Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Garasjeport: Beskyttelse og sikkerhet i særklasse

Vern og sikkerhet spiller en stadig viktigere rolle i økonomisk ustabile tider. Garasjeporter er ikke noe unntak her. Som den nye «Secura» fra Crawford Entrematic som i tillegg til å tilfredsstille Innbruddssikrings motstandsklasse 2, også har markedets beste beskyttelse mot energitap gjennom kraftig isolering og brutte kuldebroer. Dette sparer energi og gir porten høy stabilitet og lang levetid.

Av: , 11. april 2014

Den nye «Secura» leddheisport fra Crawford Entrematic, er i manuell utgave utstyrt med et sikkert låsesystem i motstands klasse 2 (WK2) som standard og uten ekstra kostnad. Derfor er det ikke lenger mulig å bryte opp eller åpne døren ved hjelp av en tang, brekkjern eller andre tilsvarende verktøy.

Secura sikkerhet og kvalitet «highlights»:

  • Innbruddssikring WK2 sertifisert (EN 1627)
  • Smidige kulelagrede løpehjul med tandem hjul og integrert fingerbeskyttelse. 
  • 42 mm kraftige, skumisolerte paneler med termiske skille (brutt kuldebro)
  • Veggskinner med termisk skille
  • Klassisk, elegant eller moderne - «Secura» tilbys i 6 forskjellige design
  • Hele 10 standardfarger uten pristillegg, som opsjon lakkerer vi i nesten alle RAL eller NCS S farger, for best mulig tilpasning til husfasade.

Integrert gangdør

Trenger du en enklere tilgang til garasjen og mangler en sidedør? Da kan en dør integrert i porten være en løsning.

Secura kan leveres med lavterskel integrert gangdør i 880 mm bredde. Høyde varierer med porthøyde. Dør leveres med dørlukker og håndtak/lås. Om ønskelig kan du også få vindu i døren.

Secura med gangdør

11. april 2014