Annonsørinnhold
Kvalitetstid. Nyt egentiden i dusjen maksimalt.
Kvalitetstid. Nyt egentiden i dusjen maksimalt.

Få den beste dusjopplevelsen

Er dusjhodet for lite eller er du misfornøyd med strålingsfunksjonen? Oppgrader hånddusjen din – og få maksimalt ut av egentiden på badet. 

I dusjen har du en sjelden mulighet til å være helt for deg selv. Er du en effektiv dusjer som vil ha jobben gjort, eller ønsker du deg du rett og slett et kvarter med fred og ro?

Uansett bør du sørge for at disse minuttene blir så komfortable som mulig, slik at du er full av energi når du skal gripe fatt i dagens gjøremål. Oppgradering av dusjen er en lettvint og billig investering for å nyte morgenrutinen maksimalt.

Velg riktig

Trenger du bare å bytte ut hånddusjen, eller må alt utstyr skiftes? Når du har funnet ut hvilken del du vil bytte ut, starter jakten på den perfekte erstatningen. 

En moderne og lekker dusj sørger for at den daglige morgenrutinen blir ekstra hyggelig. I tillegg til å passe inn med resten av interiøret på badet ditt, bør dusjen ha de beste strålingsfunksjonene og riktig størrelse på dusjhodet.

For å unngå ulykker er glisikre håndtak, avrundede kanter og sikkerhetsmekanisme på varmtvannet å anbefale.

Deisgnelement: Dusjen skal passe inn med resten av interiøret på badet. 

Ønsker du en modell som kombinerer funksjonalitet med lekkert design, er Oras nye Apollo-serie et godt og rimelig alternativ. Den nyeste modellen har tre strålingsfunksjoner og et 95 milimeter stort dusjhode. I tillegg har den en vannsparingsfunksjon som sparer både miljøet og lommeboken din.

Dette må du tenke over når du kjøper ny dusj:

  1. Trenger du å skifte ut hele dusjen eller holder det å skifte hånddusj? Ved utbytting av dusjkran trenger du hjelp av rørlegger.

  2. Hvilke funksjoner vil du at dusjhodet skal ha? Skal strålene føles som mykt regn eller ha en massasjefunksjon?

  3. Hvordan har du innredet resten av badet? Velg et dusj-design som passer inn.

  4. Ønsker du en sparedusj eller ikke? Husk at førstnevnte både gir lavere strømregninger, sparer miljøet og ikke minst sørger for at du kommer deg ut av døra tidsnok.

Vil du se nærmere på en Apollo-dusj? Ta kontakt med din nærmeste rørlegger. 

1. desember 2016
Mer om Dusj og dusjkabinett

Sommerlig utedusj

På varme sommerdager er det deilig å kunne ta en forfriskende dusj i det fri. Her guider vi deg til hvilke alternativer du har hvis du vil ha utedusj på tomta di. 

Unngå svarte fuger i dusjen

Dusjer du rett på veggen, er du sikkert kjent med misfarging av fugene. Men, det kan lett unngås med et godt rensemiddel og impregnering.

Få en større dusjopplevelse

Dusjhodene i de norske hjem blir stadig større og stiligere, og vi pøser ut litervis av ekstra vann i jakt på mer velvære. Men sjekk rørene dine før du...

Alle kan ha en dusj i det fri

Ta dusjen ute i det fri og nyt været og utsikten! Med en utedusj kan man nyte av avkjølende vann på solvarme dager, uten å måtte gjøre store investeringer i utebad eller svømmebasseng.

Slik får du rene dusjvegger

Sliter du med å få dusjveggene rene? Det behøver ikke være så vanskelig.

Varme i dusjen med avløpsvann

En ny innretning skal varme opp dusjvannet med gråvann.

Med Corian i dusjen

Med Corian kan du skreddersy dusjhjørnet til rommet.

Stort utvalg i dusjløsninger

Det finnes et stort utvalg i dusjløsninger. En dusj kan variere fra et enkelt forniklet dusjhode i 1950-tallsstil til det mer avanserte og futuristiske.

Hva må du tenke på når du skal kjøpe steamdusj?

Billige steamdusjer fra Kina skapte problemer for norske forbrukere. Hva må du huske på når du går til innkjøp av dampbad?

Stilfint i dusjen

Riktig valg av armatur og dusjsett kan utgjøre forskjellen mellom et veldesignet bad og et sånn passe greit gjennomført bad.

Slik rengjør du dusjkabinettet

Sliter du med å få ren glassdørene i dusjen? Vi har rådene.

Test av dusjhoder

Vi har testet fem forskjellige dusjhoder, som alle passer til de fleste bad. Ingen strøk i testen, men vinneren utmerker seg ved et lekkert design og...

Test av dusjhoder

Vi har testet fem forskjellige dusjhoder, som alle passer til de fleste bad. Ingen strøk i testen, men vinneren utmerker seg ved et lekkert design og enkel betjening.             

Mange dusjer i skitt

Nær én million nordmenn får misfarget vann i kran og dusj. Halvparten får med seg farlige tarmbakterier på kjøpet.

Varm opp med gråvann

Ikke kast varmen ut med badevannet. Bruk gråvann fra dusj og oppvaskmaskin til å varme opp vannet i berederen, og spar penger.