Annonsørinnhold

Vinduene er et av husets svakeste punkter

Annonse - sikkerhetstipset

For den ubudne gjest er glassflatene rene utstillingsvinduer. I tillegg er vinduene et enkelt sted å komme seg inn. Til nå. 

En nye generasjon låser er her; den elektroniske kodelåsen, som leveres i flere versjoner, både for inngangsdør, balkongdør, innvendige dører og ikke minst for avlåsing av vinduene. 

Men er det ikke bare å knuse vinduet, om man vil inn? Nei, tyver liker dårlig den oppmerksomheten som lyden av singlende glass gir.

Dessuten er det lett å skjære seg. Den vanligste metoden er å lage et lite hull for å komme til vrideren på innsiden.

Yale Window er en elektronisk kodelås som løser dette problemet én gang for alle. Den gjør det vanskeligere for innbruddstyven å komme seg inn, og – like viktig – det er langt vanskeligere å få med seg tyvegodset ut. 

Enkel montering – enkel i bruk

Yale Window er svært enkel å montere. En kort instruksjonsfilm tar deg gjennom prosessen, dersom du ønsker å gjøre det selv. Låsen betjenes via et tastatur.

Du låser med enkelt tastetrykk, og åpner ved å taste din selvvalgte kode. For sikkerhets skyld kan du om ønskelig bytte kode av og til. 

Les også:

Si farvel til nøklene – overalt i boligen

Det er liten tvil om hvilken vei utviklingen går: Som det meste av andre funksjoner i samfunnet, blir også låsene digitalisert. Nå kan du enkelt...

Nysgjerrige småtasser?

Barn har en naturlig utferdstrang og oppdagelseslyst. Selv om du passer på aldri så godt, er det gjort på sekunder å åpne et vindu.

Også i lufteposisjon kan vinduet sikres mot å kunne åpnes. Yale Window gir deg kort sagt en ekstra trygghetsfølelse. 

Finn ditt sikkerhetssenter her! 

10. oktober 2014
Mer om Annonse - sikkerhetstipset
Annonsørinnhold

Yale Easy – forvandler smekklåsen til en moderne elektronisk lås

Annonse - sikkerhetstipset Den velkjente kasselåsen, eller smekklåsen som den også kalles, har fått sin arvtaker. Yale Easy lever opp til sitt navn; den forenkler hverdagen ved at du ikke behøver nøkkel for å komme inn. Det er slutt på smekke seg ute, eller ha et problem når nøkkelen er kommet på avveie. 

Annonsørinnhold

Yale Doorman – låsen som forteller deg om barna er kommet trygt...

Annonse - sikkerhetstipset Tenk deg en app som gir et pling på mobilen din når barna kommer hjem – ønsk den nøkkelfrie revolusjonen velkommen!

Annonsørinnhold

Nå kan selv kikkehullet i inngangsdøren din bli digitalt!

Annonse - sikkerhetstipset Digital Door Viewer er dens full navn – eller Digital Dørkikkert, om du vil.

Annonsørinnhold

Si farvel til nøklene – overalt i boligen

Annonse - sikkerhetstipset Det er liten tvil om hvilken vei utviklingen går: Som det meste av andre funksjoner i samfunnet, blir også låsene digitalisert. Nå kan du enkelt kvitte deg med nøklene til det som er av låser i boligen. 

Annonsørinnhold

Lås balkongdøren med kodelås!

Annonse - sikkerhetstipset Store glassflater gir tyvene fristende innsyn til godsakene. Og selv om de frykter lyden av glass som knuser, er balkongdøren et sted der de vanligvis...