Annonsørinnhold

Hurricane SpaBad

Vi produserer og selger Hurricane SpaBad og Hurricane SpaDusj. Som verdens eneste produsent tilbyr vi deg en massasjeløsning uten bruk av klor og kjemikalier.

Hurricane SpaBad

Vi selger 10 ulike karmodeller for rette-, hjørne- og frittstående løsninger. På nettsiden kan du selv finne riktig modell ut fra plass på badet, og sette sammen ønsket utstyrspakke. De fleste velger «full pakke» når de først kjøper et Hurricane.

Gründeren Kjell Christensen startet Hurricane SpaBad i 1989 og har selv designet og konstruert alle Hurricane modellene. Hurricane ble startet før dette igjen som en racerbåt produsent som vant mange båtløp på 80-tallet. Nå har Kjell blitt en racer på å designe dype kar, med kraftig massasje og enkelt renhold.

Vi tilbyr deg en problemfri løsning med bransjens beste garanti på 25 år. Vi har deler til alle kar helt tilbake til 1989.

Over 15.000 norske hjem har installert et Hurricane kar.

 

Hurricane SpaBad
Adresse: Hunsrødveien 27, 3241 Sandefjord
Telefon: 33 45 39 50
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no