Annonsørinnhold

5 ting du må vite før du kjøper solskjerming

Slik bør du gå frem.

De aller fleste boliger i Norge har en eller annen form for solskjerming. Det kan enten være utvendige produkter som markiser, persienner og screens eller interiørprodukter som rulle-, plissè- eller lamellgardiner.

Denne type produkter har som regel flere forskjellige funksjoner, alt fra praktisk solskjerming til innsynskjerming og hjemmehygge.

Slik bør du gå frem:

1. Definer ditt behov

Dersom det er varmen som er problemet, må denne skjermes fra utsiden. Da må man gå for utvendig solskjerming som for eksempel markiser, fasade-screen eller persienner. Hvis det er innsynsskjerming eller mørklegging som er behovet, kan dette fint løses med interiørprodukter.

2. Sats på kvalitet

Det kan fort bli dyrt å kjøpe billig. Tekstiler av dårlig kvalitet bruker ikke lang tid på å falme i sola eller miste fasong. Sats heller på produkter av høy kvalitet og som holder seg lenge. Dette vil nesten alltid lønne seg i det lange løp.

3. Gratis befaring

Kontakt en leverandør som tilbyr gratis befaring. Da får du rådgivning på stedet og nøyaktig måltaking.

4. Garantiordninger

Forsikre deg om at leverandøren har gode garantiordninger og solid økonomi. Dette er lurt å vite, slik at du vet du får hjelp den dagen du trenger service, eller har reklamasjonsgrunn.

5. Sjekk lakkering

Pass på at alle utvendige produkter som markiser, pergolaer, persienner og screen er lakkerte (fortrinnsvis pulverlakkerte), at alt av stål er varmgalvanisert og fortrinnsvis av europeisk standard. Dette gjelder alle detaljer og komponenter som er synlige, da vil produktene være mer motstandsdyktige mot skader fra salt og sur nedbør. Resultatet er flotte produkter som holder seg år etter år.

Les mer om Fasadeprodukter sine produkter her.

Om Fasadeprodukter:

Fasadeprodukter er største norske leverandør av solskjerming og garasjeporter til det private markedet. Selskapet tilbyr gratis befaring. De har høyeste kredittrating (AAA) og egne målinger viser at 52% av deres kunder i 2013 var tidligere kunder eller venner/familie av tidligere kunder.

Fasadeprodukters fagfolk har lang erfaring i å tilpasse produktene til kundens behov. Kompliserte oppgaver mottas som utfordringer snarere enn problemer. De kommer uforpliktende til deg, tar mål og utarbeider skisser til løsninger. Etter bestilling monterer de også fagmessig til forhåndsavtalte priser.

Nå kan du spare fra 15-35% på utvalgte produkter, dersom du benytter deg av vårkampanjen vår. Kontakt oss for gratis befaring i dag.

13. mai 2015
Mer om Annonse – Markisetipset
Annonsørinnhold

Sliter du med innsyn fra naboen?

Solskjermingene dine gjør mer nytte enn du tror.

Annonsørinnhold

10 tips til deg som skal ha ny garasjeport

Sørg for at bilen din står trygt om natta.

Annonsørinnhold

Bør du bytte ut persiennene dine?

Dette er verdens mest effektive solskjerming.

Annonsørinnhold

Kast deg på den nye interiørtrenden

«Plissé is the new black».

Annonsørinnhold

Ta kontroll over hjemmet ditt med telefonen

Nå kan du slutte å sveive markiser, dra i persienner eller gå ut av bilen for å åpne garasjeporten.

Annonsørinnhold

Med terassemarkise kan du starte grillsesongen allerede nå

Sol og uteliv er ikke forbeholdt sommeren – også vintersesongen kan by på verandahygge.

Annonsørinnhold

Det er nå du bør bestille solskjerming

Her får du de beste tipsene.

Annonsørinnhold

Persienner er ut – Screen er «in»

Den største solskjermingsrevolusjonen på 30 år er kommet!