Sorter etter:
Smarthus og passivhus
Smarthus og passivhus Blir denne smartdusjen en realitet kan du styre den med mobilen eller stemmen.
Bad
Annonsørinnhold
Bad Vi produserer og selger Hurricane SpaBad og Hurricane SpaDusj. Som verdens eneste produsent tilbyr vi deg en massasjeløsning uten bruk av klor og...
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett Dette rengjøringstipset gjelder hele året: Fjern vann og såperester som ligger igjen etter dusjing.
Dusj og dusjkabinett
Annonsørinnhold
Dusj og dusjkabinett Er dusjhodet for lite eller er du misfornøyd med strålingsfunksjonen? Oppgrader hånddusjen din – og få maksimalt ut av egentiden på badet.
Bad
Annonsørinnhold
Bad Som den første produsent i verden utviklet unidrain® i 2003 et linjeavløp som kunne plasseres mot veggen. Dermed hadde den firkantede risten midt på...
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett På varme sommerdager er det deilig å kunne ta en forfriskende dusj i det fri. Her guider vi deg til hvilke alternativer du har hvis du vil ha utedusj...
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett Dusjer du rett på veggen, er du sikkert kjent med misfarging av fugene. Men, det kan lett unngås med et godt rensemiddel og impregnering.
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett Dusjhodene i de norske hjem blir stadig større og stiligere, og vi pøser ut litervis av ekstra vann i jakt på mer velvære. Men sjekk rørene dine før...
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett De fleste vasker dusjsonen eller dusjkabinettet regelmessig, men rengjør du noen gang dusjhodet og slangen?
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett Ta dusjen ute i det fri og nyt været og utsikten! Med en utedusj kan man nyte av avkjølende vann på solvarme dager, uten å måtte gjøre store investeri...
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett Dusjkabinett er et våtrom i seg selv – det tryggeste valget når det gjelder Dusjløsninger vannlekkasje.
Dusj og dusjkabinett
Dusj og dusjkabinett I skjøten mellom dusjhåndtaket og slangen vil det før eller senere dryppe vann når du bruker dusjen.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no