten (USB Plus 2.0). Den nye spilleren håndterer formatet DVD, CD, DivX, MP3, WMA og JPEG. Utover disse støtter den også de nye  komprimerte HD formatene, DivX-HD og Xvid-HD. 

Klar for strømmende video
LG Electronics lanserer sin nye Blu-ray spiller, BD300. Spilleren er fullstappet med
funksjoner og er kompatibel med en mengde ulike format. Det spesielle med BD300 er at den er nettverkstilpasset og blant annet er klar for strømmende video på Internett.

bildetekst
BD300 vil være tilgjengelig i oktober.

BD300 benytter seg av BD-J 2.0 teknologien som har full støtte for BD Live. BD Live er en funksjon som gir brukeren tilgang til ekstramateriale via Internett i real-tid. Brukeren får da pesialmateriale som vises gjennom bilde-i-bilde funksjonen. BD300 er i tillegg lettmanøvrert i og med at SIMPLINK-teknologien gjør at kun èn fjernkontroll er nødvendig for å styre de sammenkoplede enhetene. Fullt HD bilde- og lyd forsterker filmopplevelsen ytterligere.

Blu-ray-spilleren er til og med kompatibel med USB 2.0 og eksterne HDD Playback-system, og kan lese BD, CD og DVD samt DivX-, MP3-, WMA- og JPEG-format. Den støtter også de høyoppløste lyd-formatene DTS-HD Master Audio 5.1 samt Dolby Digital True HD.

Hjemmekinosystem med Ipod-docking

bildetekst
HT33S er tilgjengelig fra og med oktober.

LGs nye, elegante hjemmekinosystem HT33S er et vakkert håndtverk med et minimalistisk og stilfullt ytre. Alle deler i systemet er i høyblank svart og har avrundede og myke former.

Innsiden er minst like imponerende. Lydmessig er systemet utrustet med 300W høyttalere, HD AV synkronisering samt virtuelt 5.1 lyd med surroundeffekt. Bildemessig klarer HT33S å oppgradere DVD-filmer opp til 1080p og den er utrustet med SIMPLINK-teknologien.

Blant formatene som støttes er DivX, DVD+-R, RW, Audio, MP3, WMA og JPEG. Blant tilkoplingene er USB Plus, Portabel Audio in, for enkelt å kunne se på film. HT33S støtter også Ipod og Iphone. Via USB kan man rippe musikk direkte via systemet til MP3, uten å behøve å gå omveien om PC-en.

Plasma-TV med bluetooth

bildetekst
PG7000-serien vil være å finne i butikkene i september i 50- og 60-tommers utførelser til en anbefalt cirkapris av NOK 24 995 (50PG700), inklusive moms.

PG7000-serien lanseres i 50- og 60-tommers utførelser og vises på IFA-messen i Berlin. TV-en er en kraftfylt skjønnhet med høy bildekvalitet (Full HD) og med teknologi for trådløs kommunikasjon, Bluetooth. I likhet med sine søsken i PG6000-serien er fronten på TV-en laget av et eneste stykke glass, og det stilrene og minimalistiske kabinettet er bare 8 cm dypt.

Under skallet finnes 100 Hz-teknologi (dobling av bildet) og en ny generasjon panel med 500:1 ANSI kontrast (50 000:1 dynamisk). På siden av TV-en har LG plassert en USB-tilkopling som støtter både MP3 og JPG. Dette betyr at brukeren på en enkel måte både kan høre på musikk og vise frem bilder fra ferien. TV-en har 4 HDMI-tilkoplinger av nyeste versjon (1.3), hvor én er plassert på siden for enkel tilkopling av kameraer og spillekon­soller.

For å sikre høyeste grafiske bildekvalitet, enten det er en mobiltelefon eller en datamaskin som tilkoples, er serien utrustet med dobbelte grafikkort. TV-en gjengir ekte Full HD-oppløsning uten skalering av bildet samt korrekt håndtering av 24p til 72 Hz (tredobler hver bilderute).

