Velkommen til nye viivilla.no

Vi er glade for å kunne presentere nye viivilla.no. Vi har jobbet hardt med å bli ferdig med vår nye side, og utviklingen vil forsette i tiden som kommer.

Av: [email protected], 1. juli 2011

Vi har lagt vekt på at det skal være lettere å finne fram på våre nye nettsider. I toppmenyen finner du hovedkategoriene våre. Disse er igjen delt inn i underkategorier slik at du lettere skal finne fram til det du er interessert i. Du vil finne artikler som ligger under feil kategorier, men dette er noe vi jobber kontinuerlig med i disse dager.

Tips eller advarsel på artikler
En ny funksjon er at du nå kan  dele dine gode råd eller advarsler i bunnen av artikler.  Med vår nye ”tips eller advarsel-funksjon” kan du skrive en kommentar, hvis du har noe på hjertet om de emner vi skriver om. Du finner denne funksjonen i bunnen av alle våre artikler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrevet vårt har også fått seg en ansiktsløftning – vi sender fortsatt ut nyhetsbrev to ganger i uka. I nyhetsbrevet finner du aktuelle nyheter, konkurranser og andre spennende ting. Om du ikke er påmeldt nyhetsbrevet kan du gjøre det her.

Vi jobber stadig med nettsidene
Hvis du i starten opplever feil og mangler på vår nettside, skal du vite at vi at vi jobber med saken. Vi har derfor merket nettsiden med Beta.

Du er også velkommen til å kontakte oss om du opplever problemer - send gjerne en e-post til [email protected] om du lurer på noe eller har tilbakemeldinger om siden.

 Vi håper at du liker nye viivilla.no!

1. juli 2011 [email protected]