Nordmenns nye drøm - jacuzzibadet

De fleste av oss vil helst bygge store og luftige bad med plass til det nye favorittbadekaret, Jacuzzi, når vi pusser opp eller bygger nytt. For mange er det toppen av badelykke å slappe av i varmt vann som skummer, bobler, masserer og lukter herlig.


Drømmebadet på 16 kvadratmeter har rommelig takhøyde og lyse vegger. I hjørnet troner jacuzzibadekaret. Gulvet er dekket med slitesterk skifer, som tåler hard belastning og som er lett å holde ren.


På Nesbru i Asker har et ektepar tegnet drømmebadet sitt selv. De ville ha et stort, luftig og lyst badeværelse i sin nybygde enebolig. Her kan de nyte boblebadets gleder. Ekteparet valgte bevisst å satse på boblebad, ikke bare på grunn av eget velvære, men også for å gi sine to gutter anledning til ha det gøy når de bader. For det er liten tvil at barna synes det er stas å bade når det skummer i badekaret. Hele familien nyter massasjen fra “bølgene” som jacuzzikaret lager. De voksne får ny energi etter avslappende velvære i sitt hjemmekoselige spa.Baderommet på 16 kvadratmeter har hvitmalte vegger og tak. Gulvet og langs kantene rundt badekaret er dekket med skifer. Midt på gulvet troner en stjerne frem formet i teak av mannen i huset. Dette er en typisk kontinental interiørdetalj. Ekteparet som bodde fem år i Sveits da de studerte, snappet opp denne idéen da de fikk se et tilsvarende gulv der. I Frankrike er det også mange som foretrekker å blande treverk med steinfliser på gulvet. Stjernen er som prikken over i´en i dette behagelige badeuniverset.


2. september 2011
Mer om Badekar

Få badekaret skinnende rent med kun to ingredienser

Bli kvitt den brune skitten i badekaret. Vi viser deg hvordan du lager din egen rensespray med kun to ingredisener.

Fem fine badekar

Senk deg ned i et badekar med varmt vann, og la vinteren seile sin egen sjø. Her er fem fine alternativer for et avstressende innebad.

Sju fine badekar

Vi viser deg sju fine badekar, fra pent og rimelig til griselekkert og svindyrt.

Rustflekker i badekaret

Slik fjerner du rustflekker i badekaret.

Badekar for enhver smak

Det finnes badekar for enhver smak. Her er seks stiler og seks priser, fra billig til smertefullt.

Unngå legionella-faren med godt renhold

Boblebad kan spre legionella og andre skumle bakterier, derfor bør du være nøye med renholdet.

Bad - godt for kropp og sjel

I en hektisk hverdag trenger vi et sted å slappe av og roe oss ned. Ikke så rart at stadig flere finner tilbake til badekaret – nå i lekker design med eller uten massasjeeffekter.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no