Sorter etter:
Filtrer etter type:
Sikkerhet
Selv om du tar ferie, gjør ikke tyvene det. Og husk strøm og vann når du reiser vekk.
Sikkerhet
Annonsørinnhold
Med vidvinkel-kamera, mikrofon og en livestream som viser deg alt som skjer når du ikke er hjemme, er en app og en liten, svart boks alt du trenger.
Sikkerhet
Varmtvannsbereder-produsenten OSO Hotwater AS advarer mot at en rekke modeller kan være brannfarlige. En av modelle har vært årsaken til en dødsbrann.
Sikkerhet
Med usynlig DNA-merking vil politiet gjøre det vanskeligere å drive
Hagemaskiner - hageredskaper
Når snøen smelter spretter mange hobbygartnere entusiastiske ut i hagen, klare med saksa eller motorsagen. Men passer du ikke på ryker fort en tå...
Sikkerhet
Morgan Svensen fra Sarpsborg fant en genial og billig måte å sikre vinduene "borebanden" ville trengt seg inn i. Se video av hvordan her!
Sikkerhet
Følg disse smarte rådene for å unngå huseiernes verste mareritt. 
Sikkerhet
Nordmenn har alltid fyrt med ved. Men har vi nok kunnskap om vedfyring til å unngå pipebrann?
Sikkerhet
Tomme hus kan være et lett bytte for tyver i ferien, men det finnes flere ting du kan gjøre for å gjøre boligen din mindre utsatt.
Sikkerhet
Mange gjemmer bort pulverapparatet for å slippe å se det. Dermed glemmer de også å sjekke tilstanden på det, advarer brannekspert.
Sikkerhet
Det vil alltid være fare for brann så lenge du bor i et hus med elektrisitet. Heldigvis er det mye du kan gjøre for å unngå at katastrofen blir et...
Sikkerhet
Familien Solhjell låser seg inn og ut ved hjelp av en personlig kode som skrur av alarmen og åpner døra til huset. Og med en app kan de enkelt kontrol...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vestheim@bonnier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no