Annonsørinnhold

Yale Doorman – låsen som forteller deg om barna er kommet trygt hjem!

Tenk deg en app som gir et pling på mobilen din når barna kommer hjem – ønsk den nøkkelfrie revolusjonen velkommen!

Den nye trenden på låsfronten er å bytte ut de gamle, mekaniske låsene med elektroniske varianter. Hjemmet ditt er i ferd med å bli både tryggere og mer praktisk.

Og det gjelder ikke bare ytterdøren – også på balkongdører og vinduer er det smart å få på plass elektroniske låser. Felles for dem alle, er at de enkelt åpnes ved å taste din selvvalgte kode.

Ja, selv kikkehullet i døren er nå blitt digitalt – de som ringer på tar automatisk en selfie, slik at du kan se hvem som har ringt på!

Ytterdøren er en god start

Yale Doorman betyr slutten på usikkerheten rundt nøkkelen under dørmatten, nøkler som mistes og nødvendigheten av å bytte lås når du bytter bolig. Du bare taster koden din når du skal inn.

Eller kanskje du synes det er mer praktisk å holde en liten nøkkelbrikke inntil låsen for å åpne? Og det finnes enda flere praktiske måter å åpne din Yale Doorman på; det er bare å lese videre.

Dyr og vanskelig å få installert?

Absolutt ikke. Yale Doorman passer rett inn i vanlige dører, og du monterer den enkelt selv, om du vil. Bare følg instruksjonsvideoen.

Når du skal legge inn din selvvalgte kode, får du hjelp av taleinstruksjonen på norsk. Og prisen? Ikke mer enn et par-tre bæreposer med mat! Kontakt din lokale låsesmed på telefon 08877

Finn ditt sikkerhetssenter her! 

7. oktober 2014
Mer om Annonse - sikkerhetstipset
Annonsørinnhold

Yale Easy – forvandler smekklåsen til en moderne elektronisk lås

Den velkjente kasselåsen, eller smekklåsen som den også kalles, har fått sin arvtaker. Yale Easy lever opp til sitt navn; den forenkler hverdagen ved at du ikke behøver nøkkel for å komme inn. Det er slutt på smekke seg ute, eller ha et problem når nøkkelen er kommet på avveie. 

Annonsørinnhold

Vinduene er et av husets svakeste punkter

For den ubudne gjest er glassflatene rene utstillingsvinduer. I tillegg er vinduene et enkelt sted å komme seg inn. Til nå.

Annonsørinnhold

Nå kan selv kikkehullet i inngangsdøren din bli digitalt!

Digital Door Viewer er dens full navn – eller Digital Dørkikkert, om du vil.

Annonsørinnhold

Si farvel til nøklene – overalt i boligen

Det er liten tvil om hvilken vei utviklingen går: Som det meste av andre funksjoner i samfunnet, blir også låsene digitalisert. Nå kan du enkelt kvitte deg med nøklene til det som er av låser i boligen. 

Annonsørinnhold

Lås balkongdøren med kodelås!

Store glassflater gir tyvene fristende innsyn til godsakene. Og selv om de frykter lyden av glass som knuser, er balkongdøren et sted der de vanligvis...