Annonsørinnhold

Vinduene er et av husets svakeste punkter

For den ubudne gjest er glassflatene rene utstillingsvinduer. I tillegg er vinduene et enkelt sted å komme seg inn. Til nå. 

En nye generasjon låser er her; den elektroniske kodelåsen, som leveres i flere versjoner, både for inngangsdør, balkongdør, innvendige dører og ikke minst for avlåsing av vinduene. 

Men er det ikke bare å knuse vinduet, om man vil inn? Nei, tyver liker dårlig den oppmerksomheten som lyden av singlende glass gir.

Dessuten er det lett å skjære seg. Den vanligste metoden er å lage et lite hull for å komme til vrideren på innsiden.

Yale Window er en elektronisk kodelås som løser dette problemet én gang for alle. Den gjør det vanskeligere for innbruddstyven å komme seg inn, og – like viktig – det er langt vanskeligere å få med seg tyvegodset ut. 

Enkel montering – enkel i bruk

Yale Window er svært enkel å montere. En kort instruksjonsfilm tar deg gjennom prosessen, dersom du ønsker å gjøre det selv. Låsen betjenes via et tastatur.

Du låser med enkelt tastetrykk, og åpner ved å taste din selvvalgte kode. For sikkerhets skyld kan du om ønskelig bytte kode av og til. 

Nysgjerrige småtasser?

Barn har en naturlig utferdstrang og oppdagelseslyst. Selv om du passer på aldri så godt, er det gjort på sekunder å åpne et vindu.

Også i lufteposisjon kan vinduet sikres mot å kunne åpnes. Yale Window gir deg kort sagt en ekstra trygghetsfølelse. 

Finn ditt sikkerhetssenter her! 

10. oktober 2014
Mer om Annonse - sikkerhetstipset
Annonsørinnhold

Yale Easy – forvandler smekklåsen til en moderne elektronisk lås

Den velkjente kasselåsen, eller smekklåsen som den også kalles, har fått sin arvtaker. Yale Easy lever opp til sitt navn; den forenkler hverdagen ved at du ikke behøver nøkkel for å komme inn. Det er slutt på smekke seg ute, eller ha et problem når nøkkelen er kommet på avveie. 

Annonsørinnhold

Yale Doorman – låsen som forteller deg om barna er kommet trygt...

Tenk deg en app som gir et pling på mobilen din når barna kommer hjem – ønsk den nøkkelfrie revolusjonen velkommen!

Annonsørinnhold

Nå kan selv kikkehullet i inngangsdøren din bli digitalt!

Digital Door Viewer er dens full navn – eller Digital Dørkikkert, om du vil.

Annonsørinnhold

Si farvel til nøklene – overalt i boligen

Det er liten tvil om hvilken vei utviklingen går: Som det meste av andre funksjoner i samfunnet, blir også låsene digitalisert. Nå kan du enkelt kvitte deg med nøklene til det som er av låser i boligen. 

Annonsørinnhold

Lås balkongdøren med kodelås!

Store glassflater gir tyvene fristende innsyn til godsakene. Og selv om de frykter lyden av glass som knuser, er balkongdøren et sted der de vanligvis...