Lekkert med slukrist inntil veggen

Lei av å ha sluket midt på baderomsgulvet? Det finnes elegante alternativer…

Gina Albrigtsen, en av grunderne bak baderomskjeden «Ha det på badet», mener Unidrain sluk gjør baderommet mer moderne og sikrere mot vannskader. Hun har selv valgt det nye systemet på nyoppusset bad i familiens bolig i Oslo.

- Jeg oppdaget Unidrain for første gang på en messe i utlandet, og ble umiddelbart begeistret for det smarte konseptet, sier Gina.

- I mitt daglige virke er jeg omgitt av designprodukter og jeg reiser regelmessig på messer til blant annet Italia, Frankrike, Tyskland og Spania for å finne smarte produkter til forretningen.

- Unidrainslukets unike system gjør at man slipper å ha en dominerende slukrist midt på gulvet med fall fra fire kanter. Ved å legge sluket helt inntil veggen får baderommet et mer gjennomført estetisk uttrykk.


Gina Albrigtsen,

- For ett år siden gikk min mann og jeg i gang med å renovere et av de to baderommene vi har i leiligheten vår på Frogner. Badet er på 9 kvadratmeter. Da vi flyttet inn i boligen for snart 17 år siden, pusset vi det enkelt opp og pigget opp de originale sort/hvitt flisene fra 1927.

- Jeg har siden angret mye på at vi ikke tok vare på de gamle flisene, men til alt hell fant jeg prikk like fliser i 30x30 cm gjennom den italienske fliseforhandleren Bella i Drammen. Flisene er gjennomglasserte og har et eksklusivt preg. I og med at vi skulle renovere baderommet fra bunn til topp, ønsket vi samtidig å benytte det nyeste systemet innenbaderomsteknologi og Unidran-rist var dermed et enkelt valg.

- Det er et stort pluss for baderomsgulvets helhet at vi slapp å legge en sirkelrund rist midt i rommet og dermed bryte opp mønsterstrukturen i det særpregede gulvet, mener Gina. - Baderommet er enkelt innredet med hvit servant, hvitt badekar og høyglansede baderomsskap.

Enkelt for rørleggeren
- Som forhandler av ulike baderomsprodukter får jeg ofte tilbakemeldinger fra kunder og håndverkere hvordan de ulike produktene fungerer i hverdagen.

- Fra samtlige rørleggere jeg er i kontakt med, har jeg fått kun fått positive reaksjoner på Unidrain-slukene. De er lette å montere og brukes nå mer og mer av håndverkere, enkeltpersoner og entreprenører.

- På eget bad har en av rørleggerne jeg samarbeider med montert Unidrain High-Line sluk på 80 cm i dusjsonen. Arbeidstiden han brukte på dette er mindre enn hva et ordinært sirkelrund slukrist ville ha krevd, med montering midt på gulvet. - Baderom er kostbare å pusse opp og løsninger som forenkler selve byggeprossesen er kjærkomne nyvinninger for alle. Selv setter jeg stor pris på innovative løsninger som gjør baderommet tryggere og penere, mener Gina.

31. august 2011
Mer om Sluk og avløp på badet

Unngå dyre vannskader i ferien

Sommeren er høysesong for vannskader, som er blant de verste skadene du kan få i en bolig. Et par enkle tiltak kan spare deg for store utgifter og mye bryderi.

Dette bør du undersøke på badet når du skal på visning

Ta med deg en klinkekule når du skal på visning - den kan avsløre alvorlige feil på badet.

Reduser faren for vannskader med lekkasjestopper

Lekkasjestoppere registrerer lekkasje, stanser vanntilførselen og begrenser dermed følgeskadene etter lekkasjer fra løse vanninstallasjoner. Ved nyinsta...

Slik unngår du oversvømmelse

Rundt 10 000 boliger vil bli rammet av en vannskade i juli. Stenger du hovedstoppekrana før du reiser bort, kan du unngå kostbare overraskelser.

Tette avløp - slik unngår du det

Tette avløp kommer alltid ubeleilig og er veldig irriterende. Ofte er det ganske enkelt å fikse tette avløp selv.

Steng vannet før ferien!

Steng vannet før du drar på ferie. Det kan spare deg for store skader.

Unngå oversvømmelse etter ferien

Unngå oversvømmelse etter ferien med et enkelt knep.

Kulda kommer – er du forberedt?

Kulda kommer, og med den vannskadene. Er du forberedt?

Pass opp for høyt vanntrykk

Smeller det i rørene når du skrur av vannet? Høyt vanntrykk i boligen kan føre til store skader.

Når hver minste detalj teller

For perfeksjonisten kan et stygt avløp ødelegge hele badet. Da er det godt å vite at det finnes designerløsninger også på dette området.

Støp rør i rørene

Støp nye rør i utslitte rør. Stort enklere blir det ikke å fornye gamle rør.

Stopper lekkasjer før du ser dem

Vannstoppventilen stopper lekkasjer før du ser dem. Det kan spare deg for store kostnader.

Færre vannskader i norske boliger

Det er færre vannskader i norske boliger enn for ti år siden. For å sikre boligen din bedre mot vannskader kan du installere en vannstoppventil.

Har du riktig sluk?

Det sies at det er hele 60 muligheter til å gjøre feil i overgangen mellom sluk og membran. Alle disse garanterer vannlekkasjer.

Unngå dolukt i sommer

Med enkle grep kan du forhindre at det lukter kloakk i huset når du kommer hjem fra sommerferie.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no