Annonsørinnhold

Ta kontroll over hjemmet ditt med telefonen

Nå kan du slutte å sveive markiser, dra i persienner eller gå ut av bilen for å åpne garasjeporten.

Tekniske og digitale løsninger er en naturlig del av hverdagen vår. Vi jobber med datamaskiner og nettverk, vi har aircondition og avanserte sikkerhetssystemer i bilene våre. Vi har interaktive TV-apparater og mobilt Internett, funksjoner som passer inn i vår livsstil.

Hvordan står det til i ditt hjem?

Nå er det også mulig for ulike komfortprodukter i hjemmet ditt å kommunisere med hverandre etter 2-veisprinsippet. Når du gir en kommando, med for eksempel en fjernkontroll, utføres ditt ønske, det kontrolleres at kommandoen virkelig er utført, og en bekreftelse sendes tilbake til deg. Dette åpner nye muligheter i hjemmet.

Les mer: Forandring fryder.

Slik styrer du hjemmet ditt med en app

Somfy utnytter den nye teknikken og er en pionér på markedet når det gjelder å gjøre ditt hjem mer tilgjengelig. I bilen, på stranden, i sommerhuset eller på din favorittrestaurant, hvor du enn befinner deg kan du enkelt kommunisere med ditt hjem via en smarttelefon, nettbrett eller PC. Hvis du for eksempel ønsker å gi noen tilgang til garasjen mens du er borte, er det nå mulig ved hjelp av Somfys TaHoma-boks og din smarttelefon.

Det beste med det hele er at det ikke kreves investeringer i komplisert og dyr teknikk, det eneste du må gjøre er å koble TaHoma-boksen til ditt eksisterende bredbånd.


Hva gjør sollyset med huset ditt?

Hva slags muligheter har du?

Tenk så deilig det hadde vært om markisen, persiennene, gardinene, låsene og garasjeporten var helautomatisk. Andre produkter som kan fjernstyres er terrassevarmere, lysbrytere, kaffetraktere og takvinduer. Kan det bli enklere?

Det finnes også fjernstyrte kontakter til vanlige lamper, både for inne- og utendørsbruk. Disse kontaktene kan også brukes til stort sett alle typer elektriske apparater i hjemmet, som kaffekokere, lydanlegg, bakemaskiner, kupévarmere og mye mer. Du kan også gå til anskaffelse av forskjellige typer sensorer som gir deg kontroll over hjemmet ditt, det finnes blant annet bevegelsessensor, magnetkontakter, temperatursensorer, kamera, vann- og røykdetektorer. Det pågår også et intensivt utviklingsarbeid på området for produkter for energistyring.

Besøk Fasadeprodukter sin hjemmeside for å se deres utvalg av solskjerminger og garasjeporter.

Dette er framtiden for ditt hjem

Home Motion fra Somfy er en framtidsrettet investering. Det bygger på en standardisert plattform som deles av flere toneangivende produsenter og som er åpen for andre produsenter å slutte seg til, når de er modne for det. Det er en enkel og praktisk teknikk som ikke krever investeringer i dyr og komplisert spesialteknikk. Du kan selv koble til flere produkter etter hvert som du vil utvikle ditt hjem.

Nå kan du oppleve, prøve og kjøpe TaHoma hos Fasadeprodukter, kontakt forhandleren der du selv kan prøve nyhetene.

Les mer: Kast deg på den nye trenden

Nå kan du spare fra 15-35% på utvalgte produkter, dersom du benytter deg av vårkampanjen vår. Kontakt oss for gratis befaring i dag.

13. mai 2015
Mer om Annonse – Markisetipset
Annonsørinnhold

Sliter du med innsyn fra naboen?

Solskjermingene dine gjør mer nytte enn du tror.

Annonsørinnhold

10 tips til deg som skal ha ny garasjeport

Sørg for at bilen din står trygt om natta.

Annonsørinnhold

Bør du bytte ut persiennene dine?

Dette er verdens mest effektive solskjerming.

Annonsørinnhold

Kast deg på den nye interiørtrenden

«Plissé is the new black».

Annonsørinnhold

Med terassemarkise kan du starte grillsesongen allerede nå

Sol og uteliv er ikke forbeholdt sommeren – også vintersesongen kan by på verandahygge.

Annonsørinnhold

Det er nå du bør bestille solskjerming

Her får du de beste tipsene.

Annonsørinnhold

5 ting du må vite før du kjøper solskjerming

Slik bør du gå frem.

Annonsørinnhold

Persienner er ut – Screen er «in»

Den største solskjermingsrevolusjonen på 30 år er kommet!