Bilde: Getty Images

Hvordan fjerner jeg kalkbelegg på dusjkrana?

Eksperthjelp

Vår rengjøringsekspert har svaret.

Spørsmål:

Vi har brønn og mye kalk i vannet. Det merkes spesielt godt på dusjkrana vår.. Jeg brukte eddik, og fikk den skinnende ren. Problemet er at kun etter 2 uker har den blitt like stygg igjen. Noen enklere løsning enn å bruke eddik?

Svar fra vår rengjøringsekspert:

Dersom man har mye kalk i vannet så er det en fordel å bruke et rengjøringsmiddel som effektivt fjerner kalk. Et slikt rengjøringsmiddel er for eksempel Jif Baderom.

Spray på, la virke noen minutter og skyll/tørk av med fuktig klut. Avslutt gjerne med Jif Universal + mikrofiberklut for en blank finish.

Jeg vil nok tro at problemet vil oppstå igjen like fort som etter vask med eddik, men da har du hvertfall en alternativ løsning.

Hilsen Malin

Les også:

11 grunner til at katter gjør livet bedre

Hvis du har katt, vil dette neppe overraske deg. Men hvis du vurderer å skaffe deg en, vil dette overbevise deg fullstendig.

Send inn spørsmål til Malin Skaar

20. november 2017

Norges Vakreste Hage - stem på din favoritt!
Merethehageglad
Janne_paalandet
Husmannsplassen
Vestlandhage
Created with PollMaker
Mer om Eksperthjelp

Hvordan får vi slette vegger på badet?

Eksperthjelp Vi vil ha slette vegger på badet, men hva er den beste løsningen? Våtromseksperten svarer på leserspørsmålet.

«Er det verdt å etterisolere huset?»

Eksperthjelp Og holder det med å bare ta loftet? spør en leser. Vi i Villas ekspert på bygging svarer.

«Hvordan finner vi et seriøst byggefirma?»

Eksperthjelp – Vi skal pusse opp huset, og trenger en pålitelig aktør til å gjøre jobben. Hvordan finner vi et seriøst firma? Det er en jungel der ute, spør en leser. Vi i Villas byggeekspert svarer.