Annonsørinnhold

Älvsbyhus

Älvsbyhus er et internasjonalt konsern med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Firmaet ble etablert i 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Utviklingen fortsatte og i 1960 ble det første Älvsbyhuset satt opp. Nå har over 40 000 hus blitt levert til Norge, Sverige og Finland. Älvsbyhus har fire egne fabrikker, tre i Sverige og en i Finland. Konsernet ledes av tredje generasjonen av familien Johansson - Kent og Stefan Johansson er VD og vice VD/byggsjef.

Älvsbyhus

Det meste i et Älvsbyhus produseres i egne produksjonsanlegg i Älvsbyn, Bjärnum, Vålberg og Kauhajoki i Finland. Älsbyhus lager ikke bare det ferdige huset, men også deler av innredningen i fabrikkene. Den rasjonelle produksjonen, samt at virksomheten kontrollerer hele verdikjeden fra skog til ferdig hus, gjør at du som kunde får en veldig gunstig pris på ditt hus.

Med andre ord så kan vi ærlig konstantere at Älvsbyhus har en lang tradisjon i å bygge hus, først og fremt for det nordlige klimaet med lange kalde vintre.

I Norge har Älvsbyhus operert siden 1995, og har i dag salgskontorer fordelt over størstedelen av landet. Vårt mål og vår visjon for alle land, er å ha de mest fornøyde kundene.

Älvsbyhus
Adresse: Älvsbyhus Norge AS, Postboks 2008 Høyden, 1520 Moss
Telefon: 69 23 54 40
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Juledrømmen kan bli en realitet med et Älvsbyhus.

    Du får et skandinavisk kvalitetshus produsert for det nordlige klimaet med lange kalde vintre, rask montering og overtagelse, smart pris og gunstige betalingsvilkår. Betal først når du overtar huset - Et smartere valg!

    Les mer på alvsbyhus.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no