Annonsørinnhold

unidrain

Som den første produsent i verden utviklet unidrain® i 2003 et linjeavløp som kunne plasseres mot veggen. Dermed hadde den firkantede risten midt på gulvet, fått en konkurrent. Helt siden starten har arkitekter, fagfolk og andre med sans for innredning og design, vært begeistret for de enkle og estetiske løsningene til unidrain®. Ideen bak unidrain® er enkel. Gulvavløpet flyttes inn til veggen – genialt i sin enkelhet. Designeren Claus Dyre ønsket muligheten til å ha store fliser i dusjsonen uten å måtte skjære i stykker et vakkert flisgulv for å få plassert et sluk. Samtidig utviklet han en integrert veggflens som skulle sikre en fullstendig tett montering.

Kolleksjonen ble utviklet i tett samarbeid med den internasjonalt anerkjente arkitekten Christian Bjørn og PhD designingeniør Claus Mølgaard. Begge har vært høyst involvert i utviklingen av unidrain®-serien ved å kombinere skjønnhet og funksjonalitet for å lage unidrain®-veggene. unidrain® GlassLine er laget for folk som setter pris på rent, nordisk design.

unidrain
unidrain
Adresse: Anolitveien 4, 1400 Ski
Telefon: 915 65 660
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Unn deg litt luksus på badet med Unidrains eksklusive og prisvinnende designserie HighLine. Det eksklusive avløpet er tilgjengelig i kobber, messing, matt sort og børstet og polert stål.

    Klikk på bildet for å finne ut mer!

  • Den komplette løsningen for dusjnisjen bestående av dusjvegg med integrert avløp, dusjdør, dusjbunn og toppstang - for å fullføre et flott bad med en trygg løsning.

    Les mer på unidrain.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no