Å dusje rett på flisene er populært, men har også ført til økt forekomst av vannskader
Å dusje rett på flisene er populært, men har også ført til økt forekomst av vannskader Bilde: Produsentene

Fire fine dusjkabinett

Dusj og dusjkabinett

I disse fire fine dusjkabinettene er det en fryd å starte dagen.

Å dusje rett på fliser har blitt populært, men det har også ført til en økt forekomst av fuktskader i norske boliger.

Derfor anbefaler man nå at du velger dusjkabinett fremfor å dusje rett på fliser.

Heldigvis er dagens dusjkabinetter både mer stabile, mer hensiktsmessige og mer lukseriøse enn en del av de skranglete sakene som var å få kjøpt for et par tiår siden.

Vi har tatt en titt på noe av utvalget som finner i dag, og har valgt oss ut fire varianter som kan passe godt inn i det moderne hjemmet.

Kvadratisk fra Macro

Les også:

Slik får du rene dusjvegger

Sliter du med å få dusjveggene rene? Det behøver ikke være så vanskelig.


Macro: Kvadratisk dusjkabinett

Dette er et enkelt og solid dusjkabinettet fra Macro med inngang i hjørnet ved hjelp av to skyvedører. Karet er i marmor for at det skal stå stødig. Vi liker spesielt de store og praktiske avlastningshyllene som er innebygd i søylen. Her har vi plass til å sette fra oss både shampoo, balsam og dusjsåper. Dusjen kommer i ulike størrelser, fra 72 x 92 cm til 92 x 92 cm.

Veiledende pris: fra 9 400,-

LINC Fortuna fra INR


LINC Fortuna fra INR: Diamantformet dusjkabinett.

Dette femkantede dusjkabinettet kommer fra svenske INR. Det har hvitt kar i støpemarmor, herdet porefritt sikkerhetsglass, og aluminiumspanel. Den innebygde hånd- og takdusjen er fra Mora, og dusjen har en egen avlastningshylle. Dusjen kommer i ulike størrelser, fra 70 x 90 cm til 90 x 90 cm.

Veiledende pris: 15 990,- inkludert armatur og avløpssett

Les også:

Test av dusjhoder

Vi har testet fem forskjellige dusjhoder, som alle passer til de fleste bad. Ingen strøk i testen, men vinneren utmerker seg ved et lekkert design og...

Ifö Solid SKR


Ifö Solid SKR: Avrundet hjørne.

Solid fra Ifö kommer også i rektangulært og fasettformet utførelse, men vi falt for dette avrundede dusjkabinettet med inngang i hjørnet og kar i emaljert stål. Du kan velge mellom hvite eller aluminiumsfargede profiler og om du vil ha klart glass, røykfarget glass eller en tekkelighetssone med screentrykk. Dusjen kommer i størrelse 90 x 90 cm.

Veiledende pris: fra 17 346,- med standard dusjsøyle

Kioto Steamer fra Hafa

Les også:

Den viktige membranen

Membranen er blant de viktigste komponentene når du skal bygge eller renovere bad.


Kioto Steamer: Dampbad og dusj i ett.

For noen er dusjen mer enn et sted å vaske kroppen. De finner fred og avslapping under strålene. Er du en av dem, vil du kanskje la deg friste av en steamdusj fra Hafa.

En Steamer™ tar ikke mer plass enn et vanlig dusjkabinett, men gir deg muligheten til å nyte et dampende steambad eller la deg massere av vannstrålene. Denne modellen, Kioto Steamer, måler 90 x 90 cm, og har LED-belysning, sammenleggbar stol, og mulighet for aromaterapi.

Veiledende pris: 29 995,-

2. juli 2011
Mer om Dusj og dusjkabinett
Kvalitetstid. Nyt egentiden i dusjen maksimalt.
Annonsørinnhold

Få den beste dusjopplevelsen

Dusj og dusjkabinett Er dusjhodet for lite eller er du misfornøyd med strålingsfunksjonen? Oppgrader hånddusjen din – og få maksimalt ut av egentiden på badet. 

Sommerlig utedusj

Dusj og dusjkabinett På varme sommerdager er det deilig å kunne ta en forfriskende dusj i det fri. Her guider vi deg til hvilke alternativer du har hvis du vil ha utedusj...

Unngå svarte fuger i dusjen

Dusj og dusjkabinett Dusjer du rett på veggen, er du sikkert kjent med misfarging av fugene. Men, det kan lett unngås med et godt rensemiddel og impregnering.

Få en større dusjopplevelse

Dusj og dusjkabinett Dusjhodene i de norske hjem blir stadig større og stiligere, og vi pøser ut litervis av ekstra vann i jakt på mer velvære. Men sjekk rørene dine før du oppgraderer badet ditt med en såkalt showerpipe-dusj. 

Alle kan ha en dusj i det fri

Dusj og dusjkabinett Ta dusjen ute i det fri og nyt været og utsikten! Med en utedusj kan man nyte av avkjølende vann på solvarme dager, uten å måtte gjøre store investering...

Slik får du rene dusjvegger

Dusj og dusjkabinett Sliter du med å få dusjveggene rene? Det behøver ikke være så vanskelig.

Varme i dusjen med avløpsvann

Dusj og dusjkabinett En ny innretning skal varme opp dusjvannet med gråvann.

Med Corian i dusjen

Dusj og dusjkabinett Med Corian kan du skreddersy dusjhjørnet til rommet.

Stort utvalg i dusjløsninger

Dusj og dusjkabinett Det finnes et stort utvalg i dusjløsninger. En dusj kan variere fra et enkelt forniklet dusjhode i 1950-tallsstil til det mer avanserte og futuristiske.

Hva må du tenke på når du skal kjøpe steamdusj?

Dusj og dusjkabinett Billige steamdusjer fra Kina skapte problemer for norske forbrukere. Hva må du huske på når du går til innkjøp av dampbad?

Stilfint i dusjen

Dusj og dusjkabinett Riktig valg av armatur og dusjsett kan utgjøre forskjellen mellom et veldesignet bad og et sånn passe greit gjennomført bad.

Slik rengjør du dusjkabinettet

Dusj og dusjkabinett Sliter du med å få ren glassdørene i dusjen? Vi har rådene.

Test av dusjhoder

Dusj og dusjkabinett Vi har testet fem forskjellige dusjhoder, som alle passer til de fleste bad. Ingen strøk i testen, men vinneren utmerker seg ved et lekkert design og enkel betjening.             

Mange dusjer i skitt

Dusj og dusjkabinett Nær én million nordmenn får misfarget vann i kran og dusj. Halvparten får med seg farlige tarmbakterier på kjøpet.

Varm opp med gråvann

Dusj og dusjkabinett Ikke kast varmen ut med badevannet. Bruk gråvann fra dusj og oppvaskmaskin til å varme opp vannet i berederen, og spar penger.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no