Bilde: Colourbox

Siste nytt på vaskefronten

Siste nytt på vaskefronten finner du her. Produsentene gjør stadig forbedringer for å lette hverdagen i vaskerommet.

Av: Trond Folckersahm, 2. september 2011
Siemens melder om en ny superhurtig maskin
 

 

Superhurtig vask
Fra Siemens meldes det om en ny superhurtig vaskemaskin. Produktet har fått navnet Powerwash 60. På 60 minutter skal den gjøre fem kilo vask ren. Maskinen er også utstyrt med et skånsomt flekkfjerningsprogram som kan ta seg av rødvin, leppestift og det som verre er.

Skylleprogrammet har powerfunksjon, og skyller alt skikkelig rent så ingen såperester blir tilbake.

Også på tørketrommelsiden har Siemens gjort innovasjon. De kan i dag levere den første tørketrommelen med Woolmark-segl. Softdry trommelen leveres med en egen kur som gjør at tøy som trenger skånsom behandling, blir tørket uten berøring. Det unngår krølling, riving og toving. Trommelen er også ekstra lyddempet, og kan kjøres om natten uten at nattesøvnen forstyrres.

Bosch Logixx 8 har en kapasitet på hele 8 kilo tøy.

 

Energivennlig
Bosch Logixx 8 er navnet på den nye supervaskemaskinen fra Bosch. Den har en kapasitet på hele åtte kilo tøy, og er markedets eneste maskin som er AAA-klassifisert (energiforbruk, vaske- og tørkeevne).

Den er utstyrt med hurtigprogrammer og egne programmer for dem som sliter med sensitiv hud. Treningsivrige og barnefamilier kan også glede seg over maskinen, som har fått et eget program for svett og skittent treningstøy. Brukerne trenger heller ikke å tenke på mengden vaskemiddel som må benyttes. Logixx er utstyrt med vekt og måler selv opp nødvendig mengde.

Sentrifugen har hele 1600 omdreininger. En komplett maskin som dekker alle behov.

Kombinasjon, design og kvalitet er satsningsområdet til Miele.
 

Ergonomi og mangfold
Kombinasjon og design i tillegg til kvalitet er Mieles satsingsområder. De har gjennom sitt produktprogram sørget for at det finnes en tørketrommel spesielt tilpasset hver vaskemaskin for optimalt vaskeresultat.

Innovativt design, komfortabel betjening og ergonomisk utforming er fokusområder. Spesialprogrammer er også en av Mieles spesialiteter, og de kan tilby et så omfattende utvalg som: syntetisk, jeans, skjorter, treningstøy, ytterjakker, impregnering, mørkt tøy, ull, silke, gardiner, hodeputer, express, finvask og glatting. En meny som burde passe de fleste.

Den patenterte skånetrommelen sikrer varsom behandling av vasken. Sentrifugehastigheten i Mieles maskiner går helt opp til 1800 omdreininger.

 

Forbrukerinfo:2. september 2011 Trond Folckersahm
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no