Smart servantbenk på badet

Den smarte servantbenken på badet er enkel og rimelig å bygge. Det unge paret valgte å lage et servantskap av lette isoporplater kledd med fliser.


Det åpne servantskapet i middelhavs-stil, med plass til to vasker og rikelig med hyller er en lekker og rimelig løsning.

 

Et lite Bonsai-tre gir badet et eksoktisk preg.
Et lite Bonsai-tre gir baderommet et eksotisk preg.

Opprinnelig var badet knøttlite. Paret bestemte seg derfor for å rive ned en vegg og innlemme et tidligere soverom i baderommet. Noe som har gjort at familien i dag har fått et stort og luftig bad på 9 kvadratmeter. De valgte å bygge et åpent servantskap i middelhavs-stil av litexplater, med plass til to vasker og rikelig med hyller til håndklær og toalettsaker. Ideen til den robuste benkeløsningen er klekket ut av interiørdesigner Camilla Solli.Materialet er enkelt å jobbe med fordi det er lett å forme og veier lite. Da benkeskapet var ferdig formet med de rette dimensjonene, var det enkelt for flislegger å kle det med fliser. En stor speilflate er murt inn i veggen over servantbenken, noe som gir badet enda større romfølelse. Solli har også valgt personlig flisedekor på gulvet ved å forme en stor sirkel midt på gulvet, der det er brukt mindre filser enn ellers på badet, noe som skaper dynamikk i interiøret.

Lett å holde i orden
På vegger og gulv er det valgt italienske fliser i en mild sandfarge for å gjøre det store badeværelset så lunt som mulig og likevel beholde det lyst og luftig. Varmekabler sørger for at gulvet er behagelig å tråkke på for barbente føtter. Foreløpig er badet kun utstyrt med dusj.

På sikt er planen å komplettere med boblebadekar i det ene hjørnet når de finner et kar som har den rette designen og som har et godt renseanlegg. Baderommet er lett å holde i orden, særlig på grunn av den robuste servantbenken, som gir plass til alt baderomsutstyret. For øyeblikket har familien dilla på dekordetaljer i lilla og grønt.

Det nøytrale baderommet er derfor utstyrt med lilla og grønne håndklær og store lilla bastkurver med plass til kremer og såper. Et lite Bonsai-tre, en etnisk krakk og store grønne bambuskvister i brun krukke på gulvet er utsøkte detaljer som gjør baderommet på norsk grunn litt mer eksotisk.

 

Forbrukerinfo: 
  • Badet er tegnet av Camilla Solli. Hun har spesialdesignet servantbenken og er arkitekten bak flisemønsteret i sirkelen på baderomsgulvet.
  • Flisene kommer fra TM Bergersen.
  • Dusjløsningen fra Gustavsberg.
  • Servanter og toalett fra Villeroy & Boch.
  • Servantbenken er laget av Litex-plater fra Glava.
  • Blandebatterier fra Gustavsberg.11. desember 2012
Mer om Servanter

Sanitærutstyr

Ved valg av santært utstyr til din bolig finner du et utall av produsenter, produkter og produktmodeller som kjemper om plass på dine våtrom

Mange vil ha sparekran

Å spare på varmtvannet er det viktigste kriteriet når nordmenn skal kjøpe ny kran, viser en spørreundersøkelse

Ikke la pengene dryppe bort

Ikke la pengene dryppe bort på grunn av dryppende kraner og lekke rør.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no