Hjemmekinosystem godkjent for Boxer

bildetekst
HRT403DA er tilgjengelig i butikk nå.

LGs nye HRT403DA er et kraftig hjemmekinosystem med 160 GB harddisk og 400W høyttalere (Active Woofer System). Bildekvaliteten kan oppgradere DVD-filmer opp til 1080p. Med SIMPLINK-teknologien kan andre enheter fra LG enkelt styres med samme kontroll. Med Advanced Time-Shift funksjonen kan man ta opp et program og gjenoppta det akkurat der man stoppet. Det går også an å se på et program som ligger innspilt på harddisken og samtidig ta opp noe annet.

For musikkelskere tilbyr hjemmekinosystemet enkel oppkopling og fleksibilitet. MP3-spillere kan lett koples til systemet, og man kan også kjøre filmer og musikk samt vise bilder direkte fra USB. Med DV-inngang kan brukeren enkelt kople til et digitalt videokamera.

HRT403DA er uten vifte, noe som gjør at lydnivået blir mye lavere, og forstyrrende elementer blir dermed borte.

Nye HRT403DA har en innebygd TV-tuner (DVB-T) og er godkjent for Boxer.
23 oktober 2008

Første digitalopptaker for RiksTV

Grundig har lansert den første virkelig spennende mottakeren for bakkenettet, der man kan ta opp vanlige sendinger, og i tillegg RiksTVs nye nedlastings...

Hjemmekino for ulike lommebøker

Vi viser deg ulike hjemmekinoløsninger - i kategoriene dyrt, medium og billig.

Få trådløs musikk i hele huset

Med trådløse høyttalere kan du høre musikk på badet, kjøkkenet og verandaen – selv om musikkanlegget står i kjellerstua. Her er det du bør vite om...

Multirom

Med multirom i boligen, får du et lyd- og billedanlegg som både er diskret og brukervennlig.

En lyd for hvert hus

Det er ikke mange som kjøper vanlige stereoanlegg lenger, og for den som brukeren smarttelefonen som musikkmaskin mangler det ikke på tøffe høyttalere....

Dette gjør du med FM-radioen på hytta

Med et DAB-adapter trenger du ikke bytte ut den sjarmerende FM-radioen som står på hytta.

Musikkanlegg med stil

Musikkanlegg med innovativt design og god lydkvalitet trenger ikke være altfor kostbare. Sjekk ut disse spreke musikkanleggene.

Slik får du TV-signaler i flere rom

TV i flere rom er noe mange familier ønsker seg. Vi forteller hvordan det gjøres i praksis, både for full kanaltilbud men også noen enklere løsninger.

Test av antenner for det digitale bakkenettet

Alle som har mottatt analoge tv-signaler med vanlig antenne må i disse dager bytte til en digital mottakerboks. Vi har testet en rekke antenner for...

Ny lyd i retro design

Dagens lydprodukter byr på ny teknikk i retro design.

Stor test av 32-tommere til under 10 000 kroner

Selv om mange ønsker seg en stor flatskjerm på veggen er det fortsatt 32 tommer som er den mest populære TV-størrelsen hos folk flest.

Få kjapt bredbånd – i hele huset

Har du oversikt over hvordan internett-tilbudet ditt egentlig fungerer? Vi guider deg til den beste bredbåndsoppkoblingen for huset ditt.

Søt musikk til hagefesten

Hvorfor skal man nøye seg med dårlige lydressurser fra bærbare musikkapparater når man befinner seg utendørs? Med høyttalere som tåler litt vær og...

Test av TV-er: Disse merkene gjør det best i test

Hvilke TV-merker gjør det best i test? Svaret får du her, takket være Forbrukerrådet og 233 grundige tester fra Råd Rön.

TV på kjøkkenet

Med TV på kjøkkenet behøver du ikke gå glipp av yndlingsprogrammet når du lager mat.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no