Fire fine vedlikeholdsfrie gjerder

Her er fire fine vedlikeholdsfrie gjerder for deg som har annet å gjøre enn bruke vårdagene på å male.


Gjerde i kompositt
RadianceRail fra TimberTech føres bl.a. av Vimax og har et massivt utseende. Dette er et vedlikeholdsfritt rekkverk i komposittmaterial. Komposittmaterialer er en samlebetegnelse for blandingsmaterialer der to eller flere materialer kombineres i et nytt materiale for å gi bedre egenskaper.

RadianceRail er bygd opp av moduler som er enkle å montere. Rekkverket har skjult montering med kraftig og stødig konstruksjon. 

Blandingsmaterial: Komposittgjerde fra TimberTech

Med tidspress og dager fulle av aktiviteter, er såkalte vedlikeholdsfrie produkter blitt stadig mer populært. Vi har tidligere skrevet om vedlikeholdsfrie terrassegulv, trevirke og hagemøbler. Nå er det de vedlikeholdsfrie gjerdene som står for tur.

Ingen produkter er riktignok 100 prosent vedlikeholdsfrie. Det samme gjelder disse gjerdene. Selv om de ikke må beises eller males, må du likevel påregne at de vil trenge en vask nå og da.

Metall: Gjerde i aluminium fra Alu-Valla

Oldemorsgjerde i metall
Stakittgjerdet fra Alu-Valla er i pulverlakkert aluminium, bortsett fra topp- og bunnkomponentene som er i værbestandig plast for å unngå skarpe kanter.

Montering av stakittgjerdet skal være svært enkelt da seksjonene kommer ferdig sammensatt og avsluttes med en separat stolpe.

Vårens nyhet: PVC-gjerde fra RKC

Stakitt i vinyl
Stakittgjerdet Cape Cod er en av sesongens nyheter fra RKC. Det er laget av PVC og er UV-behandlet for å beholde den hvite overflaten i årevis.

Du kan velge om du ønsker en rett design, som på bildet, eller om du ønsker ulike høyder på bordene så de danner en bue som enten går opp eller ned. Elementene leveres flatpakket, og gjerdet kommer med hele 20 års garanti fra produsenten.

Firkantet stakitt: PVC-gjerde fra Norgesgjerde

Tradisjonelt fra Norgesgjerde
Modell TJ-07 fra Norgesgjerde er en tradisjonell firkantet stakitt med buet design.

Gjerdet er laget av PVC, samme materiale som gjerdet fra RKC. Norgesgjerde selger også modeller med rett design og med bredere bord.