Annonsørinnhold
baderom, in
Ønsker du et bad med høy kvalitet og gjennomført estetikk? Da har du kommet til rett sted. Bilde: Unidrain

Dette tilbehøret gjør drømmebadet til virkelighet!

Forskjellen mellom et fint bad og et fantastisk bad ligger i detaljene. Og her er de råeste produktene akkurat nå.

Det er ingen hemmelighet at badet er det nye kjøkkenet, og i dag skal ikke bare badet pusses opp. Det skal være personlig.

Trenden som startet på 2000-tallet, der nesten alle badene var hvite og grå, er altså i ferd med å ebbe ut. I dag er man i større grad opptatt av å ha et bad man trives i, og dermed kommer boligeiers personlige smak, egne behov og ønsker i fokus.

Høres enkelt ut, ikke sant? Vel, ikke alle opplever det slik, og grunnen er at det finnes så mange valgmuligheter når det gjelder tilbehør at det er lett å miste oversikten og ende opp med et visuelt støyende bad.

Før du løper i butikken kan det derfor lønne seg å vite hvordan proffene tenker, og ikke minst hvordan de jobber for å gjøre det enklere for deg.

Undrians nye Reframe-såpehylle er noe for seg selv. 

 

Velg produkter som gjør badet ditt bedre

Det fine med baderomstilbehør er at de fås i alle prisklasser, så her kan alle være med på festen. Ulempen er dessverre at mye av tilbehøret ikke passer sammen, og at kvaliteten ikke alltid er den beste. 

God kvalitet bør altså alltid ligge i bunn. Av den enkle grunnen at det gir deg produkter som varer i årevis. Samtidig vil eiegleden øke dersom produktene også har funksjoner som gjør dem mer praktiske i bruk enn du er vant til.

Løsningen er selvsagt å finne en komplett tilbehørsserie som har en design du liker, og hvor funksjonene gjør hverdagen enklere.

 

– Min tilnærming til godt design er alltid basert på et ønske om å forbedre det eksisterende, sier Kenneth Waaben, industridesigneren bak serien Reframe Collection.

 

The Reframe Collection

Dette er også tanken bak Unidrains nye tilbehørsserie for baderommet, som med sitt utgangspunkt i minimalistisk skandinavisk design og kvalitet gir baderommet ditt et solid løft.

Alle produktene i Reframe Collection har et enkelt og stramt design, og fås i børstet eller polert rustfritt stål, i tillegg til svart, kobber og messing. Resultatet er at du kan velge den stilen som står ditt hjerte nærmest, og med like metalldetaljer i hele baderommet blir det langt enklere å oppnå et enhetlig blikkfang.

Her er noen eksempler:

Såpehylle med innebygget magnetfelt

Ved første øyekast er nok det mest overraskende at nalen ser ut til å sveve under hyllen. Hemmeligheten ligger i et magnetisk veggfeste, som gjør at dusjnalen alltid henger diskret på plass.

I bruk vil du sette pris på stålhyllen ikke har noen synlige fester og skruehull, at den har en sklisikker overflate, og at den har renner som leder bort overflødig vann. Det siste er spesielt praktisk ved montering i dusjsonen.

En toalettbørste er ikke bare en toalettbørste

Toalettbørsten har definitivt sin misjon på baderommet og trikset er selvsagt å velge en modell du liker, samtidig som den minimerer risikoen for å komme i kontakt med bakterier.

Det siste har Unidrain løst ved å forbedre designet på den indre beholderen, samt ved å lage et børstehode som reduserer uønsket drypping. 

I tillegg til de ulike materialvalgene er Reframe toalettbørste tilgjengelig både som gulvmodell, og i en vegghengt versjon. Øvrige produkter i kolleksjonen er en håndklestang, håndklekroker samt toalettrullholdere.

TRYKK HER FOR Å SE HELE REFRAME-KOLLEKSJONEN!

 

Alt startet med dusjen

 

Da den danske arkitekten Claus Dyre bestemte seg for å flytte gulvavløpet i dusjsonen helt inn mot veggen, var målet å lage en dusjnisje som både var trygg og lekker å se på.

Over 10 år senere har Unidrains geniale oppfinnelse satt standarden for hvordan moderne bad bygges. Målet med Reframe Collection har ganske enkelt vært å gi kvalitets- og designbevisste kunder en enkel måte å løfte resten av badet på, og den nye serien matcher selvsagt Unidrains gulvavløp i HighLine Colour Serien.

Produktene får du hos din lokale forhandler nå.

15. november 2017
Mer om Baderomsinspirasjon
Med riktige valg og et spabad, kan du få spa-følelse på ditt eget baderom.
Annonsørinnhold

Derfor bør du velge SpaBad istedenfor boblebad

Ønsker du spafølelsen hjemme på ditt eget bad?

Annonsørinnhold

Revolusjonerende tørkestativ

Hvorfor bruke stor plass når man kan bruke lite?

Hvis du liker hva du ser, er du ikke alene! Unidrains løsninger har vunnet priser fra blant annet Red Dot Design Award, IF Product Design Award, og German Design Award.
Annonsørinnhold

Gir deg følelsen av luksushotell hjemme

Vil du ha løsninger som ser like bra ut som de virker? Da er valget enkelt.

8 ideer til drømmebadet

Drømmer du om et nytt og lekkert bad? Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom i sort-hvitt.

Disse fem topper baderomstrendene i 2015

Skal du pusse opp badet i nærmeste fremtid burde du lese dette! Baderomstrendene i 2015 vil revolusjonere baderommet.

Bring naturen inn på badet

Nordmenn er glade i natur – det synes på badet! Nå ser vi mer pregete overflater, og fortsatt er nordisk lys en inspirasjon for baderomsinteriøret.

Drømmebadet som har det hele

Dette badet har alt man kan drømme om. Utsikt til sjø fra boblebadekaret, integrert badstue, stor dusjnisje og dagslys som flommer inn fra flere kanter.

Nytt til badet

Trenger badet en liten utskifting? Nye baderomsmøbler eller et miljøvennlig blandebatteri? Her kan du få noen idéer.

Drømmebad med utsikt

Drømmen var et stort og lyst bad. De fikk et bad med luksusfølelse selv om de holdt budsjettet på et moderat nivå.

Baderom: Nyheter til badet

Baderommet er i stadig uvikling. Akkurat nå er det slukrister inntil veggen som er i skuddet, noe som både er sikkert og stilig. I tillegg til nye dusjløsninger og armaturer som gjør livet på badet enda mer lekent.

Badeværelse i etasjer

Dusjen ligger en trapp opp. Baderomsveggen er stripete. Ønsket var et bad med litt eksklusiv hotellfølelse, som for Lene og Klaus innebar en ren stil,...

7 snertne saker til badet

Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Redaksjonens favoritter til badet

Her er redaksjonens favoritter til badet.

Smarte oppbevaringsløsninger til badet

Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

Grønt liv på badet

Frodige, grønne planter gir en avslappet atmosfære og lukter deilig. Her får du tips om 10 planter som liker seg på badet.