Bilde: Adda

Lær flislegging på DVD

En av tre huseiere har opplevd vann- og fuktskader i boligen. Nå utgis det en film som gir en grundig og profesjonell innføring i hvordan våtrom skal fliselegges etter Byggebransjens våtromsnorm.

Av: Tekst: Einar Vestheim, 13. januar 2009

Filmen er en trinn for trinn guide som viser fremgangsmåten for å få et tett og sikkert bad i henhold til våtromsnormen.

Deler ekspertisen
Produsentene Adda har over 40 års bransjeerfaring med salg og utvikling av alle materialene som trengs til flislegging.
- Det er veldig viktig at arbeidet i våtrom utføres korrekt. Derfor ønsker vi å dele litt av vår ekspertise, sier salgs- og markedssjef Jim Wedberg.

Instruktiv
Baderommet er utsatt for betydelige belastninger knyttet til vannsøl og fuktighet. Dersom flisleggingsarbeidet blir utført uten tilstrekkelig kunnskap, øker sjansene for vann- og fuktskader.
- Vi har fått vår mest erfarne flislegger til å vise hvordan man flislegger i henhold til våtromsnormen. Jeg tror at mange, både håndverkere og nevenyttige privatpersoner som vurderer å gjøre jobben selv, kan få mange nyttige tips og råd ved å se denne filmen, sier han fornøyd.

Ønsker å øke forståelsen
Skader som skyldes utette gulv og vegger må den enkelte forbruker betale fra egen lomme. Dette dekkes ikke av forsikringen. Derfor er det viktig at du setter deg godt inn i hva som kreves hvis du vurderer å ta fatt på denne jobben.
- Vi anbefaler at våtromsjobber settes ut til erfarne håndverkere. Samtidig vet vi at en del nevenyttige privatpersoner ønsker å gjøre jobben selv. DVD-en er i så måte en fin mulighet til å øke kunnskapsnivået og forståelsen av hva flislegging av våtrom innebærer, sier Wedberg.

Filmen får du nå hos din nærmeste flisforhandler.

13. januar 2009 Tekst: Einar Vestheim
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no